Akıllı Telefonlar Hakkında

Başlatan ikose, 13 Ekim 2012, 16:47:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Bir sene önce virüs programı kullanmayan bir arkadaşın laptop'unu temizlemiştim. Lollipop diye bir zımbırtıyı silememiştim, sağlam bir virüs heralde dedim. Vakitsizlikten ilgilenemedim öyle kaldı. Bizimkilere sordum: ''Kim bu? Tanımıyoruz abi'' dediler. :)) Neyse aradan zaman geçti alet tekrar geldi sildim. Sonra aynı arkadaşa telefon bakmaya gittik. GM Android One'nın işletim sistemi Lollipop'muş. Muhtemelen başka bir android telefonu bağlayınca yanlışlıkla kurdu. Hatta şimdilerde aynı telefonun yeni işletim sisteminin adı Marshmallow olacakmış. :m Bu sistemleri yapanın ya aklı abur cuburlarda kalmış ya isimleri çocuklara falan koyduruyor ya da belki hâla çok genç galiba?  -:))

hikayeci

Bak bu başlığı görünce yazmak istedim ben s4 var 2-3 yıllık telefon oldu artık 1.5 yıldır ben de . ilk android telefonum daha evvel iphone 3gs kullandım . bizim hanım iphone cu oldugundan gecen onun telefonu yeniledik iphone 5 aldık 64 gb lık . arkadas neredeyse aynı yılların telefonları ama kalite bu kadar belli eder kendisini benim resmen ezik kaldı yanına her açıdan daha cok beğeniyorum ş uan o telefonu ama kaptırmıyo bana . Ama tövbe ettim androide şarjına da saçma sapan hatalarına da ben sabir yarim iphone geri döneceğim bir dahaki sefere.

efebakan

merhaba telefonumun rom u hakkında yardımcı olabilirmisiniz

acayip9000

efebakan

telefonum samsung logosunda kalıyor rom atmam gerekiyor telefonum n9100  kore malı yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler

Coulers79

Rom'u bilmiyorum da hafıza kartını, başka telefona veya bilgisayara takıp işe yaramaz dosya ve programları boşaltırsan açılabilir telefonun.

efebakan

ama sorun telefonda hafıza kartında değilki  ginede sağol denicem inşallah açılır telefonum

aydyar13

fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi? Şu home-kilit-ses aşağı veya yukarı tuş kombinasyonuyla olan.

efebakan

çok denedim olmadı tuş kombinasyonnuna basınca çince menü çıkıyor

universitely76

Alıntı yapılan: efebakan - 25 Kasım 2015, 09:48:05
çok denedim olmadı tuş kombinasyonnuna basınca çince menü çıkıyor
Marka/model ile nette aratarak ingilizce recovery yükleme bilgisi bulabilirsin, bunu yaptıktan sonra hard format yapabilirsin :y
Şu sıra imzasız'ım...