Adsense Kazançları Hakkında

Başlatan Biradam, 16 Ocak 2016, 01:35:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Biradam

Alıntı yapılan: Mucahid - 16 Ocak 2016, 20:19:44
quiz kendi yt kanalını bile sildi kısacası kepenk kapatıyor şu an tavsiye etmiyorum
musicnations nasıldır?
sitesinde
Adseden Farkımız,İzleme Basına Ödeme Alırsınız.Ortalama olarak 1000 izlenmeye 3 ile 10 dolar arası kazanırsınız.Bu oran adsensede daha düsüktür.
yazıyor.günde 10000 izlenme geliyor minimum sizce geçeyim mi.Ayrıca telif yok.15 Tatilde full özgün çalışacağım.

Mucahid

sadece ona ödeme yapmazlar önemli olan reklam tıklamaları

Mucahid

Eğer özgünsen tavsiye ederim MN yi

Biradam

Alıntı yapılan: Mucahid - 16 Ocak 2016, 20:30:52
Eğer özgünsen tavsiye ederim MN yi
En karlısı nedir sizce özgün için

erenyener

Quiz ve freedom kepengleri kapatıyor dostum. quizdeki kanalların %90 bot kanalı adamların bottan karı olmuyor adsanselerine işlemiyor botlar adamların kasasına para girmezse ne olur ödeme yapamaz.

Mucahid

Multi Color'u tavsiye ederim ben

suskun

Alıntı yapılan: Biradam - 16 Ocak 2016, 18:49:20
hocam bu reklam performansıyla da tahmini kazançlarla da uyuşmuyor sebebi ne?
Bu verdiğim sayfada gösterilenler kesinleşmiş kazançlar oluyor hocam benim bildiğim yani bu sayfada görunen ne kadarsa o sizin alacağınız para olmuş oluyor.

ricci

@Biradam Reklam performansında gördüğünün yaklaşık %55'ini ödüyor sana adsense. Reklam performansındaki rakamın yüzde 55'ini hesaplarsan, tahmini kazancına denk gelir. Ayrıca bu partnerde de aynıdır, yani sen partnere geçince reklam performansındaki paranın hepsini almayacaksın, yine aynı şekilde %55 tahmini kazancını alacaksın. Eğer yüklediğin içerik sana aitse kesinlikle partner tavsiye etmiyorum. Çünkü kazandığın paranın bir kısmınıda partnere vereceksin mecburen :)

Biradam

68% yayıncı gelir payı
yazıyor arkadaşlar bazı partnerler %20-15 kesiyor.O Zaman bizim payımız %80-85 mi oluyor yoksa bu %68 in %15 ini mi kesiyor?Yani hangisinde daha çok bize pay düşüyor ve biz kazanıyoruz.?
Eğer böyleyse bana iyi bir partner önerir misiniz?

Mucahid

Alıntı yapılan: Biradam - 05 Şubat 2016, 17:35:34
68% yayıncı gelir payı
yazıyor arkadaşlar bazı partnerler %20-15 kesiyor.O Zaman bizim payımız %80-85 mi oluyor yoksa bu %68 in %15 ini mi kesiyor?Yani hangisinde daha çok bize pay düşüyor ve biz kazanıyoruz.?
Eğer böyleyse bana iyi bir partner önerir misiniz?

1000 TL kazanç elde edildi diyelim kazanılan tutar 680 tl olarak görünüyor.Kesinti işlemi 680 tl üzerinden değerlendirilip kesinleşen kazanç miktarı hesabınıza yansıyor.Partner çalışmadığım için öneremeyeceğim maalesef.