Spor Gündemi

Başlatan AnilK, 10 Ağustos 2012, 00:55:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AnilK

Tolga felaketti açıkçası, Necip de çok ezildi Sutter'in karşısında.

nouma26

Aynen Hakan bence de Tosun daha iyi pektemek ten.Pektemek daha çok koşuyor ama maalesef beceri sınırlı...

utatar

besiktas bu senenin en iyi top oynayan takimi tabikide bende elemesini isterdim..heleki avrupada yasayan biri olup irkcilik surekli yasadikca..liverpool macindada bende cok sevinmistim..gelelim bugune..bilic bence cok iyi bir hoca en azindan hamza hocadan daha iyi..benim anlamadigim su takimda olcan kosmaktan baska ne yaapar? ben 2senedir soyluorum bunu adam sadece kosuyor.tamam kossunda ne top caliyor ne baska birsey arada bazen birseyler yapiyor.almanya ikinci liginden gelip besiktasta 10 numara olmak bence bir garip ??? besiktasin forveti yok..dem baba nin yaninda oynayacak bir tane adam yok.pektemekle cenk tosun besiktasta oynayacak topcular degiller..tolganin bence hatasi yoktu bugun 2 goldede..

hakanatik01

Takım halinde bugün kötüydüler bence Gökhan biraz oynar gibi yaptı gerisi komple değiştirilse kimse birşey diyemezdi.Ligimize dönelim artık buraya akdr güzeldi bari lvierpoola eleneydi ama ayıp ettiler :P .Beşiktaş için genede başarıdır.Sayesinde iki takımla gidiyoruz şamp.ligine bu sezonki GS gibi olaydı yanmıştık. ;)

Alıntı yapılan: nouma26 - 20 Mart 2015, 00:17:02
Aynen Hakan bence de Tosun daha iyi pektemek ten.Pektemek daha çok koşuyor ama maalesef beceri sınırlı...
VAllahi nouma hocam Pektemek bana hep sanki çok heyecan yapıyor gibi geliyor Cenk daha soğukkkanlı duruyor.O yüzden Pektemek biraz daha tutuluyor sanki profesyonel değil mahalle maçı yapar gibi oynuyor.Bal yapamayan arı misali :P

utatar

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Mart 2015, 00:26:03
Takım halinde bugün kötüydüler bence Gökhan biraz oynar gibi yaptı gerisi komple değiştirilse kimse birşey diyemezdi.Ligimize dönelim artık buraya akdr güzeldi bari lvierpoola eleneydi ama ayıp ettiler :P .Beşiktaş için genede başarıdır.Sayesinde iki takımla gidiyoruz şamp.ligine bu sezonki GS gibi olaydı yanmıştık. ;)
insallah seneye yabanci kuralida kalkcagindan Turk takimlari avrupada basarili olacak.Ben buna inaniyorum..yabanci sinirlamasi avrupada onumuzde buyuk engeldi..

Lespuxx

Ben beraberlik golunde tolganin hatasi oldugunu dusunuyorum.
Maci resmen tolga bitirdi. Beraberlik golunden sonra butun takim afalladi.
Haftasonu bi de biz yeneriz besiktasi moral iner 0'a. Eski gunlerine geri doner :)
Zaten asiri bir patlama yasamisti takim olarak sezon basindan beri :D Ben hala inanamiyorum nasil hala sampiyonluk yarisinda oldugununa :D

Coulers79

Bizim ligde şampiyon olmak zor değil, biraz top oynasalar yeter. Aslolan Avrupa'da finaller oynamak, kupalar almak. O:-)

hakanatik01

PSG-Barcelona
A.Madrid-R.Madrid
Porto-B.Münih
Juventus-Monaco

Kolay eşlemeler olmuş sanki :P

D.kievin golleride güzelmiş :P

enderege

Dün akşam sinirden rengim morarmış (hanım söylüyor)  Tolga çıkmıyacağı toplara greksiz çıkışlar yaptı. Çıkması gerekene ise zamanında çıkmadı golü yedi. Hele bir hatası vardı ki rakibe çarpıp auta giden... Evlere şenlik. Beşiktaşı yıkan kaleci ve defans bloğu. Necip ne kadar iyi niyetli olsada olmuyor.

Bir çift lafta Demba Ba ya, Mübarek bir maçıda kurtar be... Adam ayakta duramıyor. Topa vuruyor düşüyor. Rakiple mücadelede düşüyor. Top sürerken düşüyor... Şöyle füze gibi bir vuruşunu (auta dahi gitse) görmedim.

Pektemek bu takımda oynacak adam değil (Futbolcu diyemiyorum kendisine o nedenle adam diyorum) Karşısında kale... Vuruyor aut...

Fikret Orman çok güzel demiş. ondan alıntı

"Mustafa hamle oyuncusu olarak kenarda tutulabilirdi. Rakibin hocası iki maçta da yaptığı iki değişikle maçı değiştirdi. Keşke biz de aynı hamleleri yapabilseydik"
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Fikret orman admdır güzel açıklamalr yapıyor.
neden allanmasın ki,ütopik birşey değil almamak ayıp. diyordu hala arkasında sadece zaman değişmiş yönetimde olduğum süre iinde alacağım demiş :)
Kötü yanı NTV'de bir habere denk geldikte tüm klüplerin özellikle BJK'nin borcu çokmuş yahu eldeki malları satsa bile 4 katı borcu varmış en borçlu dediğimiz GS borçlu klüpler içinde tabiki mallarını satarsa en az borcu olan klüpmüşYakında iyice şeffaflaşma kanunu çıkarsa klüplerimiz baya bir küçülmeye gidecekler gibi iyide olur bu kadar astronomik rakamları haketmiyorlar.Oynanan futbolu görüyoruz dörtte biri bütçemiz var ama Liverpoolu eledik derken aynı duruma kendin düşüyorsun garip bir ironi :) (konuyu nasıl liverpoola bağladım smileyi )