Kısa İngilizce Çevirileriniz Karşılıksız Yapılır

Başlatan iovanovic, 20 Ekim 2015, 19:52:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

messli

tşkler dostum bi arkadaşş yrdımcı sağolasın

meilyu

After you add a card for the first time, you will need to verify it before it can be used.

To verify your new card, click on VERIFY MICRO in the Status column below.

Before starting, be sure you have retrieved the small micro amount that has been added to your transaction. Check your online card account or call your card company to get the charged amount if you have not already done so.

EXAMPLE - a $50.00 transaction including micro amount might show as $50.03; only 03 would be inputted.
Hocam merhaba bu yazı solidtrustpay a yeni hesap açtım ve yeni kart ekledim bundan önceki başka hesabımda yanlış girdiğim için kartımı onaylatamamıştım.teşekkürler şimdiden

ilkercgul

Burada tam olarak ne diyor  ???
[spoiler]However, you are welcome to refer your relatives (even if you share the same computer and/or IP address).
[/spoiler]

sterkamed

hocam bunu çevirebilir misin sana zahmet....

'' bir diyorsan beğen iki diyorsan paylaş'''

iovanovic

@ilkercgul Şöyle diyor hocam. Altta.

[spoiler]Buna rağmen, akrabalarınızı rahatlıkla davet edebilirsiniz refiniz olarak aynı bilgisayarı veya IP'yi paylaşsanız bile.[/spoiler]

@sterkamed Bu da şöyle olur herhalde.  :g

[spoiler]If you say one, like it; If you say two, then share it.[/spoiler]

ilkercgul

iovanovic

Alıntı yapılan: ilkercgul - 19 Ocak 2016, 16:52:45
teşekkür ederim  :)

Rica ederim, müsait oldukça sürekli yardım ediyorum yalnız bu sıralar cidden vakit bulamıyorum. Uzun çeviri talep eden arkadaşlar kusura bakmasın lütfen bu sebeple.  :y

sterkamed

Alıntı yapılan: iovanovic - 19 Ocak 2016, 16:41:53
@ilkercgul Şöyle diyor hocam. Altta.

[spoiler]Buna rağmen, akrabalarınızı rahatlıkla davet edebilirsiniz refiniz olarak aynı bilgisayarı veya IP'yi paylaşsanız bile.[/spoiler]

@sterkamed Bu da şöyle olur herhalde.  :g

[spoiler]If you say one, like it; If you say two, then share it.[/spoiler]

eyvallah usta ne olursa olsun çok teşekküler (hp) ;)

iovanovic

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Ocak 2016, 02:00:54
O site her neresiyse, bence uzak durun.

@ElisaMcCline Nedir acaba hocam bu ben sadece çevirdim de merak da ettim şimdi.  ???