Akıllı Telefonlar Hakkında

Başlatan ikose, 13 Ekim 2012, 16:47:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

ee ikinci sitede   yorum yokki ama :P 3 telefona kadarda ekleyin işte hocam sizde amma istiyonuz he :D nokia nın sitesinde yoksada hiçbiryerde yoktur bu özellik :P 

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Nisan 2014, 16:31:04
ee ikinci sitede   yorum yokki ama :P 3 telefona kadarda ekleyin işte hocam sizde amma istiyonuz he :D nokia nın sitesinde yoksada hiçbiryerde yoktur bu özellik :P 

Ben yazarken eklemişssin o siteyi, görmedim bile :)
OK ona da bakayım  :) :y

Yok yaa, gidip bir Tcell tükkanında birini esir alacağım, olan o olacak sonunda :P

teşekkürler :)

ikose

Biliyorsunuz ben 820 kullanıyordum
Gittim Turkcell e  ben  (eht) ım dedim. bunu öğrenen kadar canım çıktı..
sil başta yaptırma ama azıcık daha küçüğü olsun dedim.. aynı işlemleri, aynı  menülerden yapılan sadece
netin biraz daha ağır olduğu 520 varmış, bende onu aldım geldim, hakketen aynısı ama küçüğü çıktı  -:))

hakanatik01

Lumia serisinin hepsi aynı ama ustam zaten işlemci ram kamera felan değişiyor fiyat farkı ondan dolayı oluyor :P en kötüsüde ama 520'di ne yalan söyliyim :D benim favorim 625ti :P

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Nisan 2014, 16:47:21
Lumia serisinin hepsi aynı ama ustam zaten işlemci ram kamera felan değişiyor fiyat farkı ondan dolayı oluyor :P en kötüsüde ama 520'di ne yalan söyliyim :D benim favorim 625ti :P
ben fazlasıyla memnunum azıcık nette ağırlık var ama olsun.. gerisi bana yetiyor..
520 kaç paraaa, 625 kaç paraaaa :))

hakanatik01

Elisa hoca kandırdık yaptı sana :P  ustam   520 fiyatına GM discovery alacaktık sanada canavar canavar :P :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ikose - 28 Nisan 2014, 16:44:55
Biliyorsunuz ben 820 kullanıyordum
Gittim Turkcell e  ben  (eht) ım dedim. bunu öğrenen kadar canım çıktı..
sil başta yaptırma ama azıcık daha küçüğü olsun dedim.. aynı işlemleri, aynı  menülerden yapılan sadece
netin biraz daha ağır olduğu 520 varmış, bende onu aldım geldim, hakketen aynısı ama küçüğü çıktı  -:))

Hayırlı olsun :)

Fiyat performans anlamında, android severlere bile, alınır dedirten telefon kendileri :)
Önümüzde win8.1 görünüyor. 512K memory şu anda çok soru işareti bir çok kişi için. Tek uzak kalma sebebim bu aslında.
Hmm 525 de vardı galiba.... Ona bakmadım ama nedir ne değildir.

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Nisan 2014, 16:56:07
Elisa hoca kandırdık yaptı sana :P  ustam   520 fiyatına GM discovery alacaktık sanada canavar canavar :P :D

Ehehe, alacaktım biliyorsun...  Alan oldu çevremde, küfür ediyorlar habire şimdi.
sürekli gelip, senin telefon kaç paraydı yaa falan diye soruyorlar :D

520 biraz fazla küçük gelecek, en azından yine 1GB Ram olsun istiyorum, ileride 8.1 gelince sıkıntı olabilir ;)
625 iyi güzel de, ebat çok büyük yaa,, daha küçük birşeye sıkıştırsalar, almıştım bile hem de daha önce.

625 özelliklerinde daha küçük birşey bakıyorum işte.

enderege

Bende geçen Lumia 1520 yi inceledim. Bayıldım telefona ama çok büyük. Yanında bond çanta taşımak lazım. O nedenle favorim 1020. Alamadım bi türlü gitti. Bağışlarınızı bekliyorum. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hamzakursad

Windowsu tanıma amaçlı soruyorum, daha önce Android kullandınız mı? Veya düşünmüyor musunuz?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 28 Nisan 2014, 18:22:38
Windowsu tanıma amaçlı soruyorum, daha önce Android kullandınız mı? Veya düşünmüyor musunuz?

Hamza bu çok tehlikeli bir soru, uzun yazdım sildim, özet geçiyorum :)

Direk olarak telefonda kullanmadım ama çevremdeki hemen herkeste var. Çok yakınlarım da dahil.
Onlar benim, ben de onların neler yaşadığını görüyoruz, ara ara alıp kurcalıyoruz karşılıklı.
Çevremdeki android kullananların çoğu da bir sonraki telefonları için windows düşünüyor diyebilirim :)
Android sadece tablet var direk bana ait olarak kullandığım.

Note serisinden Experia lara, LG G serisine ve Samsung S lere dahi kurcaladım.
Çevremde kullananlarınkileri inceledim. Bir arada vakit geçirdiklerimizin telefonlarıyla zaman zaman neler yaşadıklarını da gördüm.
S4 veya 920 almaya gitmiştim kendi telefonumu alırken, ikisiyle gayet iyi de bir test yapma şansım da oldu.

Düşünmek için önüme sunulan ek birşey göremiyorum androidlerde maalesef.
Evet fazladan market desteği daha büyük ama çoğu çerçop ya da alternatif/mükerrer ürün.
Bir kısmı da zaten bana hayatımda lazım değil. Ki ortalama hiçbir kullanıcııya da lazım değil ve olmayacaktır.