Kısa İngilizce Çevirileriniz Karşılıksız Yapılır

Başlatan iovanovic, 20 Ekim 2015, 19:52:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

knnsz

Mucahid

Alıntı yapılan: knnsz - 20 Mart 2016, 18:14:51
para falan gelmediyse boşver :D

Sen bir şey istemişsin sanırım.Seni başka bir yere yönlendiriyor.  (hp)

Dio

o mail perfectmoney'den gelmiyor. adamın biri sanki sitenin birinden ödeme almışsınız gibi mail yolluyor. sizde merak edip siteye giriyorsunuz.
ben o maili gördüğüm gibi sildim :)

Mucahid

Net bir çeviri yapabilecek var mı?
[spoiler]Q: Do you offer referral commissions? If so, what is the rate offered for the same?
Yes, we have an affiliate commission system, by which you will be able to earn 5% from the deposits, made by your referrals. However, please note that, you will be credited with commissions for your referral's deposit, only if the said referral makes an investment directly from his/her payment processor, to his/her 'Atlant Investments' account. You will not be eligible to earn referral commission if your referral make a re-investment directly from his/her 'Atlant Investments' account balance.[/spoiler]

Coulers79

Türkçe okunuşu şan olan anlamlı bir ingilizce kelime var mı?

master21

Hocam şurda genel olarak ne demek istiyor? Ödemelerle ilgili bişeyler diyor paypal iptal mi olmuş,ona göre bitcoin ile çekerim.

http://cleverbux.com/forum.php?topic=18963

iovanovic

@master21 Hocam selam, anladığım kadarıyla şöyle çevireyim. Hızlıca baktım. :y

[spoiler]Paypal adamların sitesine sorun çıkartıyormuş. Paypal olmayacak artık. Admin de 2 seçenek sunmuş.

-Paypalla para yatıranlar dispute açsınlar, banlanmayacaksınız ama diğer ödeme yöntemleriyle yeniden yatırım yapın ki ödeme yapmaya devam edebilelim diğer kanallardan demiş. Yani direk bircoin ile ödeme isterseniz gönderir mi bilemedim ben.
-Paypal dışı aynen devam ediyoruz zaten demiş.

Onun dışında da depozit kampanyası yapmış onu yazmışlar.[/spoiler]

master21

Alıntı yapılan: iovanovic - 16 Nisan 2016, 15:22:49
@master21 Hocam selam, anladığım kadarıyla şöyle çevireyim. Hızlıca baktım. :y

[spoiler]Paypal adamların sitesine sorun çıkartıyormuş. Paypal olmayacak artık. Admin de 2 seçenek sunmuş.

-Paypalla para yatıranlar dispute açsınlar, banlanmayacaksınız ama diğer ödeme yöntemleriyle yeniden yatırım yapın ki ödeme yapmaya devam edebilelim diğer kanallardan demiş. Yani direk bircoin ile ödeme isterseniz gönderir mi bilemedim ben.
-Paypal dışı aynen devam ediyoruz zaten demiş.

Onun dışında da depozit kampanyası yapmış onu yazmışlar.[/spoiler]

Sağol hocam dispute açayım o zaman

amazonakata

cleverda paypal kalktımı kalktıysa ben napar durumda bitcoin cekim yapılabılıyormu nasıl

Futurenet

yeni açılacak bi site var ama bişiler anlatıyor böle bi yazı var çevirebilen var mı

I am pleased to introduce you one of the easiest and most profitable online advertising business on the Internet. No Ponzi, no revshare, no HYIP, but the real advertising business.

Site will have unique online products as well as the unique commission system.

Let me introduce you the first online product of site

Imagine this.
You will have your ads on any website on the Internet. You can have your ad on websites you like, on the most interesting, most popular, well-known websites with news, videos, photos, with anything
Ne diyo bu arkadaşlar?