Golden-tea - Çay Yetiştir Para Kazan - 10000 Coins Hediye

Başlatan kazanpara, 16 Ekim 2015, 11:42:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erenyener

riskli demiyorum hocam riskli olma olasılığına karşı dikkatli olun diyorum. Ayrıca bunun 10 ayla falan alakası yok. Probuxda uzun bir süre hizmet verdi sonra site kapatıldı en basit örnek budur diye düşünüyorum her an herşey olabilir.

Probux 2 yıl 3 ay ayakta kaldıktan sonra kapatıldı gerisini sen düşün.

object1500

Alıntı yapılan: erenyener - 05 Aralık 2015, 17:48:04
riskli demiyorum hocam riskli olma olasılığına karşı dikkatli olun diyorum. Ayrıca bunun 10 ayla falan alakası yok. Probuxda uzun bir süre hizmet verdi sonra site kapatıldı en basit örnek budur diye düşünüyorum her an herşey olabilir.

Probux 2 yıl 3 ay ayakta kaldıktan sonra kapatıldı gerisini sen düşün.

demek istediğim riskli olyan şey yoktur hayatta, nice siteler geldi geçti kimi kar etti kimi zarar ama ilk gelen hep kazandı, bu hep böyle olmuştur, tabi ilk başta scam olarak açılan siteler değil, bazıları daha site belli olmadan ilk başta yatırım yapar hatta basar anlıyacağın ama sonrası malum, site uzun zamandır ödemelerde felan sağlam bende bi 40 gün daha gider, o zamana paramı fazlasıyla çıkarmış olurum, hergün daha fazla para çekiyorum, her 18 saatte 1 tane küçük çayı orta boy çaya yükseltiyorum farkı sen düşün,
bu şu anlama gelmek illaki şu siteye zorla yatırım yapın diye yalvaran yok sadece iyiliğiniz için kaçırmayın diyorum o kadar

object1500

bu arada yeni ödeme kanıtlara eklendi

alperen923

@kazanpara Bu siteden günlük hatrı sayılır bir miktar kazanabilmek için minimum ne kadarlık bir yatırım önerirsiniz ? ve benim payeer hesabım yok, bu konuda ne yapabilirim ? payeer hesabını onaylatmam şart mı çünkü kredim kartım yok, payeer de birikeni btc olarak çeksem mesela bunun için hesabın onaylı olması gerekir mi ?

Şimdiden teşekkürler  :)

kazanpara

@alperen923 özel mesajla ulaşıldı size :) sorunuza gelirsek elinizde perfectmoney warsa oradan da yatırımınızı yapabilirsiniz. yaptığınız yatırımın günlük kazancı o günkü bonusa göre değişebilir ama ortalama 2 buçuk ay gibi bir sürede kar a geçmiş oluyosunuz :)

wessagon

Bugün para çekmek istedğimde site sıkıntı çıkarttı. Ticket açtım bakalım ne diyecek. :D kardeşimi kuzanlerimi falan üye yaptım alt üyem olarak para da yatırdılar umarım sıkıntı çıkmaz. Hesaplar yasaklanırsa komple bırakırım bu işleri çünkü iyi yatırım vardı  (hydr)

alperen923

@kazanpara istek attım facebooktan kabul edersen sevinirim :)

Payeer nedense daha iyi geliyor bana millet hep oraya çekiyor  :D

dymroc

Bu enerji olayi nedir ya. Parayi cekmeye çalışıyorum enerji falan biseyler sacmaliyor

wessagon

Bu siteye enerji gibi bir şeyler geldi.
ben de parayı çekmeye çalışınca enerji v.s bişeyler diyor ama tam anlayamadım.
sanırım enerji ile gold alabiliyoruz. ama enerjiyi nasıl kazanıyoruz o konuda bir fikir yok.
İçerde para var çekemiyorum :D

rikoork

Alıntı yapılan: wessagon - 24 Aralık 2015, 11:56:16
Bu siteye enerji gibi bir şeyler geldi.
ben de parayı çekmeye çalışınca enerji v.s bişeyler diyor ama tam anlayamadım.
sanırım enerji ile gold alabiliyoruz. ama enerjiyi nasıl kazanıyoruz o konuda bir fikir yok.
İçerde para var çekemiyorum :D
Bana hic olmadi, düşündüğüm şeyse yandik :D Ekran görüntüsü falan atabilirmisin?