Akıllı Telefonlar Hakkında

Başlatan ikose, 13 Ekim 2012, 16:47:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

famila63

+1

enderege

Lumia 940 ve Lumia 940 XL aynı anda çıkacaktır büyük ihtimal.  ve söylenenlere göre 940 5.2" 940 XL 6.00" olacakmış.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilgin1490

Alıntı yapılan: enderege - 05 Haziran 2015, 11:54:07
Lumia 940 ve Lumia 940 XL aynı anda çıkacaktır büyük ihtimal.  ve söylenenlere göre 940 5.2" 940 XL 6.00" olacakmış.
önce küçük kardeşleri 640 ve 640xl bir gelse , bende onları bekliyorum ama hala yoklar piyasada :)

aydyar13

1020 1320 ve 1520 serisini durdurdular mi ozaman

hakanatik01

kişisel kullanım için 2000tl telefona vermeye acıyan taraftayım ben HTC M8'im var ama iş için yoksa imkanı yok almazdım :) Diğer kullandığım  GM discovery'imden memnunum bana diyorlar şu su iyi ,ekranı böyle ,şukadar hızlı, diyede benim işime yarayacak özellikler değil onlar HTC vs GM yapsalar pek çok üstün tarafını saysalarda bence tek üstün tarafı müzik dinlemek için ses çıkışı :) geri kalan hiçbir özelliği benim işime yaramıyor.Bu yüzden alacağın 2000tl telefonda yapacağın işleri 600-700 liralık telefondada yapabilceksen gereksiz masrafa gerek yok.Telefon sektörünün sonu yok sürekli yeni modeller gelecek :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aydyar13 - 05 Haziran 2015, 13:20:19
1020 1320 ve 1520 serisini durdurdular mi ozaman

Satışları durmaz, stoktan bir süre daha devam eder.
Muhtemelen kısa süre sonra üstüne 1025, 1325,1525 ler gelebilir ya da 1525 yerine yeni XL politikasıyla 1325 XL ismiyle gibi.

aydyar13

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 06 Haziran 2015, 00:29:14
Satışları durmaz, stoktan bir süre daha devam eder.
Muhtemelen kısa süre sonra üstüne 1025, 1325,1525 ler gelebilir ya da 1525 yerine yeni XL politikasıyla 1325 XL ismiyle gibi.

Yok zaten durmasından kastım bir üst modelin çıkmasıydı. 940 XL 6 inch olacaksa 15xx nin ne esprisi olur ki acaba :S

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aydyar13 - 06 Haziran 2015, 00:30:57
Yok zaten durmasından kastım bir üst modelin çıkmasıydı. 940 XL 6 inch olacaksa 15xx nin ne esprisi olur ki acaba :S

Rakamı büyüyünce telefon da büyümüyor :D

yaa, aslında 15xx serisi farklı bir üründü, devamı gelmeyebilir de.
Microsoft henüz Nokia yı almadan önce kendilerinin ilk sunacakları telefon olarak hazırlanmıştı. Adı bile var "bandit" (eşkiya) :)
Devamı ya gelmez, ya da nadir gelir bence :)

Coulers79

Microsoft, Ekim 2015'ten itibaren bazı Lumia uygulamalarına destek vermeyeceğini duyurdu. Firma, bu hamlesinin nedenini "Windows'taki fotoğraf deneyimini düzene koymak" olarak açıkladı. Desteği sona eren uygulamalar arasında Lumia Storyteller, Lumia Beamer, Photobeamer, Lumia Refocus, Lumia Panorama ve Video Uploader bulunuyor. Değişiklik sonrasında Storyteller, Beamer, Refocus ve Photobeamer, çevrimiçi olarak çalışmayı durduracak. Storyteller uygulamasıyla oluşturduğunuz hikayeleri uygulama üzerinden görüntüleyebileceksiniz, ancak bunu web üzerinden yapamayacaksınız. Microsoft, çevrimiçi hikayelerini saklamak isteyenlere Storyteller uygulamasını açmalarını, ardından çevrimiçi hikayeleri seçmelerini ve yayınlanan her hikayeye web üzerinde göz atmalarını öneriyor. Ardından saklamak istediğiniz tüm fotoğraf ve videoları web sitesinden indirmeniz gerekiyor. Lumia Panorama ve Video Uploader çevrimiçi olarak hizmet vermeye devam edecek olsa da, güncelleme almayacaklar. Microsoft, bu değişikliğin sebebini Windows 10'un Fotoğraflar ve Kamera uygulamalarına odaklanmak olduğunu söylüyor. Bahsedilen uygulamalar mağazadan kaldırılmış olsa da, telefonuna daha önce yüklemiş olanlar onları kullanmaya devam edebiliyorlar. Uygulamaların Windows 10 Mobile'a yükselttikten sonra da cihazdaki yerini koruyacağı söyleniyor. Bununla birlikte 30 Ekim 2015'ten sonra hizmetlerin kapanmasıyla bazı işlevler çalışmayabilir.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 09 Eylül 2015, 19:48:35
Microsoft, Ekim 2015'ten itibaren bazı Lumia uygulamalarına destek vermeyeceğini duyurdu. Firma, bu hamlesinin nedenini "Windows'taki fotoğraf deneyimini düzene koymak" olarak açıkladı. Desteği sona eren uygulamalar arasında Lumia Storyteller, Lumia Beamer, Photobeamer, Lumia Refocus, Lumia Panorama ve Video Uploader bulunuyor. Değişiklik sonrasında Storyteller, Beamer, Refocus ve Photobeamer, çevrimiçi olarak çalışmayı durduracak. Storyteller uygulamasıyla oluşturduğunuz hikayeleri uygulama üzerinden görüntüleyebileceksiniz, ancak bunu web üzerinden yapamayacaksınız. Microsoft, çevrimiçi hikayelerini saklamak isteyenlere Storyteller uygulamasını açmalarını, ardından çevrimiçi hikayeleri seçmelerini ve yayınlanan her hikayeye web üzerinde göz atmalarını öneriyor. Ardından saklamak istediğiniz tüm fotoğraf ve videoları web sitesinden indirmeniz gerekiyor. Lumia Panorama ve Video Uploader çevrimiçi olarak hizmet vermeye devam edecek olsa da, güncelleme almayacaklar. Microsoft, bu değişikliğin sebebini Windows 10'un Fotoğraflar ve Kamera uygulamalarına odaklanmak olduğunu söylüyor. Bahsedilen uygulamalar mağazadan kaldırılmış olsa da, telefonuna daha önce yüklemiş olanlar onları kullanmaya devam edebiliyorlar. Uygulamaların Windows 10 Mobile'a yükselttikten sonra da cihazdaki yerini koruyacağı söyleniyor. Bununla birlikte 30 Ekim 2015'ten sonra hizmetlerin kapanmasıyla bazı işlevler çalışmayabilir.

Yuh la, başlığa bak, duyan da lumia bitti gitti sanacak :D
Adamların yapacaklarından sonra zaten bunlara gerek olmayacak, bu birinci konu :)

Neyse, ikinciye şimdilik gerek yok :D Win10 u bekleyin anacığım :D