RevShareNow - (SCAM)

Başlatan celomania, 10 Kasım 2015, 22:59:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

celomania

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 11 Aralık 2015, 15:44:05
Bu ara herkesin canı HYIP lerden çokça yandı :)

Haliyle yoğurdu üfleseler bile kesmiyor :) Bir gelsin bakalım da neymiş, ne yapmış bir görelim :)

Evet hocam tamda bu nedenle çok fazla uyarı yaparak ve riskleri ayıklayarak konu açmaya ve tanıtmaya çalışıyorum bir celomania markası yaratmak adına ;) Aslolan güvendir para zaten gelir  :y

Naçizane tabi  :) Yardımlarınızda yadsınamaz  :-[

celomania

Site geri sayıma başlamış. 6 gün sonra açılacak. Script değişmiş. Bilgilendirmeler sürecek  :y

celomania

Site hazırlıklarının çoğunu tamamlamış durumda. Paketlerde herhangi bir değişiklik yok.

Extra yenilik olarak günlük 6 reklam surf zorunluluğu getirilmiş. Paketlerin işlemesi için 6 reklamı izlemeniz gerekiyor.

Siteye daha önce üye olan arkadaşların şu adresten girip  hesaplarını aktifleştirmeleri gerekiyor.
Şu an yeni kayıt kapalı.

Site hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar konuda yazan mesajları okuyarak bilgi sahibi olabilirler.

Aklınıza takılan soruları cevaplamak için burada olacağım. Site açıldıktan sonra mod
arkadaşlarımızdan birisinin konuyu tekrar HYIP bölümüne taşımasını rica edeceğim. Şimdilik buradayız :)

Bu grupta RSN için kurduğum ve yakında siteye eklenecek olan RSN-Türkiye grubu. Beklerim  :y

celomania

Beyler bayanlar;
Eski üyelerin hesap aktivasyonlarından sonra şimdi yeni üye kabullerine başlandı.

RSN Türkiye grubunu kurup siteye eklettim. Gruba beklerim. (ok)

Bu sitenin admininin çabaları benim bu siteye eğilmeme sebep oldu. İlk girişlerde para kazanılacağını düşünüyorum, umutluyum.  :y

celomania

@ElisaMcCline hocam, site son mesajımdan bu tarihe kadar sorunsuz devam etmektedir. Ödemeleri düzgün ve gelirleri stabil, konu çok uzun zamandır uyumakta olduğu için bilgi vermek istedim.

Fakat,

Sitede paypal yok maalesef, gelir ümidiyle bu zamana kadar beklememe rağmen hala gelmiş değil. Bu nedenledir ki; bende siteye yatırım yapıp çok içine giremedim. Site scam değil. Siteyi nereye koyabiliriz bir fikrim yok. İsteyen arkadaş olursa da konuyu ve tanıtımı ilgilenmek isteyen bir arkadaşa bırakabilirim.

Bilginize...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: celomania - 06 Şubat 2016, 16:27:03
@ElisaMcCline hocam, site son mesajımdan bu tarihe kadar sorunsuz devam etmektedir. Ödemeleri düzgün ve gelirleri stabil, konu çok uzun zamandır uyumakta olduğu için bilgi vermek istedim.

Fakat,

Sitede paypal yok maalesef, gelir ümidiyle bu zamana kadar beklememe rağmen hala gelmiş değil. Bu nedenledir ki; bende siteye yatırım yapıp çok içine giremedim. Site scam değil. Siteyi nereye koyabiliriz bir fikrim yok. İsteyen arkadaş olursa da konuyu ve tanıtımı ilgilenmek isteyen bir arkadaşa bırakabilirim.

Bilginize...

Bilgilendime için teşekkürler @celomania :) :y

Site HYIP siteler alanına taşınmıştır.

celomania

Konuyu ve siteyi takip edebilirim diyen bir arkadaşa devredebilirim.
Tek sebep sitede PP olmaması ve benim yatırım yapamamış olmam.
Diğer ödeme yöntemini kullanan arkadaşlar belki değerlendirmek ister.  :y

celomania