Akıllı Telefonlar Hakkında

Başlatan ikose, 13 Ekim 2012, 16:47:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Hediye çekini taksitli alan kişi hediye çekini  bir başkasına verirde telefon alırsa problem yok.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

aydyar13

aydyar13

General mobile discovery electroworld den alındı. Biraz peşinat ve ilk taksit kalan kısmı da sanırım 9 a bölmüşler peşin fiyatına nasıl yaptılar bilmiyorum. Yardımlar için çok teşekkürler. Konu kilitlenebilir  :D

ikose

İyi günlerde kullanman dileğiyle, ancak konuyu kilitlemeyelim bence..
bu fiyata telefon almak isteyenler konuya bakar arada..
sonuçta bir sürü soru cevaplandı.. :y

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aydyar13 - 07 Mayıs 2014, 14:52:04
General mobile discovery electroworld den alındı. Biraz peşinat ve ilk taksit kalan kısmı da sanırım 9 a bölmüşler peşin fiyatına nasıl yaptılar bilmiyorum. Yardımlar için çok teşekkürler. Konu kilitlenebilir  :D

Hayırlı olsun aydyar :) Güle güle kullan :)

aydyar13

Teşekkürler ama kendime almadım bende Note 1 var malesef :( 2015 yazından önce telefon almam herhalde  :D

bekeli

Hayırlı olsun her kime alındı ise :)

hakanatik01

Güzel tercih ;) hayırlı olsun güle güle eskitin;
Kitkatta 13mayısta geliyormuş herhalde bakalım ne getirecek bizlere :P bakmayın siz WP'cilere android candır :P Teknolojide böyle giderse yok çok RAM yiyor çok işlemci götürüyor gibi durumlarında bir önemi kalmayacak zati :P Android iyidir candır Browserda firefox neyse telefonda android odur :P (yvr) :D

Coulers79

Biri FiFi mi dedi gehk FF FF :PP telefonda şarjz mühim mesele yieeğeennn! Ben (gyk) sevmim ha.