Akıllı Telefonlar Hakkında

Başlatan ikose, 13 Ekim 2012, 16:47:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

Sanırım siz hiç satın almıyorsunuz @enderege :PP

bilgin1490

ayni urun hepsiburada da yine ayni fiyat hatta 20tl daha ucuz 2000TL [emoji14] alacaksan buradan alabilirsin , en azindan eline urun gectiginde birak yanlis yada kopyalanmis urun olmayi , telefonu begenmedim verin parami geri bile desen 1 hafta (hatta 15 gunde olabilir) icinde teli geri yollarsin aninda parani hesabina gecerler. daha once basima geldi cunku , tablet almistim hepsiburada dan ve bekledigim gibi cikmadi 4 gun sonra iade ettim ve parami urun ellerine gectigi gibi hesabima yatirdilar , bende bir ust modelini almistim tabletin :). yani tavsiyem hepsi burada dan al ayni fiyat ve kafan agrimaz en azindan ;)

buda telin linki :
http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-galaxy-note-4/productDetails.aspx?productId=telcepsamn910&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMN910-B

ElisaMcCline

Arkadaşlar neyi nasıl yazdım da öyle anlaşıldı bilmiyorum ama, ben telefonu netten almam ya da almayın demiyorum.
Elime alıp incelemeden hiçbir telefon ve notebook gibi kişisel bir ürünü satın almam.
Gidersin beğenirsin, alacağın ve uzun süre kullanacağın ürüne elin/gözün değer, ısınırsın, aklın yatar, kanın kaynar, sonra git internetten al.
Verilen resimlerde, telefonların gerçek renkleri bile tutmuyor. Adamlar canavar gibi ışık altında bir de iki fotoshop tan sonra koymuş resimleri, gidip bakıyorsunuz,
internette beğendiğiniz renk o değil.
Bilmiyorum, benim için, sürekli kullanacağım bir ürünü severek almak önemli. O yüzden görmeden internetten almanızı pek tavsiye etmiyorum dedim.

Alıntı yapılan: bekeli - 04 Haziran 2015, 15:53:23
Ben Samsung'un gereksiz pahalı olduğuna inananlardanım.
2 yıl kadar önce GM Discovery ilk çıkacağı zaman kampanya ile 440 liraya almıştım. O ara S3 popülerdi herkes S3 alıyordu. 1300 lira idi fiyatı.
Etrafımdaki S3 kullanıcıları aşırı yavaşladığından ve donmalarından şikayetçi. Zaten çoğu S3'ü olanlar yeni modellere geçtiler. S3 kullanan kalmadı pek. Benim 440 liraya aldığım telefonda ne donma ne bir yavaşlık söz konusu.

Samsung sırf marka popülerliği nedeni ile pahalı bence.

Eğer marka takıntınız yoksa ve asıl amaç işin görülmesi ise f/p'ye bakmak gerek.
Ben akıllı telefonlara çok fazla para harcanması taraftarı değilim. Çünkü teknoloji durmuyor. Sürekli yenisi çıkıyor. Takip etmeniz imkansız. Çok zengin olmalısınız bunu yapabilmek için :)

İşte tam da bu yüzden herkes kendine uygun işletim sistemi ve telefonu seçmeli, S3 ilk çıktığında alıp hala elinden düşürmeyen tanıdıklarım da var.
3 ay sonra bu yavaşladı diye başka telefon alan da oldu çevremde. İhtiyaçları ve kullanım şekilleri farklı :)

Ek olarak;
Ben telefonu aldığında Iphone4s i olan arkadaşım üzerine 3 model eskitti ama hala benim telefonu eline alıp, olmadı şöyle hızlı bir telefonumuz diyor :D
O zaman, markette kullanmayacağın ve çoğu da zaten biribirinin klonu olan bilmem kaç yüz, bin milyon tane program varmış diye bakarak,
ya da elimde dursun etiket olsun diye telefon almayacaksın diyorum her seferinde :)
Sana ne lazımsa, ne istiyorsan onun içinn telefon alacaksın :)

silver

Artık bu kadar yorum üzerine bir karara varabilirsiniz inşallah @neon :D

bekeli

@ElisaMcCline hocaya katılıyorum. Önemli olan önce ihtiyaçlarınızı belirleyip sonra ne istediğinizi tam olarak netleştirmek.

Bir ürünü almadan önce belki iki ay araştırdığım olmuştur. Yerli-yabancı forumları, kullanıcı yorumlarını incelemeden almam.

Sonrasında da gider canlı görürüm. Ardından da neresi kafama yatarsa fiyat olarak oradan alırım.

Şu an kullandığım laptopu hepsiburada'dan aldım. Aynısından erkek kardeşime de aldık.
Bir laptop da kız kardeşime aldık. Hepsi internetten.

Elektronik cihazlarda problem çıkabilir. Gidip mağazadan alsanız da aynı durum geçerli.
Yeterki garantili ürün olsun.
@enderege hoca değinmiş sanırım. N11, gittigidiyor ve sanalpazar gibi sitelerde satıcıya çok ama çok dikkat edin.
Orada herkes mağaza açabilir.

Hepsiburada, Ereyon, Hızlıal, vb. sitelerin hangisinde fiyat uygunsa ondan almanızı tavsiye ederim.
Kampanyaları takip etmek en mantıklısı.

Teknosa bazen güzel indirimler yapıyor. İnternetten daha uygun fiyata veya yakın fiyatlarda bulmanız durumunda mağazadan da alabilirsiniz.

aydyar13

Samsung deyince aklıma hep leğen plastikleri geliyor. Ekşinin yan etkileri :D

Lumia 940 çıkarsa eğer yakında ona bir bak, ya da adı her ne olarak çıkacaksa.

silver

Alıntı yapılan: bekeli - 04 Haziran 2015, 23:17:44
@ElisaMcCline hocaya katılıyorum. Önemli olan önce ihtiyaçlarınızı belirleyip sonra ne istediğinizi tam olarak netleştirmek.

Bir ürünü almadan önce belki iki ay araştırdığım olmuştur. Yerli-yabancı forumları, kullanıcı yorumlarını incelemeden almam.

Sonrasında da gider canlı görürüm. Ardından da neresi kafama yatarsa fiyat olarak oradan alırım.

Şu an kullandığım laptopu hepsiburada'dan aldım. Aynısından erkek kardeşime de aldık.
Bir laptop da kız kardeşime aldık. Hepsi internetten.

Elektronik cihazlarda problem çıkabilir. Gidip mağazadan alsanız da aynı durum geçerli.
Yeterki garantili ürün olsun.
@enderege hoca değinmiş sanırım. N11, gittigidiyor ve sanalpazar gibi sitelerde satıcıya çok ama çok dikkat edin.
Orada herkes mağaza açabilir.

Hepsiburada, Ereyon, Hızlıal, vb. sitelerin hangisinde fiyat uygunsa ondan almanızı tavsiye ederim.
Kampanyaları takip etmek en mantıklısı.

Teknosa bazen güzel indirimler yapıyor. İnternetten daha uygun fiyata veya yakın fiyatlarda bulmanız durumunda mağazadan da alabilirsiniz.

Konu iyice başka konulara da geçmeye başladı ama :D Araştırma yapmadan alınan bir üründen zaten daha sonra çok büyük bir ihtimalle pişmanlık duyulacaktır ;) Bende aynı şeyi hem dizüstü bilgisayarım için hemde telefonun için yapmıştım ;) Mesela bilgisayarı alırken 1 ay sonra bir üst modelinin geleceğini öğrenip onun hakkında bilgiler edindim ve ona karar verdim. Araştırma yapmasaydım muhtemelen o an satışa sunulan ürünü alacaktım ve 1 ay sonra yenisi çıktığında neden beklemedim diye pişmanlık duyacaktım ;) Eğer alacağınız üründen mutluluk duyacaksanız mutlaka bir ön araştırma yapmak zorundasınız.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aydyar13 - 04 Haziran 2015, 23:18:31
Samsung deyince aklıma hep leğen plastikleri geliyor. Ekşinin yan etkileri :D

Lumia 940 çıkarsa eğer yakında ona bir bak, ya da adı her ne olarak çıkacaksa.

1700TL - 2000 TL arasında bir rakamlar çıkacaktır ürün. :)

aydyar13

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 04 Haziran 2015, 23:34:50
1700TL - 2000 TL arasında bir rakamlar çıkacaktır ürün. :)

Note 4' te 2000 TL hocam linkte. :PP