RevShareNow - (SCAM)

Başlatan celomania, 10 Kasım 2015, 22:59:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GiX.d3viL

Sitenin gidişi iyi olursa pazartesi salı gibi bende yatırım yapa bilirim bol kazançlar herkeze

celomania

Alıntı yapılan: GiX.d3viL - 14 Kasım 2015, 12:39:51
Sitenin gidişi iyi olursa pazartesi salı gibi bende yatırım yapa bilirim bol kazançlar herkeze

Temennilerimiz o yönde tabiki hocam. Umarım sorunsuz sıkıntısız ROİ'ler görürüz  :)

GiX.d3viL

Alıntı yapılan: celomania - 14 Kasım 2015, 12:48:43
Temennilerimiz o yönde tabiki hocam. Umarım sorunsuz sıkıntısız ROİ'ler görürüz  :)

Valla tüm maaşı basıcam 3 4 tane siteye kendime bi 100 lira ayırıcam ya hero ya mero :D

hikayeci

arkadaslar şimdi ben bu hyip olayına cok yabancıyım bu mature olma olayı kaç gün yani gold pack diyelim 40 dolar kaç günde 63.20 oluyor ?
Bunun dışında reklam mı tıklıyoruz burada ?  directory listing ve adcredits den kastı nedir. Bilale anlatır gibi anlatacak biri olursa çok sevinirim .

celomania

Alıntı yapılan: hikayeci - 14 Kasım 2015, 13:07:46
arkadaslar şimdi ben bu hyip olayına cok yabancıyım bu mature olma olayı kaç gün yani gold pack diyelim 40 dolar kaç günde 63.20 oluyor ?
Bunun dışında reklam mı tıklıyoruz burada ?  directory listing ve adcredits den kastı nedir. Bilale anlatır gibi anlatacak biri olursa çok sevinirim .

:) Üstad şimdi burada yatırım şart para kazanmak için.
Örnek rakamlarla anlatayım.
Değişik paketler var. 5-10-20-50 gibi.
En alttaki paketten belli bir sayı doldurmadan üst paketlerden alamıyorsun.
Üst paketlerin gelirleri alttakilere göre dah yüksek.
5$ olandan 10 tane aldığını düşünürsek, ve 5$lık paketlerin geri dönüşüm oranı %150varsayarsak senin paraya 75$olana kadar günlük bir gelir geliyor.
paran 75$olunca paket döngüsü bitiyor.
Bu süre net değil fakat 30-33-35 gün sürüyor ve gelirler saatlik hesaba işliyor.
Bu gelirlerinde sitesine göre %70 AB %30 RePB işliyor.
Bu işleyen gelirlerle tekrar paket alıp yatırımı kartopu olarak döndürebiliyorsun.
Buraya kadar oku sonra tekrar devam edelim.

hikayeci

Alıntı yapılan: celomania - 14 Kasım 2015, 13:20:43
:) Üstad şimdi burada yatırım şart para kazanmak için.
Örnek rakamlarla anlatayım.
Değişik paketler var. 5-10-20-50 gibi.
En alttaki paketten belli bir sayı doldurmadan üst paketlerden alamıyorsun.
Üst paketlerin gelirleri alttakilere göre dah yüksek.
5$ olandan 10 tane aldığını düşünürsek, ve 5$lık paketlerin geri dönüşüm oranı %150varsayarsak senin paraya 75$olana kadar günlük bir gelir geliyor.
paran 75$olunca paket döngüsü bitiyor.
Bu süre net değil fakat 30-33-35 gün sürüyor ve gelirler saatlik hesaba işliyor.
Bu gelirlerinde sitesine göre %70 AB %30 RePB işliyor.
Bu işleyen gelirlerle tekrar paket alıp yatırımı kartopu olarak döndürebiliyorsun.
Buraya kadar oku sonra tekrar devam edelim.

Peki hocam bu %70 AB %30 RePB ın 70 lik kısmı bizim çekebileceğimiz balance 30 luk da site içerisinde harcama yapabiileceğimiz balance dır diye tahmin ediyorum doğru mudur ?

celomania

Alıntı yapılan: hikayeci - 14 Kasım 2015, 13:25:30
Peki hocam bu %70 AB %30 RePB ın 70 lik kısmı bizim çekebileceğimiz balance 30 luk da site içerisinde harcama yapabiileceğimiz balance dır diye tahmin ediyorum doğru mudur ?

Evet hocam aynen öyle. Bazı sitelerde günlük reklem izleme zorunluluğu var. TMS gibi. HQ'da burada yok mesela. Diğer bazı sitelerde %30-%70 uygular mesela. Sitesine göre değişebiliyor. Bu arada ref için teşekkürler.  :y

hikayeci

Alıntı yapılan: celomania - 14 Kasım 2015, 13:29:42
Evet hocam aynen öyle. Bazı sitelerde günlük reklem izleme zorunluluğu var. TMS gibi. HQ'da burada yok mesela. Diğer bazı sitelerde %30-%70 uygular mesela. Sitesine göre değişebiliyor. Bu arada ref için teşekkürler.  :y

:) Yabancıya gitmesin. Bu her paketle beraber başka ne satın almış oluyoruz.  banner reklamı mı ? mesela ben başka bir ptc sitesinin reklamnı verebilecekmiyim sitede aldığım paketlerle?

celomania

Alıntı yapılan: hikayeci - 14 Kasım 2015, 13:31:59
:) Yabancıya gitmesin. Bu her paketle beraber başka ne satın almış oluyoruz.  banner reklamı mı ? mesela ben başka bir ptc sitesinin reklamnı verebilecekmiyim sitede aldığım paketlerle?

Tabiki, ads banner ve Business Directory Credits dedikleri kredilerdende alıyorsun ve reklamda verebiliyorsun fakat bunların işlevselliği tartışılır. Yani bir tms yada grandbux gibi sana ref kazandırma garantisi olmayabilir. Bu noktada beklentiler biraz düşük.

hikayeci

Alıntı yapılan: celomania - 14 Kasım 2015, 13:40:50
Tabiki, ads banner ve Business Directory Credits dedikleri kredilerdende alıyorsun ve reklamda verebiliyorsun fakat bunların işlevselliği tartışılır. Yani bir tms yada grandbux gibi sana ref kazandırma garantisi olmayabilir. Bu noktada beklentiler biraz düşük.

banner tamamda  Directory Credits in ne olduğunu anlayamadım hocam? Bu arada siz ne kadarlık bir yatırım yapmayı planlıyorsunuz mahsuru yoksa ?