Spor Gündemi

Başlatan AnilK, 10 Ağustos 2012, 00:55:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

https://www.youtube.com/watch?v=ewoK0psgnss

Peter Cech birgün 3 gol yer. O gün 2 sıfırdan sonrasını izleyemedim, askerdeydim.
Skora önce inanmamıştım. Cech 3 gol yimez Didim, yimiş. :D Ne acayip seneydi.

rota26

başlıgı görünce bende maçta foul olunca spikerlerin cümbür cemaat sahaya daldıkları günleri görecem sandımdı.   :D
yerde ki futbolcu ya nasıl oldu diye soruyolardı. futbolcuda uzun uzun anlatıyodu , ne günlerdi onlar be yaw :))

Coulers79

Evet başlığı iyi sallayamamışım, :g sonuçta zaman hızlı geçiyor. Şu ara o günleri arar durumdayız, bakalım neler olacak?

rota26

bitanede ondan video ekleyeydin olmamıydı @Coulers79  (hp)

Coulers79

Çifte avrupa kupalı George Hagi :y ülkemize geleli tam 19 sene geçmiş. *) Vay transferini sayın seyirciler.

bekeli

Ne maç oluyor be..

4-1'den 4-4 yaptı Sevilla.

Uzatmalarda Barça attı.
Son 2 dakika..

Sevilla bir gol daha atsa da penaltıları izlesek :D

Edit: Veee kupa Barcelona'nın  :y :y

Coulers79

Son senelerde katıldığı Şampiyonlar liginde sürekli gruptan çıkan Shakhtar Donetsk'in Avrupa'da hiç mi puanı yoktu da erkenden Fenerbahçe'nin rakibi oldu. Şimdiki turda Rapid Wien ile oynayacaklarmış, biliyorum ki bazı engellere rağmen F.Bahçe son senelerde R.Wien'den kat be kat başarılıdır. Genel durumda Shakhtar'ın F.Bahçe'yi elemesi normaldir, anormal olan bir tur önceden karşılaşmalarıdır. Uefa'nın F.Bahçe'ye karşı tahammülsüz bir tavrı var. ninja Yemişim Uefa'nızı uleyn. :)) Tüm takımlarımıza Avrupa maçlarında başarılar dilerim.

Coulers79

Fenerbahçe'nin rakibi hemşehri çıktı!

Fenerbahçe akşam 21:00'da Yunan Atromitos takımıyla karşılaşacak. 1923 yılında çoğunluğu Balıkesir Edremit'ten Atina'ya göçen
Rum gençler tarafından kurulan Atromitos'un kelime anlamı 'Korkusuzlar'. Kulübün ilk başkanı da yine Anadolu'dan göçen Doktor
Iosif Chouroukchoglou. Yunanca Atromitos kelimesi, Türkçede Edremit anlamına geliyor.

Coulers79

Geçen hafta Rizespor'lu santrafor L.Kweuke, hocası Hikmet Karaman'ı dinlemeyip tartışarak kazanılan penaltıyı iyi bir vuruşla gole çevirmiştir. Sonra güzel bir gol daha atarak takımına 3 puan kazandırmıştır. Kadro dışı kalmayıp para cezası alan Kweuke, bu haftaki F.Bahçe maçında kazanılan penaltıyı atmak için arkadaşına vermiştir. Kaleci Volkan penaltıyı kurtarmıştır, sonra buldukları bir golle maç berabere bitmiştir. Bir takımda daha iyi penaltı atan, teknik bir ortasaha yoksa bir forvetin penaltı atması kadar doğal birşey yok.