RevShareNow - (SCAM)

Başlatan celomania, 10 Kasım 2015, 22:59:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

celomania

Alıntı yapılan: hikayeci - 14 Kasım 2015, 13:42:22
banner tamamda  Directory Credits in ne olduğunu anlayamadım hocam? Bu arada siz ne kadarlık bir yatırım yapmayı planlıyorsunuz mahsuru yoksa ?

Business Directory Credits sitenin üstünde sekmesi olan site içerisinde tıkla kazan mantığıyla çalışan bir reklam alanı için verilen kredi. Bu alana site sahipleri genelde kullanıcıların "sınırsız" tıklayıp para kazanabilecekleri reklamları alıyor. Burada kazanacağı rakamlarda site sahibinin insiyatifinde.
Örneğin HQ sitesi 0.005 ile başladı 0.001e çekti ama şu an devre dışı. RevAdBrokers'da 0.00025 şuan.

celomania

Kendi yatırım miktarımı cevaplamamışım onuda yazayım. Sadece bu site değil hemen her sitede üst limitim 100$dır benim. Hemen her gün yeni bir site açılıyor ve az az çok siteye yatırım yaparak riski bölme yoluna gidiyorum.

hikayeci

Alıntı yapılan: celomania - 14 Kasım 2015, 13:53:16
Kendi yatırım miktarımı cevaplamamışım onuda yazayım. Sadece bu site değil hemen her sitede üst limitim 100$dır benim. Hemen her gün yeni bir site açılıyor ve az az çok siteye yatırım yaparak riski bölme yoluna gidiyorum.

Cevaplar için teşekkürler hocam en mantıklısını yapıyorsunuz. Adam akıllı siteleri en başında yakalamak lazım ama bilmek çok zor hangisi iyi hangisi kötü benim ilk hyip girişimim olacak . kısmet diyelim.

celomania

Alıntı yapılan: hikayeci - 14 Kasım 2015, 13:56:49
Cevaplar için teşekkürler hocam en mantıklısını yapıyorsunuz. Adam akıllı siteleri en başında yakalamak lazım ama bilmek çok zor hangisi iyi hangisi kötü benim ilk hyip girişimim olacak . kısmet diyelim.

Sağol hocam. Umarım sorunsuz sıkıntısız kazançlar sağlarız ve site bizi utandırmaz. Dediğim gibi tanıtımlarıma teveccüh gösteren arkadaşlardan kendimi sorumlu gibi hissediyorum. Bu nedenle elimden gelen yardımı gösteririm seve seve. Hep beraber bol kazançlar  :y

celomania

Support bilgilendirmesi; (ok) (ok)
Klasik hayırlı olsun, hoş geldin beş gittin muhabbetleri ve Face grubu linki...
Bilginize dostlar...

Hello RSN Members....

A few hours from now we will launch officially! At exactly 12:00am GMT (November 15, 2015) We will Launch with a bang!

Again we need your full cooperation. We want this program to lasts. Please bear with us with your concerns we will get to it bit by bit. Thank you for being patient.

As I have said to our previous post we will be transparent.This is OUR company- all of the members are co owners. That has been said, you have the right to know what is going on .If there is a problem we will inform you and we will fix it. We have support team to answer your queries. Especially payment issues. Please to go to the processors straight away and complain. I believe that all will be sorted if we talk about and sort it in respectful way.

We all know the power of social media please let the world know that we exists. Use the hashtag #REVSHARENOWLAUNCH on your post with all of the social media that you are on.

Join us on our FB Groups
Follow us on twitter @revsharenow .

LONG LIVE RSN!!!! HAPPY BEAST MODE EARNINGS!!!!

hikayeci

Alıntı yapılan: celomania - 14 Kasım 2015, 14:00:03
Sağol hocam. Umarım sorunsuz sıkıntısız kazançlar sağlarız ve site bizi utandırmaz. Dediğim gibi tanıtımlarıma teveccüh gösteren arkadaşlardan kendimi sorumlu gibi hissediyorum. Bu nedenle elimden gelen yardımı gösteririm seve seve. Hep beraber bol kazançlar  :y

inşallah hocam :) aklıma gelmişken bir soru daha sorayım. Main balancedan purchase balance a aktarma da süre sınır var mı yani istediğim her an akyatabilirmiim ? Bununla ilgili bir bilgi göremedim de?

celomania

Tabiki aktarabilirsiniz. Bunda miktar ve süre kısıtlaması yok.
Panelin solundaki Balance Transfer kısmından aktarılıyor.  :y

celomania

Arkadaşlar açılış yaklaştığından dolayı sitede ağır bir tarfik oluşmuş durumda. Yavaşlama yaşayabilirsiniz. Sitenin trafik bilgilerini paylaşıyorum. Bilginize...

celomania

UYARI : Bazı arkadaşlardan mesajlar aldım yatırımlarla ilgili.

Arkadaşlar ben siteyi tanıtan birisi olarak hepimizin adına test yatırımları yaptım ve yapıyorum. Yatırım yapmanız komisyon anlamında tabiki benim işime gelir. Fakat yatırım konusunda çok acele etmeyin. Pazar gündüz yada p.tesi bekleyin isterseniz. Stabilite önemli  :y

rcpsnl