İnternet ve Bilgisayar Soruları

Başlatan ElisaMcCline, 18 Şubat 2012, 03:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lovablegs

garantisi devam ediyor dün verdim cihazı aldığım yere inşallah sorun çıkmadan hallederim...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: lovablegs - 11 Temmuz 2012, 17:20:20
garantisi devam ediyor dün verdim cihazı aldığım yere inşallah sorun çıkmadan hallederim...

Geçmiş olsun,
Garantisi var diyorsun, sorun çıkacağını sanmam. (Düşme vs gibi birdurumdan kaynaklı değilse sorun).

lovablegs

inşallah hocam yok düşürme falan olmadı ....

lovablegs

sonunda cihazıma kavuştum bugün LCD ekranı değiştirmişler  :D

bilalyuzugullu

regortaz

Merhaba arkadaşlar, genel bir başlık gibi açtım bunu hepimiz zaman zaman bağlantı sorunlarıyla karşı karşıya geliyoruz. :)

Sorunum şu ki son 3-4 saattir İzmir veya çevresinde TTNet ile internete bağlanmada sorun yaşayan var mı? Önceleri hızı çok çok düşen bağlantım, bir süredir tamamen yok, Turkcell VINN'la bağlanıyorum şu anda. Modem bağlantısı vs.de bir sorun yok modemin tüm ışıkları yanıyor, reset atmayı, kapatıp açmayı, bağlantıları söküp takmayı vs.herşeyi denedim. Windows bir bağlantı olduğunu doğruluyor ancak internet bağlantısı yok diyor. Evdeki diğer cihazlarda da aynı sorun mevcut (cep telefonu dahil).

Sorunun kaynağını bilen, tahmin edebilen, daha önce böyle bir şeyle karşılaşan var mı?

avni59

tolgacan86

şu an ayvalıktayım geçen hafta 1 gün sadece benzer sorun yaşadım ama yaptığım özel bişey olmadan (senin yaptıklarınla aynı) akşama kendiliğinden düzelmişti..

regortaz

Teşekkürler yorumlar için :) Sorun halen düzelmedi, umarım sabaha düzelmiş olur, internetsiz kalmak ne kötü bir şeymiş yahu :g