Spor Gündemi

Başlatan AnilK, 10 Ağustos 2012, 00:55:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sevdayagmu

SAMPIYONLAR LIGI C GRUBU
BENFİCA
ATLETICO
GALATASARAY
ASTANA
Cok sukur super grup ilk 3 kesın kısmetse gruptan cıkcazz  (k) (k) (k) (k) (k)

bekeli

İlk 3 kesin demek şu an için zor.

Takımda geçen seneden beri belli olan eksik bölgelere iyi transferler yapılmadı.
Bir sağbek, bir stoper ve bir forvet almak şarttı. Ama hala yapılmadı. Bu saatten sonra yapılacak transflerin de geçen senelerden biliyoruz işe yaramadığını.

Aşığı olduğum takımımın bu seneki transfer politikasına anlam veremedim maalesef.
Sağbek şarttı gidip solbek aldık.
Melo meselesi bu kadar uzamamalıydı. Lig başladı adam daha yeni tatilden döndü resmen.

Forvette Burak sakatlansa Umut'a kalacağız. İyi niyetli olabilir ama ŞL ayarında futbolcu değil.

Neymiş, geçen seneki şampiyon kadroyu korumuşuz. Takım geçen sene de çok kötü oynuyordu. Lakin Muslera ve Sneijder çok iyi performans sergilediler ve takımın eksikleri çok göze batmadı.

Neymiş, finansal fair play nedeni ile UEFA ensemizdeymiş. Ben GS'in borçlarının konuşulmadığı transfer dönemi hatırlamıyorum. Çok fazla birşey istemiyoruz. İbrahimoviç gelsin felan demiyoruz. Carole, Rodriguez ayarında eksik bölgelere transfer yapılsın yeter diyoruz. ŞL'den gelecek gelirlerle çok daha iyileri alınabilir.

Neymiş, uzun vadeli plan yapılıyormuş. İlk 11'de 30 yaş altı bitek Telles var. Bu nasıl uzun vadeli bir plandır.

Bilal seneye 33 yaşında olacak. Uzun vadeli plana bak :D

Elimizde kanat oynayabilecek Bruma, Amrabat vardı. Gönderildi. Uzun vade diyorsan bunları tutacaktın takımda.

Genç diye aldığımız adamlar 24-25 yaşında. Avrupa'da genç dendiğinde 19-20 yaşındaki oyuncular kastediliyor.

Olcan, Umut, Sabri, Tarık gibi isimler seni ŞL seviyesinde rezil eder. Geçen sene gelen geçen 4 atıyordu.

Şimdi gelelim gruba.
Astana kolay rakip gibi geliyor herkese.
Ekim ayında -20 derecelerde maçlar oynanacak orada.
+30'lardan -20'lere yolculuk yapılacak.

Şu anki tablo hiç iç açıcı değil.
Transfer döneminin bitmesine 3-4 gün var ve biz BJK'den Cenk'i almaya çalışıyoruz.

Sneijder ve Muslera ciddi anlamda konsantrasyon eksikliği yaşıyor. Geldiklerinden beri ilk kez bu şekilde kötü transfer dönemine şahit oldular. Takım zaten onların seviyesinin altındaydı daha da düşük bir seviyede şu an. Onları da küstürürsek bizim Osmanlıspor'dan bir farkımız kalmıyor.

Ama GS'nin isminin olduğu yerde umut her zaman vardır. Avrupa bizim arenamız. İnter ve Real Madrid maçları oyuncular konsantre olduğunda nasıl oynayacağımızın bir göstergesiydi.
İnşallah gruptan çıkar ve devre arasında 2-3 iyi transferle daha yukarısını zorlarız.

Coulers79

Letonya'yı 91 yıldır yenemiyormuşuz, yuh!  :n

Coulers79

https://www.youtube.com/watch?v=t_SpRpVIzkc

Rugby oldukça sert bir spor. *) Bir nevi korunmasız Amerikan futbolu, üstelik kavgaya da müsait.  (zopa)

Bu jeton, son zamanlarda bir iki defa denk gelince ''ya neden bu kadar yarma var?'' derken düştü. :DD

Coulers79

Türkiye: 3 - Hollanda: 0  :y  Goller: Oğuzhan Özyakup, Arda Turan, Burak Yılmaz.

Coulers79

2015 senesi ben bi maç izleyim dedim. Maç başladı 5 dakkaya elektrik kesildi. *) TV yok, internet yok haliyle. Maddi, manevi zarardayız. (sinir) Tıklamalarımı yapamadım, ilk yarıyı free free izleyecektik güya. Belki mistik güçlerimle totem yapacaktım, belki Podolski yere düşmeyecek, Şnaydır kaleyi tutturacaktı. Belki Neo'dan 50$ çıkacaktı. :X İkinci yarıyı başka yerde seyredeyim dedim dışarı çıktım. Yolda elektrik geldi :g geri döndüm. 25 dakikada maç bitmiş diyorlar, görmedim. Hiç bir maçın özetini ve gollerini izleyemedim, mağdurum. :D

Coulers79

F.Bahçe Avrupa liginde gruba, en zayıf halka olarak başladı. :n BJK ilk maçını bir sıfır kazandı.

Coulers79

Erkan Zengin'in pozisyonunu  *)  100 amatöre yaptırdık, 95'i gol attı.  :D

hakanatik01

Forumdan biraz uzak kalınca bu kadar yazıyı okuyamayacağım şimdilik direkt konu açma muhabbetinden gireyim bari :P Nolcak bu ligin hali ? :P

Bir iki espriyide gördüm güzelmiş :P :)

Umut fakirin ,forvetidir :P :m

bekeli

Beşiktaş futboluyla zevk veriyor.

Trabzon'un kadrosu oldukça iyi.

FB'nin kadrosunun zamana ihtiyacı var. Geçen seneki Bursaspor'dan 3 tane oyuncu vardı ilk 11'inde bu haftaki maçta.

Bursa iyi para kazandı. Kazandığı para ile iyi oyuncular aldılar. Belli bir zaman sonra Bursa geçen senekinden daha iyi olacak.

GS, Uefa'nın ffp meselesinden dolayı çok berbat bir transfer dönemi geçirdi.
Ünal Aysal ve ekibi parayı iyi yönetememiş.
3 yıllık kümülatif borcun 45 milyon euro'yu geçmemesi gerekirken 97 milyon euro olmuş.
Dursun Özbek de bu sene başında +16 milyon euro kar yapmış. 81 milyon euro'nun 45 milyon euro seviyelerine inmesi lazım. İnmezse Avrupa kupalarından men de dahil olmak üzere bir takım cezalar gelebilir.

Bu nedenle Dursun başkana kızamıyorum. Ama çok müthiş acemilikler yaptılar.
Grosskreutz transfer komedi resmen.

Ayrıca hep geçen seneki şampiyon takıma sahibiz lafını kullanıp transfer yapmıyoruz dediler.
Son gün geçen sene ilk 11 oynayan Melo ve Telles'i gönderdiler.
Tamam Melo gitmek istiyordu. O zaman yerine zamanında en azından Carole felan ayarında bir adam alınmalıydı.

Özetle;
GS'den bu sene pek bir beklentim yok.
Takımın forveti Burak yedeği Umut. Diyecek söz bulamıyorum.
Sağbek Sabri..
Bu adamlar iki maç iyi oynayıp 10 maç kötü oynayabilen tipler. Bu adamlara güven olmaz.

Bu arada GS'de en masum adam Hamza hoca. Tamam bazen yanlış dizilişler felan yapıyor ama ne yapsın adam. Başka bir TD olsa istediğim oyuncular şunlardı alınmadı der geçerdi.
Demedi.
Yapacak bir şey yok..