....Aylık %9-%11-%19 Sabit Getirili Yatırım Fırsatı.....

Başlatan danger_pc, 11 Aralık 2015, 10:49:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

schön

Alıntı yapılan: tolga_07 - 22 Şubat 2016, 17:44:31
Is yogunlugu.... biraz sıkici su ara evrak isleri... sikinti yok halledince buradan yazicam...
bekliyoruz kolay gelsin

sasasu

danger_pc

Alıntı yapılan: sasasu - 24 Şubat 2016, 07:27:27
8 gün geçti bekliyoruz. Mesaj kutunuz dolu.

Pm ile bilgilendirdim.. odemesel olarak gerekli bilgi verdim...

26 ile 8 arasinda... ufak bi problem cikti sikinti yok buraya bi yazi yazmiyorum die isgillenmeyin... relaks Allah niyetlerimizi bozmasin... herkese hayirli gunler..

ElisaMcCline

Arkadaşlar,
Konuya ister istemez ben de dahil oldum.

Tolga arkadaşımızla görüştük. Bir süre daha gecikme yaşanacak.
İlgili tarihlleri de kendisi yazmış zaten. :)

silver

Yatırımdan ayrılmak için kendisiyle iletişime geçilmiştir ;)

bycasper

Alıntı yapılan: tolga_07 - 24 Şubat 2016, 13:26:49
Pm ile bilgilendirdim.. odemesel olarak gerekli bilgi verdim...

26 ile 8 arasinda... ufak bi problem cikti sikinti yok buraya bi yazi yazmiyorum die isgillenmeyin... relaks Allah niyetlerimizi bozmasin... herkese hayirli gunler..
İşgillenmek iyidir hocam  :D Allah kolaylık versin...

danger_pc

ikose

danger_pc

Şimdi Gelelim Meseleye.. Şimdi Beklettiğim Bekleyen Bütün Arkadaşlardan özür dilerim...

[spoiler]Şahsi meselem yüzünden beklettiğim insanlar oldu. hesapta olmayan bi aksilik oldu çözmeye çalışıyorum..
aksilik. (mirası red davam vardı dava sonuçlanmadan banka hesaplarıma bloke kondu avukatım çözmeye çalıştı ama çözemedi.. dava süreci içerisinden hakim kararı ile blokenin kalklmasını beklıyeceğim... ben her aksiliğe karşı kendi ödeme kapasiteme göre bi garanti anlamında guven anlamında bi bakiye söyledim zaten bu arada... [/spoiler]

@volkanaydinli ilgisi ve guveni için tşkler..
@silver ilgisi ve iyi niyeti için tşkler...

Banka havale yollarını açmak adına bankaya muzakere yazdım dun onun cevabını beklıyorum saygılarımla... 

3 yol izleme tarafındayım ama tabi bunun için sizinde fikrini almak istedim

1-gruptan cıkmak isteyenler belli tarih aralıklarında hesaplarında gönderilecek bu takiben en uzun sure 3 veya 4 ay alabilir. (kişi sayısı arttıgı durumlarda)

2-yok kardeşim biz biraz daha kalalım sana guveniyoruz diyenler. aylık faizimizi gönder sonra grubu tasviye edersin diyenler...

3-bekleme surem var ufaktan acelesi olanlarımı ödemesini yapıp dağılalımmı..

schön

Tolga bey 8 mart demistininiz vadeleri odemek icin o tarihi asicak mi?yani o tarihte odeme yapamicakmisiniz?