Spor Gündemi

Başlatan AnilK, 10 Ağustos 2012, 00:55:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Schweinsteiger'i gençken beğenirdim şimdi yaşı kaç ki turşu olmuştur o, beyazlamayan kılı kalmamıştır zannımca. -:))

Fenerbahçe Nani'yle nanik yapacakmış. :PP Oğlanda C.Roni havası var. Bakalım bu sene yıldız savaşları olacak mı? (str)

Coulers79

FB Nani ve Robin Van Persie'yi, GS Podolski'yi aldı. FB'ye bakıyorum çok acayip ya. :m

İlk defa yeni yabancıların adını tam öğrenemedim mesela, ne ka çoklar o ka çoklar ki.  :))

4ne1ka

Terraneo şimdiden efsane oldu, A.Yıldırım'ın da çok eski arkadaşıymış. senin böyle arkadaşın var, niye yıllardır kendi başına transfer yapıyorsun arkadaş diye sordum bunu okuyunca kendi kendime :D FM 2016 çıksın da ben de ilk defa hiç transferle falan uğraşmayıp tüm yetkiyi ona bırakmayı düşünüyorum :D

aydyar13

Fenerbahçe bu kadroyla Şampiyonlar Ligi' nde gruplara kalamazsa yazık olucak :( Gruplarda 2 takım olsa çok güzel olurdu.

4ne1ka

ŞL'de büyük-küçük her takım için en önemli şey kura şansı bence. ve son elemede karşına çıkan rakip çeyrek finalde falan da çıkabilir karşına o derece güçlü takımlar oluyor genelde. gönül ister ki 2 takım olsun, hatta ikiside çıkar gruptan :D

hakanatik01

benim adamın neden münihten ayrıldığı belli olmuş aylık 1,5M+ euroya anlaşmış :P gider tabi bunlarda bazen çok gereksiz para harcıyor sanki yahu Liverpoolum'da sterlingi gene 68M euro'ya satmış  ama aldığı oyuncularda saçma oluyor bu sene şampiyon olsalar bari :P Yoksa Liverpoolu satın alıp ben yöneteceğim,onca değerli oyuncu satıyor para kazanıyor nereye gidiyor bu paralar diye sormak lazım  :P

Coulers79

Yabancılı Fenerbahçe'ye şampiyonlar liginin gediklisi Lucescu'lu Shakhtar Donetsk rakip olmuş.

Takımlara başarılar diler, :P lâkin turu sarı kanaryaların geçmesini canı gönülden fişekleriz. :D

Coulers79

Ricardo Quaresma Tekrar Beşiktaş'ta.
   Mario Gomez'i de alırlarsa eğer birşeyler olur.

4ne1ka

eğer Şenol hoca olmasa q7 kötü transfer derdim ama şimdi hiç ummadığımız kadar faydalı olabilir.

m.city de roma'yla hazırlık maçı yapmış, salih ilk 11'de başlamış-enes 73'de girmiş. inş. gelecekte bu örnekler çoğalır.

Coulers79

2018 Dünya Kupası Avrupa Eleme Grupları:

A Grubu: İsveç, Bulgaristan, Belarus, Lüksemburg

B Grubu: Macaristan, Faroe Adaları, Letonya, Andorra

C Grubu: Kuzey İrlanda, Norveç, Azerbaycan, San Marino

D Grubu: Sırbistan, İrlanda Cumhuriyeti, Moldova, Gürcistan

E Grubu: Polonya, Karadağ, Ermenistan, Kazakistan

F Grubu: İskoçya, Slovenya, Litvanya, Malta

G Grubu: Arnavutluk, İsrail, Makedonya, Liechtenstein

H Grubu: Bosna Hersek, Yunanistan, Güney Kıbrıs, Estonya

I Grubu: İzlanda, Ukrayna, TÜRKİYE, Finlandiya, Hırvatistan