Dollarclix.com ( SCAM )

Başlatan kazims, 30 Kasım 2015, 23:01:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Elektronick

şuan siteye girebilen varmı bende şu hatayı veriyor : Error: Database Error. Please contact support.

suskun

Alıntı yapılan: Elektronick - 30 Ocak 2016, 17:19:29
şuan siteye girebilen varmı bende şu hatayı veriyor : Error: Database Error. Please contact support.
Evet az önce o hatayı veriyordu şuan duzeldi. Sorusuz giriyor.

kazims

Alıntı yapılan: Elektronick - 30 Ocak 2016, 16:01:40
Bravo 3 günde nasıl 500 puan yaptın ?  ???

o kadar çok minetstaff ex çıktı ki yetişemedim bile. Birde Bulduğum tab tuşu  sayesinde fazla beklemiyorum. fakat 1 uyarı almışım heralde cheat e tıkladık o hızla dikkat etmek lazım.

reflerin desteğide var tabi

ama min ex başka birşey

suskun

Elektronick

kazims

ödeme kanıtlarınızdan en son olanı genel olan anket kısmında gösterin $0.1 kazanın

kazims

sa7balklala111 Sorunu Çözümü : (Suskun Arkadaşımıza Teşşekür Ederiz)

konu ilk mesaja eklendi

recep1852

Ödeme alabilmek için Paypal hesabının onaylı olması gerekiyor mu? Birde ben Ex kısmındakileri yapıyorum ancak bir süre sonra görev gelmemeye başlıyor. Bunun bir taktiği var mı?

Dio

Alıntı yapılan: recep1852 - 01 Şubat 2016, 16:12:20
Ödeme alabilmek için Paypal hesabının onaylı olması gerekiyor mu? Birde ben Ex kısmındakileri yapıyorum ancak bir süre sonra görev gelmemeye başlıyor. Bunun bir taktiği var mı?
onaysız paypala ödeme aldım :y
bir sayfadaki görevler bitince diğerlerine görev gelebiliyor. EX bittiyse gelmeyebilir ama click kısmında çalışıyor. Mesela click bittiyse instant bölümüne geç. İnstant bitirdiğinde click bölümüne yenileri gelebilir.

Anlatamadım heralde :m

trojex

Siteye telefon ile girişin bir sakıncası varmı acaba bi yasak falan