İnternet ve Bilgisayar Soruları

Başlatan ElisaMcCline, 18 Şubat 2012, 03:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Efekt derken yazıyı netleştirmek gibi bişey kastettim konudan çok anlamam mesela hemen senin imzandaki Fx7 bannerine baktığında bir netlik var hem resimlerde hem yazılarda onun gibi kastettim.. ve dediğim gibi brush sharp veya ne biliyim gölgelendirme spot efekti vs gibi efektler kullanıyorlardı (sanırım) bunları yapabilmek için..

Arka plan olarak hem head bannerde hem genel sitede açık tonlar kullanmanı şiddetle öneririm.. Çok güzel örnek var önümüzde clixsense.. aç ana sayfayı çok rahatlatıcı hoş bir mavilik var sitede.. Yada diğer bir elit site clicksia.. çok açık tonlar ama hiçbiri gözü yormuyor veya sırıtmıyor, zıtlıkları yanyana güzel getirmiş her ne kadar incentriada aynı başarıyı gösteremesede admin.. Diğer elit sitelerede göz at, neobux, ptcbox, buxp vs hepsinde arka plan ya beyazdır yada çok açık renktir. arada gözü yormayan zıt renkler kullanarak butonlar, yazılar vs yazılmış vurgu yapılmış.. :) clixsense özellikle incelenmeli bu konuda en iyi görsellik orada.

head bannerin sol tarafındaki kırımızı renkte çok uygun olmamış ama şu şekilde olabilir, genel renkler yazılarda aynı tonlarda veya yakın olur arada vurgulamak istediğin bir cümle kelime vs senin için hangisi en önemliyse onu bu renkte yapıp ön plana atabilirsin.. fazla kullanmamış olabilirsin.. onun dışında soldaki gold bux yazısının bux kısmı sadece baktığımda beni rahatsız etmeyen en iyi yer diyebilirim.. bide imkan varsa arka plana komple tek renk değilde, bir rengin koyudan açığa doğru geçişi gibi bir ton olabilirse daha iyi olur gibi. Bunada aklıma gelen ilk örnek 33bux sitesinde arka plan headbannerin hizasında koyu tonda başlayıp aşağıya doğru açılıyor ve beyaz oluyor (sanırım). böyle bişeylerde renk geçişleri gibi olabilir..

Kolay gelsin hocam :)

ata07

Avni 2 şey soyliycem çok para ve tecrube lazım.

avni59

Bunu nası :D açık olun lütfen  :g

bide yer değismis hali var :)

genislik olarak 1000 ve 900 olan iki ayrı site modelı varmış örnek globalpaid-bux:900 holycashbux:1000 hangisi daha iyi sizce ?

bide 900 luk ekledim

sitede nası duracağına şurdan karar verebilirsiniz:  http://mycashmachines.blogspot.com/

enderege

Hayırlı olsun Avni. Şansın bol olsun. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

lovablegs

sağ taraftaki insanlar fazla gibi sanki bana öyle geldi..

ata07

Alıntı yapılan: lovablegs - 18 Haziran 2012, 13:03:10
sağ taraftaki insanlar fazla gibi sanki bana öyle geldi..

Çekirdek ailemi olsun :D

tolgacan86

ortadaki banneri tercih ederdim avni..

avni59

lovablegs

hiç anlayamadım birden bire dün netbook bilgisayarımı açtığımda normal renginin gittiğini ve ekranın kırmızılaştığını gördüm ..o yuzden foruma dahi giremedim dünden beri ...acaba neden olmuştur sorun nerdedir bilenlerimiz varsa yardımcı olursanız sevinirim ?

yingyang16

Ekran kartı yanmış olabilir  :S geçmiş olsun  :(