İnternet ve Bilgisayar Soruları

Başlatan ElisaMcCline, 18 Şubat 2012, 03:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Bence hiç elleşmedi windows kurarken ne buldu odur :D

Coulers79

Hepsini ben kurdum kimisini beğenmedi, neyse Google biraderimle bakarız bir ara, zaman olursa. Umumiyetle çekinir zirâ. :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 06 Temmuz 2015, 03:57:15
Hepsini ben kurdum kimisini beğenmedi, neyse google biraderimle bakarız bir ara zaman olursa.  :)

Ne google ı yahu :)
Notebook un sitesinden indir hepsini, marka model ve işletim sistemine göre ;)

Coulers79

Yaptık onu, gene olsa yine yaparım. :D OK, bu arada PC Toshiba Satellite Coulers Prototip.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 06 Temmuz 2015, 04:02:16
Yaptık onu, gene olsa yine yaparım. :D OK, bu arada PC Toshiba Satellite Coulers Prototip.

Tam model lazım

Coulers79

Bende oradan yaptım, şimdi varsayalım kurulu sürücüleri bir daha yüklesem birşey olmaz değil mi?

Ekran kartı yoktu onu da forumunun bir tarafında bulmuştum. HDD değiştikten sonra ise driver programıyla yüklemiştim.

hakanatik01

İşin kötü yanı ben "dejavu" oluyorum :D Sanki bu tarz bir senaryoyu daha önce gene coulers modumla yaşamıştık :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 06 Temmuz 2015, 04:07:56
Bende oradan yaptım, şimdi varsayalım kurulu sürücüleri bir daha yüklesem birşey olmaz değil mi?

Modeller biribirine çok yakın olabiliyor. Rev1 Rev0 gibi farklar olabiliyor. Eski ve yeni driverlar bir arada bulunuyor eskisini indirmiş olabiliyorsun.
Doğru model olduğuna emin ol ve en güncel versiyorunu indirmeye çalış :)

Sana göre önemsiz diye birşeyleri atlama, mesela FN tuşların bu yüzden çalışmıyor.
Arada full setler de yayınlanıyor, en güncel versiyonu olmasa da Full setlerden yakın tarihli varsa o daha iyi olabilir, uğraşmazsın :)

Tekrar kurmanda bir mahsur yok :)

hakanatik01

Kurduğun windows sürümüne göre seçmeyide unutma  seninkide 64bitliktir herhalde 32liği indirirsen uyumlu değil diyebilir
+1 daha ekleyeyim hatta bence ekran kartını falan toshibanın değil ekran kartının sitesinden arayıp kur bazen laptop üreticilerinin  sitelerinde de güncel sürücüler olmuyor.