Akıllı Telefonlar Hakkında

Başlatan ikose, 13 Ekim 2012, 16:47:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: CptGlorfindel - 17 Ekim 2014, 14:41:23
Yok Hocam 1320 var :) Gözüm üstünde değil :) Kendisiyle mesudum :)

Duydun mu Anası?

Böyle çocuk bu devirde zor bulursun. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Dio

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. instagram, vine.co hesabı açmam gerekiyor. ama bunlarda hesap açma sadece android, iphone uygulaması üzerinden. ne yazıkki bende de bunlar yok.
bir arkadaşın yardımına ihtiyacım var.  (op)

vk hesabı da olursa çok iyi olur.  (dns)

ElisaMcCline

İnsanlar bir sürü telefon taşımıyor, yani açtıkları hesaplar vardır zaten ve kullannıyorlardır :)

SocketeQ nun Windows Android diye bir programı var.
Bir de adha önce benim de test ettiğim BlueStacks var.
Windroy diye bir tane daha varmış :)

Bu yazılımlar, PC üzerine android kurmanızı sağlıyor. İsterseniz bir deneyin ;)

Dio

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Ocak 2015, 04:12:54
İnsanlar bir sürü telefon taşımıyor, yani açtıkları hesaplar vardır zaten ve kullannıyorlardır :)
bir telefondan sadece bi hesap mı açılıyor ? bunu bilmiyordum  :'(

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Ocak 2015, 04:12:54
SocketeQ nun Windows Android diye bir programı var.
Bir de adha önce benim de test ettiğim BlueStacks var.
Windroy diye bir tane daha varmış :)

Bu yazılımlar, PC üzerine android kurmanızı sağlıyor. İsterseniz bir deneyin ;)
benim pc biraz  (eht) . blueStacks, Genymotion, Youwave falan denedim ama kurarken hep hata verdi. Windroy u denememiştim şimdi onu deneyecem.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Dio - 22 Ocak 2015, 12:21:01
bir telefondan sadece bi hesap mı açılıyor ? bunu bilmiyordum  :'(

Android kullanmıyorum, belki kullanıcılarının daha farklı bilgileri vardır.
Ama, bildiğim kadarıyla açılmış mevcut hesap google play e işleniyor. Onu kaldırıp bütün datalarınız silinmeden yenisini açamıyorsunuz diye biliyorum.
Kaldı ki açacağınız hesap yine google play de telefonu kurarken atadığınız adresle ilişikli oluyor.
Yani PC nizdeki gibi, sitesine gidip ikinci bir kullanıcı adı vs ile yeni üyelik açılmıyor.

Belki aynı cihazda birden fazla google play yönetmek mümkündür. Ama dediğim gibi, web sitesine git yeni hesap aç gibi değil bu uygulamaları kurmak.

Alıntı yapılan: Dio - 22 Ocak 2015, 12:21:01
benim pc biraz  (eht) . blueStacks, Genymotion, Youwave falan denedim ama kurarken hep hata verdi. Windroy u denememiştim şimdi onu deneyecem.

:y

neon

Arkadaşlar  bazı alışveriş sitelerin de akıllı telefonlar piyasa da sorduğum fiyatlardan 400-500 TL daha ucuz. Acaba bu sitelerden telefon alsak ilerde sorun  ( telefonun kopyalanmış olması v.b.) olabilir mi ?

Örneğin aşağıdaki linkte yer alan  telefonu almayı düşünüyorum. Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
http://www.n11.com/samsung-sm-n910c-galaxy-note-4-32gb-samsung-turkiye-P38293603

bekeli

Şu ana kadar kullandığım tüm telefonları internetten aldım. Herhangi bir problem yaşamadım.

Ancak önemli olan alacağınız sitenin ve firmanın kendisini ispatlamış güvenilir olması çok önemli.
n11'de herkes mağaza açabiliyor bildiğim kadarı ile. Bu nedenle satıcının güvenilirliğine dikkat etmelisiniz.

Hepsiburada ve Ereyon'dan aldım daha önce bir sıkıntı yaşamadım. Ama bu sıkıntı yaşanılmayacağı anlamına gelmiyor. Garantili bir ürün ise bir problem olması durumunda yetkili servise gönderirsiniz.

Kimisi bunu pek sevmez. Gider, görür alırım bir problem olduğunda da aldığım yere getiririm der. Saygı duyarım. Ama internette de çok uygun kampanyalar olabiliyor.

illisionist

Ben de çok defa telefon aldım internetten, bekeli arkadaşımızın dediği gibi güvenilir sitelerden alışveriş yapmak çok önemli, Hızlıal, Hepsiburada, Teknosa, Kliksa, Eroyon sıkıntısız işlem yaptığım siteler!!!
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

messli

Bende Pazar günü n11'den samsung E5 Telefon siparişi vericem ilk defa bir telefonu Netten alicam kullanici yorumlari ve formlarda paylaşilan bilgiler neticesinde magzanın saglam oldugunu söyluyor :D bakalim inş iyi cikar :D Not ( alicam telefonu PTC sitelerinden kazandim parayla alicam :D )

silver

Bende hem telefonumu hemde dizüstü bilgisayarımı internetten aldım hemde dediğiniz gibi mağazalardaki satış fiyatlarından çok daha uygun olduğu için tercih ettim. Şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım umarım yaşamam da :) Ama denildiği gibi güvenilir siteleri bulmanız, onlar hakkında kullanıcı yorumlarını okumanız hatta forum sitelerinde o siteler hakkında ne yazıldığına da bakmanızı şiddetle tavsiye ederim ;)