....Aylık %9-%11-%19 Sabit Getirili Yatırım Fırsatı.....

Başlatan danger_pc, 11 Aralık 2015, 10:49:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ayyıldız

(hp)

danger_pc

[spoiler]Kisa bi aciklama ham maddiyen hem maneviye  yoruldum. Ama davayi kazandim konuyu kapatip gitmek istiyorum sureyi uzatmak deil aksine durumu kurtarip gitmek..[/spoiler]

schön

Tum forum uyelerine iyi aksamlar...Daha oncede belirttigim.gibi moderatör arkadaslar ile gorustugumu belirtmistim... Bundan dolayi bekleme karari almistim cunku yetkili arkadaslar ayrintili olarak tolganin.durumunu birkez daha anlatti bugun tolga tarafindan hesabima 300 tl lik bir odeme gerceklesti..kendisine tesekkur ediyorum geriye kalan 700 tl nin en kisa zamanda gonderecegini ve diger arkadaslarinda sorunsuz odemelerini alacagina inaniyorum.. hersey can bunaltici gozukuyor ama en buyuk yatirim yapanlardan biri olarak durum ozeti bu iyi aksamlar

bycasper

Alıntı yapılan: schön - 24 Mayıs 2016, 20:36:31
Tum forum uyelerine iyi aksamlar...Daha oncede belirttigim.gibi moderatör arkadaslar ile gorustugumu belirtmistim... Bundan dolayi bekleme karari almistim cunku yetkili arkadaslar ayrintili olarak tolganin.durumunu birkez daha anlatti bugun tolga tarafindan hesabima 300 tl lik bir odeme gerceklesti..kendisine tesekkur ediyorum geriye kalan 700 tl nin en kisa zamanda gonderecegini ve diger arkadaslarinda sorunsuz odemelerini alacagina inaniyorum.. hersey can bunaltici gozukuyor ama en buyuk yatirim yapanlardan biri olarak durum ozeti bu iyi aksamlar
Herkese anlatmak istediğim buydu hocam artık sizinde düşünceniz değişmiş neyse konu uzamasın inşallah tüm yatırım yapanlar parasını alır ve güzel bir şekilde bu konu kapanır...

celalibo

tolganın durumunun zor olduğunun farkındayım. allah sabır versin gerçekten

sevdayagmu

hazıran 1 oldu tolga hallettım dıosun ortada yoksun gene .... benımde basıma bseyler gelmıstı ama kımse bu kadar beklemedı benı savcılıga verdıler..yeter artık dıorum bende cumaya kadar parayı gonder yoksa hafata sonu elısa hocadan bılgılerı ısteyıp pazartesı bende ıslemlere baslarımmmm @tolga_07

schön

sevdayagmu

bencede ama kımseden ses yok 1 000 tl ıcın ugrsamak ıstemıyorum aslında ama sınırları zorlamaya devam edıyor arkadas nolcak bakalım .şikayet ıcın zaman lımıtı var mı acaba bılgımde yok

ikose

Tolga arkadaşımızla cumadan beri görüşme halindeyiz. Annesini hastaneye kaldırdı ve halen Hastanede
olabilecek en kısa sürede geri dönüş sağlayacaktır. @strenergy modumuzda konudan haberdar bu arada.
Annesine Acil şifa diliyorum  O:-)