Spor Gündemi

Başlatan AnilK, 10 Ağustos 2012, 00:55:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

peacer

Gol süperdi umarım devamı gelir. Bu sene gerçekten hak ediyor Beşiktaş kupaları.

Coulers79

Bir mola verdik gol kaçmış birde yemişiz. (kk) Oyunda olmayanlara müdahele etmek lazım.

processor

Geçmiş olsun. Gönül isterdi tur atlamayı ama karşı takım daha diri çıktı...Haftasonu bide biz yendik mi tamam  :g

utatar

biz daha iyisini  yapana kadar en iyisi bu UEFA 2000 GALATASARAY (hp)..liverpool macinda cok iyiydi besiktas  ama bugun cok kotuydu..tur atlamasini isterdim.gecmis olsun

peacer

rakip beşiktaşı iyi çözmüş sahasında baskı yaparak durdurdu buraya kadarmış uefa serüveni lige dönsün artık.

Sahadaki seyirciyi de kınıyorum kaleciye bu kadar yüklenilmez yazıktır adam tek başına oynamıyor sonuçta.

bekeli

Alıntı yapılan: utatar - 19 Mart 2015, 23:54:13
biz daha iyisini  yapana kadar en iyisi bu UEFA 2000 GALATASARAY (hp)..

Bırakalım artık şu muhabbeti ya :S
Ben de Galatasaraylıyım ama gerçekten şu an en yazılmayacak cümle bu yazdığınız...

Beşiktaş eleseydi kendi takımım elemiş gibi sevinecektim Liverpool'u elediğinde nasıl sevindiysem.

Bugün kötü oynadılar.
Karşı takımda Sutter gibi bi adam varken stoper Necip ne yapsın.
Sutter, Necip'in iki katı boyunda..

Tolga, çok kötü bir günündeydi. Bu seviyede hata yapamazsınız. Böyle bir lüksünüz yok..

Demba ba ayağında 10'ar kiloluk ağırlıklar varmış gibi koşuyor..

Veli çok düz bir oyuncu.. Top kaybetme potansiyeli çok yüksek..

İstediğin golü atmışsın. Bu kadar basit gol yememelisin..

Çok ama çok üzgünüm :S :(

nouma26

Formda bir Cenk varken niye Tolga yı oynattı bilmem.Topa çıkışları bile çok geçti.Sanırım hala ayağında sıkıntı vardı.Bir ara sağlık ekibiyle de konuştu ...

bekeli

Alıntı yapılan: nouma26 - 20 Mart 2015, 00:07:31
Formda bir Cenk varken niye Tolga yı oynattı bilmem.Topa çıkışları bile çok geçti.Sanırım hala ayağında sıkıntı vardı.Bir ara sağlık ekibiyle de konuştu ...

Cenk sakatmış hocam..

Coulers79

Avrupa maçlarında başarılı bir tarz yakaladıysan onu sonradan bozmayacaksın.

hakanatik01

bende diğer Cenkle başlamasını isterdim :) Mustafayı seviyorlar diye onu oynatıyorlar Cenk daha etkili olurdu.Olcayı da ilk defa bu kadar kötü gördüm.Tek sevincim bir sonraki maça gitmemize gerek kalmadı :P