Akıllı Telefonlar Hakkında

Başlatan ikose, 13 Ekim 2012, 16:47:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arnutwowew

bu telefonu almak istiyorum sizce nasıl veya teklif edeceğiniz telefon nedir?

Genel Özellikler
Ağırlık
110 gr
Ajanda
Var
Alarm
Var
Bas Konuş 
Yok
HandsFree (Eller Serbest) 
Var
Hesap Makinesi
Var
İşletim Sistemi
Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
İşletim Sistemi Versiyonu
Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Java Desteği 
Var
Kronometre
Var
Kullanım Türü
Dokunmatik Telefonlar
Marka
Sony
Ses Kayıt
Var
Sesli Arama 
Var
Şebeke Frekansı 
HSPDA 850 / 900 / 1900 / 2100
Telefon Tipi
Bar Tipi
Titreşim
Var
Zil Sesi Tipi
Mp3, Polifonik
Boyut
113 x 59.4 x 9.9 mm.
Bağlantı Özellikleri
PC Senkronizasyonu 
Var
Dahili Modem 
Yok
Var
Edge 
Var
3G 
HSDPA
Gprs 
Var
Gps 
Var
Infra Red (Kızıl Ötesi) 
Yok
Wap 
Var
Wi-Fi 
802.11 b/g/n
Bluetooth 
Var
Ekran Özellikleri
Dokunmatik Ekran
Var
Ekran Çözünürlüğü
320 x 480 Piksel
Ekran Tipi
Dokunmatik LCD - TFT
Ekran Boyutu
3,5 inç
Ekran Renk Çözünürlüğü
16 Milyon
Kamera Özellikleri
Entegre Kamera
Var
Kamera Zoom 
4x
Kamera Çözünürlüğü 
5.0 Megapixel
Entegre Flaş
Var
Sesli Video Kayıt
Var
Video Kayıt
Var
Video Oynatma
Var
Hafıza Özellikleri
Arttırılabilir Hafıza 
Var
Hafıza Kart Tipi 
Micro Sd
Dahili Hafızası
4 Gb Dahili
Telefon Rehberi
Var
Telefon Rehber Hafızası
Hafıza İle Sınırlı
Multimedya Özellikleri
MMS
Var
MP3 Çalma 
Var
Oyun
Var
Radyo
Var
TV Özelliği 
3G Mobil TV
Güç Özellikleri
Bekleme Süresi 
469 Saat
Konuşma Süresi 
5 Saat
Diğer Özellikler
Kutudan Çıkan Aksesuarlar
Data Kablosu, Kulaklıklı Mikrofon, Kullanım Kılavuzu, Şarj Cihazı
Garanti Süresi
2 Yıl

KDV Dahil
569.07 TL
| 12 x  47.42 TL taksitle

gokovic

Fiyatına göre bence iyi bi telefon. Kuzenimde var sorunsuz kullanıyor. Çokta memnun telefondan.
Fiyat arttırmayı düşünürseniz Samsung SIII öneririm tabikide. Bende alamadım henüz ama onu almayı düşünüyorum. Hatta az daha beklersek s4 e yetişcez.  :g

arnutwowew

Alıntı yapılan: gokovic - 08 Şubat 2013, 20:54:29
Fiyatına göre bence iyi bi telefon. Kuzenimde var sorunsuz kullanıyor. Çokta memnun telefondan.
Fiyat arttırmayı düşünürseniz Samsung SIII öneririm tabikide. Bende alamadım henüz ama onu almayı düşünüyorum. Hatta az daha beklersek s4 e yetişcez.  :g

kuzenine bir sorsana görüntülü konuşma varmı ben bir türlü bulamadım o özelliği yazan yeri

gokovic

hakanatik01

Bu siteye görev var;Ki kameralı her telefonda 3g destekli telefonlarda var diye biliyordum; 
http://www.kliksa.com/urun/sony-xperia-st23-miro-black-akilli-telefon/900388094

St23 modeliyse; ben olsam samsung'tantercih ederim :) aynı fiyata aynı özelliklerde samsung bulunabilir;  Aynı özelliklerde daha güzel telefonlarda var eğer özellik arıyorsan; Bunun tasarımı güzel ama çok saçma özellikleride artıymış gibi yazmışlar yok mp3 ,TV demiş;Wifi faln standrt gibi oldu artık; al bence winatıda kur taksitlerini o öder  :g :g Bu sayfaya bak bence fiyatlar burada pahalı ama karşılaştırma ekranı falan güzel buradan beğenip başka yerden alabilirsin telefonu ;
http://www.kliksa.com/
Bir karşılaştırma yaptım ne kadar doğru sitelerde oda bilinmez ama diğerlerine göre aynı özelliklerde ama pahalı bir ürün oda tabiki Sony olmasından kaynaklıdır ama Sony'de telefonda çok tercih edilen bir marka değil bence;Hangisini alırsan şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde kullan; Film bakmaya kaçtım :) Android olsun çamurdan olsun :P

ElisaMcCline

bence kullanım amacı çok önemli. ben S3 e de baktım... Ama gidip Lumia 920 aldım.
Çünki herşeyimi yanımda istiyordum.. Sadece winat9 u, internet ve maillerimi değil ...
İşim dolayısıyla her an gelebilecek belirli konular için notebook şehir içi seyahaylerimde bile yanımda olmak zorundaydı ancak, Notebook taşımıyorum artık.

Az daha s3 ün işlemciymiş vs yüksek diye review larda atıp tutulan özelliklerine kanıyordum..
Lumia920 kullanmadan, gidip ellemeden bakmadan, yazılıp çizilenlere aldanıp sakın S3 almayın...
Benim test sonuçlarım burada.
http://www.gelirkapisi.com/genel-konular-48/nokia-lumia-920/msg68445/#msg68445

yanınızda bu rakamlar civarında bir para verip de bir windows taşımak isterseniz, Xperia yerine Lumia 620 ye bakın derim... 750TL civarında.
Winat 9 için Android alacaklara da Lumia 620 yanına gidip bir ainol novo hero almalarını tavasiye ederim.. 500TL civarında.
Çok daha ucuza tüm işlerini görmüş olurlar ve ihtiyaçlarına göre hem ellerinde bir düzgün 10" andoidleri olur, hem de düzgün bir windows telefonları.
hem de daha ucuza... ;)

arnutwowew

telefonu winat için düşünmüyorum benim için ucuzluğu,işlemcisi,wifi ve radyo     önemli  bir telefon daha beğendim LG E400 OPTIMUS L3 SİYAH AKILLI TELEFON

İşlemci
İşlemci Hızı
800 MHz
Bağlantı
USB

Ağ oluşturma
3G

Bluetooth

Radyo
Radyo

Batarya
Pil
1500 mAh
Teknik detaylar
Wi-Fi

A-GPS

Ekran
Ekran Çözünürlüğü(Piksel)
240 x 320
Dokunmatik Ekran

Ekran Boyutu
3,2"
Ekran Tipi
Dokunmatik
Ağırlık & boyutlar
Ağırlık (gr)
103
Boyut (mm)
102.6 x 61.6 x 11.85
İşletim sistemi/yazılımı
İşletim Sistemi
ANDROID
Battery
Konuşma Süresi
-
Bekleme Süresi
-
Diğer
Marka
LG
MODEL
E400
Hafıza Artıma Kapasitesi
32 GB' a Kadar
Garanti Süresi
2 Yıl
Desteklenen Hafıza Kartı
Micro SD
Artırılabilir Hafıza

Bellek
384 MB RAM
Dijital Kamera

EDGE

Görüntülü Konuşma

GPRS

Telefon Tipi
DOKUNMATIK
Kamera Çözünürlüğü
3.15 MP
Klavye Tipi
Dokunmatik
Kulaklık

MP3 Çalar

PUSH E-MAIL DESTEÐİ

Saklama Kapasitesi
1 GB
Şebeke Frekansı (Mhz)
850/900/1800/1900
SMS/EMS/MMS

Toplam :  359.00 TL

ElisaMcCline

Arkadaşlar şu anda Lumia 920 kullanıyorum ve çok memnunum.
Biraz daha küçük bir ürün bakıyorum ama çok ürün çıkmış. Biribirilerine de çok yakın özellikte ürünler.
Fiyatları benzer olanların birinde bir özellik var diğerinde başkası. Bir arada almak isteyince de 925 e kadar uzanıyor yine :)

Öncelikli tercihim yine Nokia olur ama alternatifleri de düşünebilirim.

Var mı yakın zamanda inceleyen/alan, tavsiyede bulunabilecek :)

Adam gibi bir arada karşılaştırma yapableceğim düzgün bir yer de bulamadım açıkçası.
Karşılaştırmalar hep alternatif marka modellerle.

Örneğin, şöyle lumia serisini yan yana koyup düzgün bir karşılaştırma ile elden geçirebileceğim bir yere denk geldiniz mi ?

hakanatik01

Gm discovery ,iki tane WP fazla android iyidir :D Baktınızmı bilmem hcoam filmsizkalma bana bir link vermişti güzeldi;
http://kiyas.la/
Ama sizde benim akdar olmasada :D yabancı dil var;
http://www.phonearena.com/phones/compare/Nokia-Lumia-1020,Nokia-Lumia-925,Nokia-Lumia-1520/phones/7876,7850,8109
burdan bakılabilir belki...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Nisan 2014, 16:10:07
Gm discovery ,iki tane WP fazla android iyidir :D Baktınızmı bilmem hcoam filmsizkalma bana bir link vermişti güzeldi;
http://kiyas.la/
Ama sizde benim akdar olmasada :D yabancı dil var;
http://www.phonearena.com/phones/compare/Nokia-Lumia-1020,Nokia-Lumia-925,Nokia-Lumia-1520/phones/7876,7850,8109
burdan bakılabilir belki...

Evet baktım Hakan, ama toplu inceleyebileceğim bir yer bakıyorum.
Orada tek tek karşılaştırabiliyorsun.. Tam bela.
Ve birçok özellik eksik veya yanlış çıkıyor nedense. genel bilgi için bir bakılır da, o siteye güvenip telefon alınmaz.

Benim 920 de bizzat kullandığım birkaç şeye yok diyor mesela :)

Ayrıca sadece işlemi ve memory bilgisine bakıp daha iyi performans falan demiyor mu, öldürüyor beni :)
4 çekirdeği kullanamayan yazılımlarda sırf 4 çekirdek diye yanına daha performanslı da diyor :)

Bana yorumsuz net özellik bilgisi lazım. Ben yorumlarım, eksik olsunlar :)