Akıllı Telefonlar Hakkında

Başlatan ikose, 13 Ekim 2012, 16:47:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Alıntı yapılan: enderege - 28 Nisan 2014, 17:55:55
Bende geçen Lumia 1520 yi inceledim. Bayıldım telefona ama çok büyük. Yanında bond çanta taşımak lazım. O nedenle favorim 1020. Alamadım bi türlü gitti. Bağışlarınızı bekliyorum. :D

Bond çantayı adresinize gönderiyorum Hocam, e telefonu da bi zahmet ayarlayıverin  :g

aydyar13

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 28 Nisan 2014, 19:12:13
Hamza bu çok tehlikeli bir soru, uzun yazdım sildim, özet geçiyorum :)

Direk olarak telefonda kullanmadım ama çevremdeki hemen herkeste var. Çok yakınlarım da dahil.
Onlar benim, ben de onların neler yaşadığını görüyoruz, ara ara alıp kurcalıyoruz karşılıklı.
Çevremdeki android kullananların çoğu da bir sonraki telefonları için windows düşünüyor diyebilirim :)
Android sadece tablet var direk bana ait olarak kullandığım.

Note serisinden Experia lara, LG G serisine ve Samsung S lere dahi kurcaladım.
Çevremde kullananlarınkileri inceledim. Bir arada vakit geçirdiklerimizin telefonlarıyla zaman zaman neler yaşadıklarını da gördüm.
S4 veya 920 almaya gitmiştim kendi telefonumu alırken, ikisiyle gayet iyi de bir test yapma şansım da oldu.

Düşünmek için önüme sunulan ek birşey göremiyorum androidlerde maalesef.
Evet fazladan market desteği daha büyük ama çoğu çerçop ya da alternatif/mükerrer ürün.
Bir kısmı da zaten bana hayatımda lazım değil. Ki ortalama hiçbir kullanıcııya da lazım değil ve olmayacaktır.

+1
Bir Note kullanıcısı olarak katılıyorum. Androiddeki market kalabalığının çöp olduğunu düşüyorum. Daha önceki yazınız içinde aynen sayısal veya güncel parça verilerinden ziyade performans uyumu direkt görmek gerek sanki. Bir sonraki telefonum Nokia olur Apple olur ama Samsung olmaz :n .  Ben mezun olasaya 6S çıkar herhalde onu almayı düşünürüm :P Gerçi o paraya da Mackbook Air alır hızın keyfini çıkarırım nese dağıtmıyım  :PP

enderege

Alıntı yapılan: abcb - 28 Nisan 2014, 19:13:48
Bond çantayı adresinize gönderiyorum Hocam, e telefonu da bi zahmet ayarlayıverin  :g

Bond çanta 1520 içindi. Ben 1020 alacağım için bond çantanın içi dolu olsun lütfen. :P Duyduğuma göre ayakkabı kutusu koleksiyonunuz varmış. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

1020 alacaksanız bond çantayı da boşverin Hocam, kuru kalabalık  :g
Koleksiyonum çok nadide parçalardan oluşuyor, yeşil ve kırmızı renkler  :g pek kimseye göstermiyorum,  nazar değer  (d)

FilmsizKalma

Android tabanli dünyanın en iyi telefonu gecen hafta tanitildi onu öneririm :) 299dolardı sanırım :P

hakanatik01

Çer olsun çöp olsun zorla değil kullanmayın indirmeyin yahu işinizi yarayacak PC'de kullanılan herşey var hele enson KMplayer'ımda geldi artık androidden başkası yok benim için PC=Andorid telefonum :P  :D ,virüsten faaln korksak bilgisayar kullanmam :P ben hariç ailede samsung telefondan başkası yok (yeğende iphone4s oda aileden sayılır :P ) hepside memnun.Hele kardeşim baaak baaak bu sende yok falan deyipte delirtmeye çalıssada ulen eşşoluğuu :P  (babam hariç ) diyip o parayı versem bende baaaak baaakk derdim 3 tane alırdım ule senin o telefonu alacağıma. telefonla uzaya çıkmıyacağım için işimi görüyor yeter deyip konuyu kapadıydım :P :D GM kullanıyorum memnunum diyeyim o zaman arkadaşlarımız/arkadaşlarınız/kardeşlerimiz/abilerimiz/ablalarımız v.s. kullanmayı bilmiyorsa biz napak :P :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aydyar13 - 28 Nisan 2014, 19:21:48
+1
Bir Note kullanıcısı olarak katılıyorum. Androiddeki market kalabalığının çöp olduğunu düşüyorum. Daha önceki yazınız içinde aynen sayısal veya güncel parça verilerinden ziyade performans uyumu direkt görmek gerek sanki. Bir sonraki telefonum Nokia olur Apple olur ama Samsung olmaz :n .  Ben mezun olasaya 6S çıkar herhalde onu almayı düşünürüm :P Gerçi o paraya da Mackbook Air alır hızın keyfini çıkarırım nese dağıtmıyım  :PP

Yakında birinin yok mu hiç, bir kurcalasan.
Bu arada note serisi Samsung' un en iyi serisi, o bile sorun çıkartıyorsa ve çok özel ihtiyaçların yoksa ki marketi kontrol edebilirsin bunun için,
WP8 e geçme vakti gelmiştir belki. IPhone da oldukça stabildi ama bozuyor.  Son ürünlerinde hiçbir varlık ve elle tutulur bir yenilik gösteremedi maalesef.
Evet verilen paraya gerçekten yazık.
Samsung cidden işi reklamla ve aracılara ödenen kâr marjıyla götürüyor.

WP8 de standart bir kullanıcıyı tatmin edemeyecek hiçbirşey yok.
Alıp denemeden asla bilemezsiniz. Satın alın demiyorum ama bir bakın kurcalayın lütfen.
Çevrenizde laf olsun diye değil de, ciddi bir kullanıcı olsa, oldukça bilgi edinebilir ve özelliklerini de iyice görebilirsiniz.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 28 Nisan 2014, 19:32:32
Bond çanta 1520 içindi. Ben 1020 alacağım için bond çantanın içi dolu olsun lütfen. :P Duyduğuma göre ayakkabı kutusu koleksiyonunuz varmış. :D

Benim her ikisinde de gözüm kaldı aslında ama, bir şikayetim olmadan değiştirmek de biraz tuhaf geliyor.
Ama benimkini şu an lazım olacağı konuda kullanıp üstü de alınabilir tabii ki :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 28 Nisan 2014, 19:58:01
Android tabanli dünyanın en iyi telefonu gecen hafta tanitildi onu öneririm :) 299dolardı sanırım :P

NokiaX için geyip yapmak için mi yazıyosun :D
Neymiş merak ettim :)

Bir çekirdek etrafına toplanmadığı sürece androidin genel sorunları değişmez. VM üzerinde çalışmaktan kurtulması lazım acilen.
Yoksa yakında i7 işlemcilere 16GB memorylere saracaklar, o bile az gelecek :PP

Calyente

Android'in stabil bir sistem olduğunu düşünmüyorum ama yine de gittim Android telefon aldım neden aldım bende bilmiyorum :D Iphone'u kesinlikle savunmuyorum ama en iyi market Iphone'da.