Akıllı Telefonlar Hakkında

Başlatan ikose, 13 Ekim 2012, 16:47:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

Yorumlar kısmında olumsuz yorumlarda var ne kadar doğru bilinmez ;) Yakından inceleyip almanızda mutlaka fayda vardır @illisionist ;)

neon

Marka konusunda bence öncelikle kesin bir karar vermek en uygunu. Bu konuda nette sırf telefon markaları hakkında detaylı bilgi veren ve markaları karşılaştıran siteler var. Tabi telefon dış görünümü bazen özelliklerinin önüne geçebiliyor. Bu konuda herkesin kendi zevki var. Benim favorim telefonda son zamanlarda özellikle, Samsung dan yana. 1000 tl ye de Samsung dan gayet güzel telefonlar alınabilir diye düşünüyorum. Bu benim görüşüm tabi. :) Yeni telefonunuz şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın. :)

bekeli

Alıntı yapılan: neon - 04 Haziran 2015, 15:45:11
Marka konusunda bence öncelikle kesin bir karar vermek en uygunu. Bu konuda nette sırf telefon markaları hakkında detaylı bilgi veren ve markaları karşılaştıran siteler var. Tabi telefon dış görünümü bazen özelliklerinin önüne geçebiliyor. Bu konuda herkesin kendi zevki var. Benim favorim telefonda son zamanlarda özellikle, Samsung dan yana. 1000 tl ye de Samsung dan gayet güzel telefonlar alınabilir diye düşünüyorum. Bu benim görüşüm tabi. :) Yeni telefonunuz şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın. :)

Ben Samsung'un gereksiz pahalı olduğuna inananlardanım.
2 yıl kadar önce GM Discovery ilk çıkacağı zaman kampanya ile 440 liraya almıştım. O ara S3 popülerdi herkes S3 alıyordu. 1300 lira idi fiyatı.
Etrafımdaki S3 kullanıcıları aşırı yavaşladığından ve donmalarından şikayetçi. Zaten çoğu S3'ü olanlar yeni modellere geçtiler. S3 kullanan kalmadı pek. Benim 440 liraya aldığım telefonda ne donma ne bir yavaşlık söz konusu.

Samsung sırf marka popülerliği nedeni ile pahalı bence.

Eğer marka takıntınız yoksa ve asıl amaç işin görülmesi ise f/p'ye bakmak gerek.
Ben akıllı telefonlara çok fazla para harcanması taraftarı değilim. Çünkü teknoloji durmuyor. Sürekli yenisi çıkıyor. Takip etmeniz imkansız. Çok zengin olmalısınız bunu yapabilmek için :)

fbseyhan

Telefondan tam olarak beklentinizide belirlemeniz gerekir mesela çok oyunmu oynayacaksınız çok kaliteli fotoğrafmı çekeceksiniz yada hiç yavaşlamsınmı istiyorsunuz bunların hepsini belirleyip ona göre bir arama yapmanız daha uygun olur , ayrıca androidmi iosmu windowsmu bunlar hep detaylar eğer gerçekten istediğinizi gibi bir telefon almak istiyorsanız bütün detaylarınızı belirleyip ona göre arama yapmanız daha doğru olur mesela hız demişsiniz hız konusunda androidler özellikle samsung telefonlar bir süre sonra aşırı şekilde yavaşlamaya başlıyor bu konuda bana göre windows çok daha stabil olsada windowstada andorid sistemdeki kadar uygulama yok bu gibi detayları belirleyip bir karar vermek en doğrusu :)

neon

Alıntı yapılan: bekeli - 04 Haziran 2015, 15:53:23
Ben Samsung'un gereksiz pahalı olduğuna inananlardanım.
2 yıl kadar önce GM Discovery ilk çıkacağı zaman kampanya ile 440 liraya almıştım. O ara S3 popülerdi herkes S3 alıyordu. 1300 lira idi fiyatı.
Etrafımdaki S3 kullanıcıları aşırı yavaşladığından ve donmalarından şikayetçi. Zaten çoğu S3'ü olanlar yeni modellere geçtiler. S3 kullanan kalmadı pek. Benim 440 liraya aldığım telefonda ne donma ne bir yavaşlık söz konusu.

Samsung sırf marka popülerliği nedeni ile pahalı bence.

Eğer marka takıntınız yoksa ve asıl amaç işin görülmesi ise f/p'ye bakmak gerek.
Ben akıllı telefonlara çok fazla para harcanması taraftarı değilim. Çünkü teknoloji durmuyor. Sürekli yenisi çıkıyor. Takip etmeniz imkansız. Çok zengin olmalısınız bunu yapabilmek için :)

Ben de aldığı ürünü uzun süreli kullananlardanım. O yüzden en iyisini alma taraftarıyım. Ama kısa süreli kullanım için alınacaksa dediklerinize katılıyorum. :)

bekeli

Alıntı yapılan: neon - 04 Haziran 2015, 16:05:27
Ben de aldığı ürünü uzun süreli kullananlardanım. O yüzden en iyisini alma taraftarıyım. Ama kısa süreli kullanım için alınacaksa dediklerinize katılıyorum. :)

Tam tersini söylemeye çalışmıştım alıntıladığınız mesajda.
2 yıldır aynı telefonu kullanıyorum dedim.

Pahalı ürün iyi ürün demek değil. Kalitesi düşük olan ürünü sırf markası popüler diye daha pahalıya niye alayım.

fbseyhan

Alıntı yapılan: bekeli - 04 Haziran 2015, 16:19:07
Pahalı ürün iyi ürün demek değil. Kalitesi düşük olan ürünü sırf markası popüler diye daha pahalıya niye alayım.

bekeliye katılıyorum eğer amaç hava atmak değilse boşuna gereksiz para vermeye gerek yok cebe koyunca eğilip bükülen, aldıktan 5 gün sonra yavaşlayan telefona binlerce lira vermeye gerek yok diye düşünüyorum :)

silver

Bu konu tartışmaya epey açık bir konu. Çünkü herkesin bir düşüncesi isteklerinde önceliği daha da önemlisi zevkleri vardır. Renkler ve zevkler tartışılmaz. En doğru kararı kendisi verebilir. Bunun içinde yukarıda denildiği gibi sitelerin karşılaştırma özellikleri, fiyat sınırlama özellikleri kullanılabilir ama önce ne istediğinize karar verir seçenekleri eleyip en aza indirmelisiniz ;)

messli

Samsung E5 modelini düşünüyorum cok ince zarif şarjida iyi gidiyor deniyor baktimda formlarda siz ne düşünüyorsunuz ?

enderege

Bu tip ürünleri bende netten almam. Hele hele n11, gittigidiyor, sanal pazar gibi içinde mağazalar barındıran sitelerden hiç almam.

Bu satış yapanın notuda düşük %86. Bu not bana göre alış veriş yapılmaması gereken bir kişi anlamına gelir.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.