BonusBitcoin - Her 15 Dakikada Satoshi - Offers- Dice - %5 Günde Bonus

Başlatan kazims, 11 Aralık 2015, 20:47:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caldera

Alıntı yapılan: manjimurai - 23 Eylül 2017, 22:47:22
Bu sitenin mini walleti olan coinpotta , litecoin , dogecoin ve bitcoin kazimi yapiyor . Haberiniz olsun . Coinpota girince cekim yerinin hemen altinda mining ypabilirsiniz :)
Kış gelsede yapsak mining CPU 100°C altına inmiyor  :m

manjimurai

Dash Coin Ve Bitcoin Cash'de Siteye Eklendi. Bunlar İçinde Mining Yapabilirsiniz. Ancak Yine Siteye Ait Dash Coin Ve Bitcoin Cash Faucetleri Varmı Bulamadım . Bakan Araştıran Bulan Varmı Arkadaşlar ?
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

Alıntı yapılan: manjimurai - 13 Kasım 2017, 18:05:31
Dash Coin Ve Bitcoin Cash'de Siteye Eklendi. Bunlar İçinde Mining Yapabilirsiniz. Ancak Yine Siteye Ait Dash Coin Ve Bitcoin Cash Faucetleri Varmı Bulamadım . Bakan Araştıran Bulan Varmı Arkadaşlar ?

yeni sitemi açaçaklar acep.

bu arada btc yerine bitcoin core gelmiş.

başka exchagelerde core var ama btc den farklı bu nasıl olacak onu anlamadım btc ye mi yolluyacağız bitcoin core cüzdana mı

faucethub a bitcoincore gelmiş şimdi gördüm. artık ona yolluyacağız heralde onun için bitcoincore olan cüzdana ihtiyacınız var.

https://www.gelirkapisi.com/takas-sistemleri/c-cex-bitcoin-ve-altcoin-takas-sistemi/

bu konumuzda bitcore mevcut

googleda aratırsanız 2 3 tane daha sitede var

cüzdan nosunu alıp faucethub a kayıt edip sonra faucethubdan exchage kısmından bitcoine dönüştürebilirsiniz.

önemli olan bir cüzdan numarası olması.

bonusbitcoin için hala btc geçerli olabilir. bir çekim isteyip btc ye yolluyor mu bakacağım.

şimdilik bitcore kullanmayalım bekleyelim.

manjimurai

Alıntı yapılan: kazims - 13 Kasım 2017, 21:04:07
yeni sitemi açaçaklar acep.

bu arada btc yerine bitcoin core gelmiş.

başka exchagelerde core var ama btc den farklı bu nasıl olacak onu anlamadım btc ye mi yolluyacağız bitcoin core cüzdana mı

faucethub a bitcoincore gelmiş şimdi gördüm. artık ona yolluyacağız heralde onun için bitcoincore olan cüzdana ihtiyacınız var.

https://www.gelirkapisi.com/takas-sistemleri/c-cex-bitcoin-ve-altcoin-takas-sistemi/

bu konumuzda bitcore mevcut

googleda aratırsanız 2 3 tane daha sitede var

cüzdan nosunu alıp faucethub a kayıt edip sonra faucethubdan exchage kısmından bitcoine dönüştürebilirsiniz.

önemli olan bir cüzdan numarası olması.

bonusbitcoin için hala btc geçerli olabilir. bir çekim isteyip btc ye yolluyor mu bakacağım.

şimdilik bitcore kullanmayalım bekleyelim.

Bende bilmiorum . Site acarlarsa super olur . Bn btc cekmiorum . Ama exchange yprken btc kurunu okuyor . Bitcore dgl
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

Futurenet

Bu sitede farklı ip adresi girdiğim için yeniden giriş yapamıyorum içerde 50.000 sat vardı çekemedimde bilen var mı acaba arkadaşlar

kazims

Alıntı yapılan: Futurenet - 13 Kasım 2017, 23:05:00
Bu sitede farklı ip adresi girdiğim için yeniden giriş yapamıyorum içerde 50.000 sat vardı çekemedimde bilen var mı acaba arkadaşlar

coinpota mı giremiyorsunuz.

1 gün bekleyin sonra deneyin o zaman

Futurenet

kazims

Alıntı yapılan: Futurenet - 14 Kasım 2017, 00:57:40
yok siteye

coinpot.co ya girip aynı kullanıcı adı ve şifre ile çekim yapabilirsin

bonusbitcoin den çekim yapamıyorsun artık zaten

bitcoin core yazıyor ama btc ye çekim oluyordur belki

tam şimdi nereye çekeceğimiz bilemiyorum.

bir ödeme istedim btc ye bekleyelim bakalım nasıl yolluyacak.

Withdrawal has been requested for 0.00013394 btc - this will be processed and paid directly to your wallet

hala btc yazıyor core olsaydı btx yazmalıydı. neden bitcoin core diye değiştirmişler anlamadım

ikose

Banada bu site IP adresinden dolayı giriş yaptırmadı
bugün yarın derken 1 ay boyunca denedim olmadı
en sonunda
şifremi unuttum dedim ( Çerez temizliği yaptıktan sonra )
Mailie gelen yeni şifre ile siteye girebildim.
Ödemeni Kazım modumunda dediği gibi zaten siteden almıyorsun
devam etmiyceksen boşuna uğraşma zaten
Bu site ile birlikte 5 sitenin ödeme Coinpot tan yapılıyor.
Adresini bloğumun başlarında görebilirsin.  :y

Futurenet

Anladım ben de ipden dolayı giremedim yarın bakarım artık  (zzz)