Akıllı Telefonlar Hakkında

Başlatan ikose, 13 Ekim 2012, 16:47:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Her ne kadar fazla telefon kullanmasamda birgün telefon almak istesem, internet özelliklerinin yanında uygun fiyata görüntülü görüşmekte isterim.

nouma26

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 08 Mayıs 2014, 16:17:19
heee bende siteden baktım şimdik orada 6 ay diyor ama sen konuştuysan bir yoluna koymuşlardır onlar satılsın diyerekte  :) Alırsam sırf şu sarı rengi yüzünden alırım ama yoksa android iyidir :PP :)) Bizim GM için kapak satılan bir yer varsa bir yazarsanızda mutlu olurum bak bulamadım ben türkiyede satılan bir yer hep beyaz :)

Hakan sen şu sitedeki kapaklara bir bak.Beğendiğin renk burada olabilir.Tam olarak istediğin yeşile çalan sarı sarı sanırım.Biraz uzun liste ama beğeneceğin bir şey çıkar umarım...

[spoiler]http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=gionee%2Be3%2Bcase&CatId=0&shipCountry=tr&initiative_id=AS_20140508151612&page=1[/spoiler]

hakanatik01

Teşekkürler nouma hocam bakıyorum şimdik :) Sarı istiyorum uygun modelli bulurum umarım türkiye olsa daha iyi aslında ama olmadı çinden deniycez şansımızı :)

nouma26

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Mayıs 2014, 03:09:10
Teşekkürler nouma hocam bakıyorum şimdik :) Sarı istiyorum uygun modelli bulurum umarım türkiye olsa daha iyi aslında ama olmadı çinden deniycez şansımızı :)

Ben birkaçkez alışveriş yaptım.Sorunsuz geliyor.Şu anda bile siparişlerim var.Note 1 ve 3 pillerini aldım yoldalar.Paypal yok ama gene de sorun çıkması halinde disputeyle iade ediyorlar....

gokovic

Herkese selamlar..  Samsung S4 kullanıyordum. Fakat Çaldırdım. Polise vs gittim başvuru yaptım 1 ay kadar oldu. Bişey çıkmayacağını biliyorum zaten..
Her neyse konuya döneyim. Tekrar telefon almak istiyorum ama elim s4 e gitmiyor. Eşimde de s4 var zaten. Farklı bir telefon ararken iş yerinde iki arkadaşım birden LG G3 aldı. Sizce nasıl bir telefon fikirlerinizi soylerseniz sevirim.

abcb

Tebrik ederim Gokovic Modum, Allah bir yastıkta kocatsın, çok çok mutlu olursunuz inşallah  :)
Telefonuna üzüldüm, geçmiş olsun  :S

Asıl konuya gelecek olursak  :g bahsettiğin telefon hakkında bilgim yok  ???

ElisaMcCline

Geçmiş olsun gokovic.

Android ile pek aram olmadığı için benden pas :)
Ben daha çok, şarap mahzenine dönen imzanı toparla istersen diye bir yazayım dedim :)

nouma26

Telefonun için geçmiş olsun.Evliliğin hayırlı olsun  :)

Konuya dönecek olursak Lg nin kalitesi zaten belli.Ama daha uygun bütçeli telefonlar da var.General mobile nin discovery  telefonlarını alanlar memnun çıktı.Aynı discovery nin bir üst modeli Elite çıkmış.Fiyatları emin değilim ama 900 lira civarınde diye duymuştum.İnceleme imkanın varsa teknoloji marketlerinde bir incelemeni tavsiye ederim.

Sonuç olarak verecek paran varsa tabii ki lg daha iyi.Ama teknolojiye çok para vermeye değmez :)

hakanatik01

Bir yastıkta kocayın inşAllah ;)

telefon içinde geçmiş olsun ;

Benimde çevremdekilerde var çok memnunlar o paraya değer diyorlar samsung'un adı var :P :) (Gm den memnunum hakkaten nouma hoca doğru diyor güzel telefon napacağına bağlı ama boşa para vermek istemiyorsan  her işini görür 600tlye al bir tane boşver elite falan Gm discovery yeterli herşeye :P neden çok para vereceksin ) ama ilk çıktığında tanıtım videolarına bakıp bu telefonu alırım demiştim , ,Al desem mi bilemedim eşin sen Samsung'u al ben bunu kullanıcam diyebilir :P :D G2 yi zaten S4le kapıştırıyrolardı o parayı illede vereceksen bir teknosaya falan gidip kurcala çünkü o parayı vereceksen ya LG3 ya HTC one M8 derdim :) .

bureayada bir bak istersen tanıtım filmine falan bir fikir oluşur
İnceleme yazısı;
[spoiler]http://www.teknokulis.com/Incelemeler/AkilliTelefon/2014/07/23/lg-g3[/spoiler]

Video;
[spoiler]http://www.youtube.com/watch?v=ju3acSRl1ik&feature=youtu.be[/spoiler]

gokovic

Herkese teşekkürler...
Evlilik güzelmiş gerçekten. :) Allah herkese nasip etsin sevdiğinle bir ömür sağlıklı ve mutlu oLmayı..
Telefon için GM yi bende bir inceleyim ona çok bakmamıstım. S4 ten memnundum aslında olacağı varmış. Allah başka keder vermesin..
Hakan hocam m8 cidden çok iyi ama abartlı bi fiyat var. 2400 civarları. g3 le arasında fiyat olarak 700 tl civari oynuyor. oyuzden m8 e hiç yaklasmadım. O zaman ya gm ya s4 ya g3 seçenekleri kaldi geriye   
Bunlardan birine yönelmeliyim.. Elisa hocam imzayı en kisa zamanda toparlıcam :))