İnternet ve Bilgisayar Soruları

Başlatan ElisaMcCline, 18 Şubat 2012, 03:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: aydyar13 - 21 Mayıs 2015, 20:31:31
Pul koleksiyonu gibin bişi herhalde :)

Dileyene PUL koleksiyonumu gösteririm. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

silver

enderege

silver

Ben bilmem eşiniz varsa o bilir :)) Bugün ayrı bir keyiflisiniz. Ne diyelim Allah daim etsin ;) Bir DVD yazıcısından nerelere geldik :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nesrin888 - 21 Mayıs 2015, 17:28:04
bilgisayarım bozuldu garanti kapsamında olduğundan istanbuldaki servisine yollandı en az 20 gün en fazla 1ay gibi bir süre içerisinde ya tamir edilip yollanıcak yada yenisiyle değiştirilecek. Bozulan bilgisayarımda reklam tıklama reklam işlerini yürütüyordum. evde aynı modeme bağlı iki bilgisayarım var biri antika denilebilceke kadar eski ve yavaş. yeni ve hızlı olan reklam işlerimi yürütüğüm bozulan bilgisayar. eski bilgisyardan hiç reklam sitelerine giriş yapmadım. 1ay gibi bir süre üye olduğum sitelere giriş yapamazsam bazı sitelere üyeliğim silinir kiraladığım refler açısından çok mağdur olurum süreleri bitmek üzereydi reflerimde iyiydi. ve forumdan benzeri sitelerden ref değişimi yaptığım arkadaşlara karşı da mahçup olurum. doğru yere  konu açtımmı bilmiyorum belki defalarca bu sorular forumda sorulmuştur şu an forumu arama gibi bir olanağım yok bu yüzden özür dileyerek bir kaç soru sorucağım bilgisi olan arkadaşlarımız cevaplarsa seviniirm.
1. 20 gün zarfında eski pcden giriş yapsam yenisi gelince o pcye geçsem banlanırmıyım neobux clixsense vb tüm siteler için soruyorum.
2. paypal hesabıma farklı pcden giriş yapmam sorun teşkil edermi?

geçmiş olsun .

Cevaplar zaten verilmiş o yüzden tekrarlamaya gerek görmüyorum :)
Alttki bilgiye takıldım da, yazayım dedim :)

Alıntı yapılan: silver - 21 Mayıs 2015, 18:46:27
Önemli olan aynı IP adresinden birden fazla kişinin aynı siteye tıklayıp tıklamaması. Dolayısıyla isterseniz 10 tane bilgisayarınız olsun sabahtan akşama değiştirerek her birinden hesabınıza giriş yapsanız da sorun oluşturmaz çünkü aynı IP de sadece siz varsınız ;)

Neobux ve benzer yapıdaki bazı PTC sitelerinde, Son 10 gün içinde en fazla 3 farklı PC kuralı vardır :)
hatırlatayım :)

Dio

yani neymiş, aynı ipden tek hesaba giriş yapacağız ve çok sık ip değiştirmeyeceğiz :)

silver

enderege

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 22 Mayıs 2015, 16:51:14
Ama onlar kardeş evlenemezler. :D

Tamam kardeşleri ayırma o zaman :) Kardeş sevgisi de olur :)

Şaka bir yana, ömürünü uzatırsın. Sanırım yeterince iyi bir gerekçe :D