İnternet ve Bilgisayar Soruları

Başlatan ElisaMcCline, 18 Şubat 2012, 03:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

avni59

hocam benim PC windows 7 ve oyle bı ozellık goremedım geri yukleme gıbı.bi sekmede oncekı surumler dıye bısey var ordan gerı yukleme yapıyorsunuz.ısaretlemem gereken bı kutu yok su an ıcın :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: avni59 - 13 Haziran 2012, 15:54:52
cashe ve cokie nin farkı varmı hocam nete yazdım ama bsey cıkmadı.

cache olacaktı zaten :)
Yaa browser temizliğini yap diyorum kısaca.... onbellek , tarama, indirme geçmişi , çerezler... vs :)

Alıntı yapılan: avni59 - 13 Haziran 2012, 16:16:28
hocam benim PC windows 7 ve oyle bı ozellık goremedım geri yukleme gıbı.bi sekmede oncekı surumler dıye bısey var ordan gerı yukleme yapıyorsunuz.ısaretlemem gereken bı kutu yok su an ıcın :)

O zaman google da yaz bakalım win7 de sistem geri yükleme nasıl kapatılıyormuş, o söylesin sana :g

avni59

Elime dün bi banner yapma programı geçti.bende bi kac aydır düşündüğüm site için bi headerbanner yaptım.Yorumlarınızı bekliyorum  :-[

ElisaMcCline

Ne diyeyim Avni, hayırlı olsun :)

Bu işin görsellikle bir ilgisi yok aslen. Ödüyorsan gelirler, ödemiyorsan gelmezler :)
Ama site sahiplerinin kazandığını, paraları alıp kaçtığını falan düşünüyorsanız, biz kaçmayız, tek farkımız bu diyorsanız yanılırsınız.
Sitelerin çoğu batar.
Hesabınızı kitabınızı iyi yapın :)

Şimdiden bol şans :)

avni59

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Haziran 2012, 02:15:50
Ne diyeyim Avni, hayırlı olsun :)

Bu işin görsellikle bir ilgisi yok aslen. Ödüyorsan gelirler, ödemiyorsan gelmezler :)
Ama site sahiplerinin kazandığını, paraları alıp kaçtığını falan düşünüyorsanız, biz kaçmayız, tek farkımız bu diyorsanız yanılırsınız.
Sitelerin çoğu batar.
Hesabınızı kitabınızı iyi yapın :)

Şimdiden bol şans :)

Çok doğru hocam.ben planımı ona göre yapcam zaten.Ağırlığı microjobs lara vercem ki batma şansı olmasın.

lovablegs

hayırlı olsun avni ..yalnız bannerin tıklanmıyor bi hata var...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: lovablegs - 18 Haziran 2012, 02:32:24
hayırlı olsun avni ..yalnız bannerin tıklanmıyor bi hata var...

Yok, imza satırı da yetmemiştir. :D
Zaten site de henüz olmayabilir, acele etmemek lazım :D
Zamanı gelince tanıtır zaten avni ;)

avni59

su an için sadece banner var.zamanı gelince sitede olcak inş.  :g

tolgacan86

Bencede banner veya görüntü çok önemli değil, önemli olan ödeme işi. ama insanlarda iyi bir etki bırakmak açısından katkısı olduğuda kesin.

Eleştiri yapmak istiyorumki daha iyisi ortaya çıksın;

Kullandığın renkler gözü yoruyor özellikle sağ taraftaki yeşil renkli yazılar o arka plan rengiyle uyuşmamış. Hatta arka plan rengin çok iyi olmamış başka bir renk veya belki biraz daha açık bir ton kullanabilirsin.
Ayrıca genel olarak kullanılan yazılar ve resimler biraz amatör işi olduğu izlenimi uyandırıyor, hiçbir efekt yok yazılarda vs, tam bilmiyorum ama blur brush sharp vs gibi efektler uygulanıyor genelde daha net keskin ve etkili bir görüntü olsun diye, burada daha çok düz arka plana paintten yazılmış gibi duruyor. Örnek olarak atanın bannerindeki renkler vs güzel efektlerde kullanılmış belli.. Onunla irtibata geçip hangi programla yapmış sorabilirsin.. Aslında bence en baştan bux sitesi açmak yerine gpt sitesi açmayı düşünsen daha iyi.. Pawbucksgpt tarzı bir site tabi yeterince görev bulabilirsen ve belli bir süre sana para gelmesede ödemeleri düzenli yapacak limitin varsa..

Umarım kırılmamışsındır, amaç yapıcı olmak. Madem bu iş için emek harcayacaksın ve daha iyi olmasını istiyorsun, o zaman benim yapabileceğim yardımlar bu kadar :) Kolay gelsin.

avni59

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 18 Haziran 2012, 03:10:30
Bencede banner veya görüntü çok önemli değil, önemli olan ödeme işi. ama insanlarda iyi bir etki bırakmak açısından katkısı olduğuda kesin.

Eleştiri yapmak istiyorumki daha iyisi ortaya çıksın;

Kullandığın renkler gözü yoruyor özellikle sağ taraftaki yeşil renkli yazılar o arka plan rengiyle uyuşmamış. Hatta arka plan rengin çok iyi olmamış başka bir renk veya belki biraz daha açık bir ton kullanabilirsin.
Ayrıca genel olarak kullanılan yazılar ve resimler biraz amatör işi olduğu izlenimi uyandırıyor, hiçbir efekt yok yazılarda vs, tam bilmiyorum ama blur brush sharp vs gibi efektler uygulanıyor genelde daha net keskin ve etkili bir görüntü olsun diye, burada daha çok düz arka plana paintten yazılmış gibi duruyor. Örnek olarak atanın bannerindeki renkler vs güzel efektlerde kullanılmış belli.. Onunla irtibata geçip hangi programla yapmış sorabilirsin.. Aslında bence en baştan bux sitesi açmak yerine gpt sitesi açmayı düşünsen daha iyi.. Pawbucksgpt tarzı bir site tabi yeterince görev bulabilirsen ve belli bir süre sana para gelmesede ödemeleri düzenli yapacak limitin varsa..

Umarım kırılmamışsındır, amaç yapıcı olmak. Madem bu iş için emek harcayacaksın ve daha iyi olmasını istiyorsun, o zaman benim yapabileceğim yardımlar bu kadar :) Kolay gelsin.

tmm hocam dikkate alcam.efect derken yazıyı netleştirme anlamında mı yoksa yanıp sonme kaybolma filanmı.eger ikinci dedıgımse onu buraya eklıyemem cunku gif değil.yazılar amator derken otomatık olarak programda hazır olan yazı tipleri bunlar standart yani ama bi kurcalıycam simdi.sag tarafda sorun oldugu sımdı benımde dıkkatımı cektı ve arka plana hangı renk onerırsınız?ama sol taraf düzgün bence  :g

+GPT sitesi çok masraflı bir iş ve tam nasıl çalıştığını bilmiyorum o yüzden onu hiç düşünmedim :)burdaki amacım microjobs larla ref toplamak ve herkesin kısa vade de kar etmesini saglamak.