GKideas (EpicBux) Yatırım Grubu

Başlatan 6il9in, 27 Aralık 2015, 01:05:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

atLL

hocam o kadar ince hesaplara girmissin ben kendi adima konusuyim cogunluga bende uyarim

iovanovic

Arkadaşlar son durum nedir acaba ? Bir bilgisi olan var mı meraktan soruyorum. Epicclix başlığına da yazayım.  :g

Xibalba

@blqn

PP'nin Türkiye'den çekilme kararından sonra nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz?

6il9in

Siteden gelen ödemeleri Bankaya cekeceğim.

Ama bu grup zarar durumunda. Sitede kalan bakiyemiz için grup olarak karar vermemiz gerekecek. Ya tekrar payza ile yatırım yapacağız yada kalan bakiyeye razı olacağız.

Epicclix için kar durumu söz konusu olduğundan o grubu sonlandırabiliriz.

Bu siteninde RR politikası zarar ettiriyor :(

atLL

Alıntı yapılan: blqn - 01 Haziran 2016, 12:09:03
Siteden gelen ödemeleri Bankaya cekeceğim.

Ama bu grup zarar durumunda. Sitede kalan bakiyemiz için grup olarak karar vermemiz gerekecek. Ya tekrar payza ile yatırım yapacağız yada kalan bakiyeye razı olacağız.

Epicclix için kar durumu söz konusu olduğundan o grubu sonlandırabiliriz.

Bu siteninde RR politikası zarar ettiriyor :(
hocam bence denedik mevcut paranin dagitilmasi taraftariyim ben

Xibalba

Bence de gruba son verilip dağıtılması mantıklı olan. Ancak çoğunluğun görüşüne uyacağım tabi ki.

6il9in

Arkadaşlar grup iadelerini TL olarak yapacağımdan bana pm ile veya konu altında sp içinde IBAN (Banka adı ile birlikte) ve Hesap sahibi adı soyadı bilgisi paylaşırmısınız.

Gerekli hesaplamaları yapıp bilgi paylaştıktan sonra iadeleri EFT olarak yapacağım.

Sabrınız için Teşekkürler.

Xibalba

IBAN bilgileri 20 gün önce gönderildi.

iovanovic

Bilgin hocaya 20 gün önce hem EpicBux hem de EpicClix için IBAN bilgisi yollandı. Beklemedeyiz hala.