Akıllı Telefonlar Hakkında

Başlatan ikose, 13 Ekim 2012, 16:47:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 08 Mayıs 2014, 00:01:24
Hocam o linki ben verdim zaten ki yahu :P linkizni yanlış kişiye   :PP bana ne sataşıyonuz küstüm :D  Verdiğim linkte onuda yazıyorlar :P iki program var linkimi okumadınızmı WP'yi savundum yahu :P ama dediğim gibi PC için windows neyse telefon için android odur bence :P :)) "MAC OS öyle gxüzel ki aga" "asıl sen Linux'u görecen o biçim arkadaş" deselerde windows değişmiyortelefonda  Android'de değişmeyecek :P (spk) ninja

http://windowsphonehaber.com/play-to-dlna-uygulamasi-guncelleme-aldi.htm
1-2 paragraf aşağıya indirdikmi derki :P
"Nokia Beamer uygulamasını da kullanabilirsiniz.Nokia Beamer konusuna gitmek için buradaki linke tıklayın."  (spk) (prt) (hydr) (dnsz) :D bilmum tüm smileyler eklenir ve  (yvr) konudan uzaklaşır...

Olm bak git :D

Play to uygulaması diye yazmışsın, o yüzden bakmadım bile linkte ne var :)
Evet Play to diye bir uygulama da var ve ben kullanmadım :D

Bu arada haklısın, FilmsizKalma nın yorumunu da sen yazmışssın sandım :)
Şimdi ona gelelim o zaman :)

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 07 Mayıs 2014, 22:36:29
Bu programlar, eş zamanlı aktarımda kötü kalıyorlar sanırım. Hızlı ve akıcı değilmiş. Sağol bilgi için bende bakıp bulamamıştım.

Önce bulamamıştın, sonra hızlı ve akıcı çıkmadı. Biraz daha bakarsan nereye gelecek bakalım :y

Genel durumu özetlersek:
Bu konuda birileriyle sürekli karşı karşıya geliyor olmaktan ben oldukça rahatsızım. O yüzden birkaç şey daha yazmıştım ama yazdıklarımın çoğunu sildim.
Bu konuları WP konusunda deneyim kazanmış işi olmuş kişilerle tartışın. Benim işim değil.

Telefon kişiye özel bir üründür. Ben kendim için en uygun ürünü seçtim.
Ben kendi ihtiyaçlarımı sonuna kadar test ettim ve gidip bir Lumia aldım. Ne Nokia, ne de Microsoft babamın asker arkadaşı değil.
Android veya alternatif markalar da kanlım değil.

Gidip alırken alternatiflerini elinizle tutup denemeyen, alıp kurcalamayan, kendi ihtiyaçları doğrultusunda testlerini yapıp zorlamayan, bu işi ticari olarak kullananların testleriyle yetinen arkadaşlar da hiç kusura bakmasın. Siz başkalarının tercihleriyle ürün alıyorsunuz.
Bu söylemim ne android ne de telefon için değil, tüm ürünler için geçerli. Saptırılmasın lütfen.

FilmsizKalma

Şimdi akıcı bir şekilde kullanılıyor mu hocam? Ben kullanmadım. Bulamadım.. Hakan dedikten sonra baktım. play to için akıcı olmadığı yazılmış. Beamer mi kullandıracağız ozaman? Zatı alinin birine önereceğimde.

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 06 Mayıs 2014, 00:24:19

Alıntı yapılan: ikose - 06 Mayıs 2014, 00:15:03
Dün (525) TV de görmüştüm reklamınııı, vodafon  veriyordu taksitle, kullanıcılarına  (eht) unuttum.. netimde kesilip duruyor gene bakamadım
Kesin Tcell hatlar çalışmıyordur :D Sadece kullanıcılarına veriyordur :)
Teşekkürler bilgi için, bir bakayım ben en iyisi :)

Hocam,
Bugün avea bayisinin önünden geçiyordum, aklıma geldi bi uğrayıp sorayım dedim sizin için.
Lumia 525'i benim şu anki kullandığım tarifeye (Profosyonel 600) ek olarak aylık 18 liraya veriyorlar. 432 liraya geliyor.
Telefonu aldıktan sonra istediğiniz hatla istediğiniz kişi kullanabiliyor.
Bu şekilde uygun geldi, eşime alayım bide wp telefon kullanalım diye düşündüm. Özelliklerini inceledim görüntülü görüşme (ön kamera) bile yokmuş :D Yurtdışındaki akrabalar ile görüşmek için aktif olarak kullanıyoruz bu olayı. Bu nedenle vazgeçtim.

Neyse en azından merak ettiğiniz bir sorunun cevabını almış olduk.
Vodafone'da nasıldır bilmem ama avea'da böyleymiş.

hakanatik01

Bu kampanyayı bilmiyorum ama Ablam telefonun bu tarz bir kampanyadan almış Samsung note 2 kampanyasıydı 1 yıl faturalı hat kullanma ve düzenli ödeme yapma şartı vardı o kampanyada ve 2 telefon alma hakkı vardı buda ona benzerse böyle bir şartta olabilir mi ?:)

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 08 Mayıs 2014, 16:01:52
Bu kampanyayı bilmiyorum ama Ablam telefonun bu tarz bir kampanyadan almış Samsung note 2 kampanyasıydı 1 yıl faturalı hat kullanma ve düzenli ödeme yapma şartı vardı o kampanyada ve 2 telefon alma hakkı vardı buda ona benzerse böyle bir şartta olabilir mi ?:)

Taahhütte bulunuyorsun evet.
Ama zaten ben bu tarifeyi faturalu hat ile kullanıyorum. Telefonu da başkasına alabiliyorum. Bahsettiğin sebep bir problem oluşturmuyor.

hakanatik01

Yok onu demedim bekeli başkan ,1-2 yıl ayrılmıycam zaten diycez elimiz mahkum, Sen eskiden beri faturalıydın değilmi aynı durum ablamdada var ben alayım desem bugün bana vermiyorlar sanırım bu kuraldan dolayı öyle değil mi yani eski kulancıı ve düzenli ödeyen birisi olman gerekiyor diye biliyordum ? faturasızdım ben ama mesela ablama aldırıp kendim kullanabilrim tabiki :P 

bekeli

Bu durumu da sordum.
Numara taşıyarak gelip alabilir miyiz diye.
Alabilirsiniz ama alacak kişinin adına tanımlı kredi kartı felan olması gerek dedi.
Yada eski operatöründe faturalı ise yine sorun olmuyormuş.

hakanatik01

heee bende siteden baktım şimdik orada 6 ay diyor ama sen konuştuysan bir yoluna koymuşlardır onlar satılsın diyerekte  :) Alırsam sırf şu sarı rengi yüzünden alırım ama yoksa android iyidir :PP :)) Bizim GM için kapak satılan bir yer varsa bir yazarsanızda mutlu olurum bak bulamadım ben türkiyede satılan bir yer hep beyaz :)

Kimler Faydalanabilir?
Taahhüt alınan kampanya kurguları için; Abonelik sözleşmesi imzalaması üzerinden en az 6 ay geçen ve 6 aydır faturalarını düzenli olarak son fatura ödeme tarihinden itibaren ortalama 30 gün içinde ödeyen veya aktif otomatik ödeme talimatı olan ve son 3 aydır faturalarını otomatik ödeme ile ödeyen veya,Numara Taşıma ile gelen ve geldiği operatörde faturalı olup şirketimizle abonelik sözleşmesi imzalaması üzerinden en az 3 ay geçen,3 aydır faturalarını düzenli olarak son fatura ödeme tarihinden itibaren en geç 7 gün içinde ödeyen ve herbir faturasının tutarı en az 20 TL olan aboneler  veya, bal bal bala
http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/NokiaLumia525?dxuoahyuotdxskum

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 08 Mayıs 2014, 16:17:19
Kimler Faydalanabilir?
Taahhüt alınan kampanya kurguları için; Abonelik sözleşmesi imzalaması üzerinden en az 6 ay geçen ve 6 aydır faturalarını düzenli olarak son fatura ödeme tarihinden itibaren ortalama 30 gün içinde ödeyen veya aktif otomatik ödeme talimatı olan ve son 3 aydır faturalarını otomatik ödeme ile ödeyen veya,Numara Taşıma ile gelen ve geldiği operatörde faturalı olup şirketimizle abonelik sözleşmesi imzalaması üzerinden en az 3 ay geçen,3 aydır faturalarını düzenli olarak son fatura ödeme tarihinden itibaren en geç 7 gün içinde ödeyen ve herbir faturasının tutarı en az 20 TL olan aboneler  veya, bal bal bala
http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/NokiaLumia525?dxuoahyuotdxskum

Ben de burayı hatırlattım kadına yukarıda yazdıklarımı söyledikten sonra.
Yok sorun olmuyor, ayarlıyoruz dedi.
Belki benle kafa bulmuştur :D :))

hakanatik01

Ayarlıyordur onlar kurallar esnetilmek için koyuluyor ya :P "benim memurum işini bilir" hesabı :P :D