....Aylık %9-%11-%19 Sabit Getirili Yatırım Fırsatı.....

Başlatan danger_pc, 11 Aralık 2015, 10:49:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sevdayagmu

yeter artık tolga 1 marttan berı  5 ay oldu ver paralarımızı artık esegın kulagına su kacırmaya basladın artık ...vermıyceksende vermıycem de bılelım bole beklemek sınır bozucu olmayya basladı .grupta bazılarının parası bol olabılır sesını cıkarmıor ama bız cıkarıoz artık..bnm annem vefat ettmıstı 20 gun olmadan vefatının ustunden mılletın parasını verdım sende ver artıkk

schön

Gerekli mod arkadasa mesaj attim cevabinin gelmesini bekliorum..bakalim.henuz kendisi giremedi galiba

sevdayagmu

artık tolgayla muhatap olan modlarında harakete gecıp bıraz baskı yapmasını beklıyoruz yeter artık paraları gondersın bayrama kadar

sevdayagmu

cvp gelene kadar bu konuyu guncel tutcam yeter artık muhatap olanlarda cvp vermıyor artık...

sevdayagmu

@ElisaMcCline  sizde mı bır sey demıyceksınız onlıne oldunuz 1 saattır bsey demenızı bekledım bısey demıyorsunuz  adam 5 aydır yok mahkeme dedı yok bılmem ne dedı benım annem vefat ettı 20 gun olmadan herkesın parasını gonderdım bu nedeen gondermıyor muhatap olan kısılerde hıc bır sey yazmıyor tolganın son yazdıklarıda manidar
[spoiler]Simdi soyle soliyim...
1-ben size halimi arz ettim...
2- telefonlari her zaman actim
3-niyeti bozuk serefisz adi birisi de degilim...
4-odemeyecek yada kacacak biriside olsam odeme yapmazdim..
5-foruma girmeme nedenim bazi arkadaslara anlattim.. psikolojik olarak kendimi iyi hissetmedigim icin kalp kirmamak icin girmiyorum..
6-suanda hastanedeyim ramazan mubarek gun su pisligi uzerimden atayim foruma degil girmek ugrama bile istemiyorum...
7-ben bisey demiyorum.. niyeti bozuk olani allaha havale ediyorum.
Mahkemeye vericem gibi tehditler icin odeme yapmiyorum.
Insan oldugum icin odeme yapiyorum.
Isteyen mahkemeye verebilir.

Ramazan gunde bedduada etmek istemiyorum[/spoiler]

Dio

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 23 Haziran 2016, 04:03:22
@ElisaMcCline  sizde mı bır sey demıyceksınız onlıne oldunuz 1 saattır bsey demenızı bekledım bısey demıyorsunuz  adam 5 aydır yok mahkeme dedı yok bılmem ne dedı benım annem vefat ettı 20 gun olmadan herkesın parasını gonderdım bu nedeen gondermıyor muhatap olan kısılerde hıc bır sey yazmıyor tolganın son yazdıklarıda manidar
5-foruma girmeme nedenim bazi arkadaslara anlattim.. psikolojik olarak kendimi iyi hissetmedigim icin kalp kirmamak icin girmiyorum..
6-suanda hastanedeyim ramazan mubarek gun su pisligi uzerimden atayim foruma degil girmek ugrama bile istemiyorum...

foruma birkaç gün girmeyince sayfalarca okunmamış konu birikiyor. hele yöneticiyseniz özel mesajlar, bildirimler, bakmanız gereken raporlar, iletişim bölümüne yazılanlar... üç nokta koydum ama o bile yetersiz, gerisini siz düşünün :)
neler oluyor pek bilgim yok ama umarım daha fazla uzamadan biter her şey

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 23 Haziran 2016, 04:03:22

Bahsi geçen 1 saatte, sadece PM leri cevaplamam bile pek mümkün değil :)

Tam olarak ne yazmam bekleniyor, ben pek anlamadım.
"Ödeyemiyorum, niyetimin kötü olduğunu düşünen ve mahkemeye verecek olan varsa versin" demiş.
Cebine para mı koyayım da size ödeme yaptırayım.

Tolga ile daha önce birkaç kez görüştük ancak işler düşündüğü gibi gitmedi. Ona verilen sözlere dayanarak söz verebildiği için hep yalancı çıktı.
Gördüğüm kadarıyla artyık bu yüzden söz vermiyor ve eline geçecekleri bekliyor.

Az önce telefon açtım.
Gün içinde işler sebebiyle çok müsait olunamıyor. Akşama konuşacağız.

Buradan bilgi paylaşırım.

sevdayagmu

cebıne para koy dıyen yok bea abım  -:)) -:)) sade arada bılgı verse muhatap olanlar yetcek .
ayrıca nasıl sozlerse bunlar 5 aydır yerıne gelmıyosa bn sahsen kan cıkarırım bana soz verenlere....
ayrıca bence paraları harcadı yerıne koyamıyor bnm dusuncem o yanlıs yada dogru bılemem  (yvr)

schön

Hazirani da bitirdik 2017 e birsey kalmadi ha gayret

sevdayagmu