Komik ve karışık videolar

Başlatan FilmsizKalma, 06 Mart 2012, 13:42:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Alıntı yapılan: avni59 - 29 Ocak 2014, 16:52:36
iki videoda güzeldi.

ama aranızdaki olay nedir çözemedim.

Aramızdaki olay aylar öncesine dayanıyor. Zamanında forumdan uzaklaştırılmayı hak etti ama belki durumu anlar normale döner diye birkaç kere şans verildi kendinisine ama artık haddini aştı.

Arkadaş aylar öncesinden yaptığı çocukca ve anlamsızca hareketlerle benim lafı bile yapılması garip olan miktardaki paramın üstüne yatmak için kırk takla attı, sonra üstüne hakaretler felan (tabi karşılık verdim hak ettiği ölçüde). Sonra tabi meblağ'nın üzerinde durmadığım için anormal hareketlerden kurtularak, insan gibi davranmaya başlar düşüncesiyle belli bir süre muhabbeti keserek izlemeye aldım.. En son geçenlerde nivu'da enderege'nin bahsettiği konuda yok binlerce dolar kazandımda yok şudur budur diye milleti refi yapıp dahada kötüsü golden almaya ikna etmeye çalışınca olaya müdahale ettik, orada arkadaşın marifetlerini ortaya çıkardığım mesajlarda biraz hakaret cümleleri yazdığım gerekçesi ile nivu forum yönetimi tarafından kaldırılmış ama orada gören gördü zaten adamın ne olduğunu ve bana nasıl cevap vermek için salak salak çırpındığını..

Ben şimdi burada onunla ilgili içimi döksem, yazdıklarımdan dolayı benden tiksinirsiniz. Sadece bu adama pisliğim kadar değer vermiyorum..

Bu forumda daha öncede birkaç kişiyle daha tartışma yaşadım (malesef hep ben çekiyorum üzerime böyle tipleri) ve banlanmasına/uzaklaşmasına sebep oldum ama hiçbirine bu karaktersiz kadar hakaret etme isteği hatta açıkça söyleyim yüzyüze ilk fırsatta karşılaşma isteği duymadım.. Kendisine özel sözüm var zaten, ilk fırsatta ziyaretine gideceğim.

Neyse biraz önce banladım, çünkü biliyorum pişkin pişkin gelip burada halen abuk subuk cevaplar vermeye kalkacak, beni daha çok tahrik etmeye çalışacak. O yüzden daha fazla prim vermeye gerek yok, defolsun gitsin nerede havlıyorsa havlasın..

Burayaolayla ilgili daha fazla yorumda girilmesine gerek yok, konuyu kitlemek istemiyorum. Tahammül sınırlarımın aştığı, kendimi zor tuttuğum bir durumdayım. Gereksiz yorumlarında kalbini kırabilirim.

Coulers79

www.youtube.com/watch?v=95XR0PsdeXo

:))           (hydr)           ninja           (zopa)           :D

ElisaMcCline

Bunlar da şanslı kişilerin videoları :)
Düşen kalkan canı yananları gördükçe miğdem kasılıyor, yüzüm buruşuyor, çoğu komik de gelmiyor.
Bunu seyrettikten sonra kendimi iyi hissettim ama :) Vaktiniz varsa en azından bir kısmını seyretmenizi tavsiye ederim :)

http://www.youtube.com/watch?v=-DHxw8R3qhY

abcb

Başlarda bir köpekcik vardı, çok serseri bişiydi, baya şanslıydı bence  :g

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

Adamcağız gitse arkadaşlarına "vallaha ufo gördüm" deyip ballandıra ballandıra anlatsa başı ağrımaz  :g ben olsam tüm Konya'ya duyururdum  :g hemde üç tane birden  :D

Coulers79

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 05 Nisan 2014, 00:33:02
Çok gülecektim izleseydim.  :D

Bari teamwiewer falan kur da biz bağlanıp halledelim de GÜL :D

Coulers79

Ne işim olur ya, benim pc sevmez öyle şeyleri. :g