Golden-tea - Çay Yetiştir Para Kazan - 10000 Coins Hediye

Başlatan kazanpara, 16 Ekim 2015, 11:42:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

denasay

sibumix

Genel olarak BTC ve alt coin sitelerine bir saldırı olduğu söyleniyor. Bizim gariban golden-tea da etkilenmiş. Az bekleyin duzelcem dedi. Kolay kolay patlamaz golden tea. Severim keretayi.

delorean

benimde bu sitede 103810 puan vardı ve hergün 100 küdür ruble çekiyordum ama hayırlısı bakalım

atsilak

yatırımsız ilk kez para çekmeye yaklaşmıştım site gitti olamaz  *)

alperen923

Hayırlı olsun hesaplar sıfırlanmış  (d)

delorean

aynen beyler hesaplar sıfırlanmış epey bi kaymağını yedik ama kötü oldu yeni yatırım yapanlar için, adamlar milletin bilgileri diskte çok fazla bozuldu diyerekten ellerinde buldukları 2015 yedeğini sisteme eklemişler ve eskş kullanıcı hesaplarını tekrar eklemişler, bu ADİLİKTİR, ve hala CAYIR CAYIR yatırım alıyor site competition menusunden bakabilirsiniz ve ödemeler devam ediyor payments menüsünden bakın, ulan adiler ulan şerefiszler MADEM HESAPLARI EKLEYEBİLİYORSUNUZ YANİ ELİNİZDE HESAP VERİLERİ VARDA MİLLETİN YATIRDIĞI VE ÇEKTİĞİ MEBLA VE SATIN ALDIKLARI ÇAYLAR NASIL ELİNİZDE VERİ OLARAK BULUNAMIYOR BÖYLE MAZERET GÖRMEDİM!!!
Ulan 5 yaşında çocuğa böyle bir şey anlatsan ulan SALAK!! der ve madem milletin hesaplarını ekleyebilityorsun o zaman milletin ne kadar yatırım yaptığını ve aldığı çaylarıda biliyorsun DER!! Bunu salak bile anlar ve dalga mı geçiyorsun der millet ve ulan hala CAYIR CAYIR YATIRIM ALIYOR.

denasay

bu işlerden anlayan yok  mu bi sitede biz kuralım bu ruslar az çarpmaadı bizi

sevdayagmu

Alıntı yapılan: denasay - 07 Temmuz 2016, 20:07:11
bu işlerden anlayan yok  mu bi sitede biz kuralım bu ruslar az çarpmaadı bizi
sıte yaptıkmak kolay 2000-2500 tl ye yaptırırsınız :D

sibumix

Arkadaşlar golden tea çok iyi sitedir baya bi ekmeğini yedim şahsen. Su anki durum baya faydalı aslında. Şayet yeniden girmeyi dusunen arkadaş var ise. Benim kullandığım sistem ile 3-4 ayda ana parayi alır sonra kar elde etmeye başlarsınız. Bu sistemler oldukça uzun ömürlü sistemler. Ben şahsen 500 dolar aktarıp yeniden sistem kuruyorum kaçırmayın. İlgilenenler ozelden yazsın. Yeni hesap açacak arkadaşlar için çok daha iyi olur.

denasay

vinni farm daki 10000 ruble ödüle odaklandım sibumix orrdan alıırsam görüşürüz