İnternet ve Bilgisayar Soruları

Başlatan ElisaMcCline, 18 Şubat 2012, 03:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 07 Temmuz 2015, 00:23:39
La ol, Ramazan ayının sabır testi misin ? :D
Digadz yi baştan beri sevmedim, önerilenlere almadım diye böyle yapıyon di mi :))
En büyük düşmanımsın kırmızı :D

aydyar13

ikose

Yerimlerimi otomatik olarak ekleyediyaaaa cansın FF  -:))
ama  (eht) gözüm croma alışmış, surf zamanı geçerim artıkın yavaş yavaş alışırız herhal  ???

hakanatik01

Chrome teması var :P :D Alışkanlık önemli zaten ustam ister istemez elin chrome'a gidecektir ilk onu açacaksındır o yüzden zaten diyoruz ya "Allah kurtarsın" :P :D Chrommu kullanıyorsun "Alla başka dert vermesin" v.b. :P

operamı hiç duymadım bizim kültürümüzde opera yok :PP :D

aydyar13

Chrome u pc den silniz modum. Eliniz gitmez o zaman.

Firefox opera guzel tarayicilar.

qolddraqon

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 07 Temmuz 2015, 00:05:48
5.nesil öncesi işlemcili tüm notebooklar zaten biraz kastığınızda isteseniz de istemeseniz de ısınıyor.
Özellikle bir süre sonra hava kanalları toz vs kısmen kapanınca bu daha çok olabiliyor. Fanlar da abii ki ilk alındığı gibi iş görmüyor.

Eğer çok büyük bir mani yoksa, 1 gün Chrome yerine eklentisiz olarak firefox kullanın işlerinizde. Fark var mı bir görün.
Böylece sorununuz daha çok donanımsal ya da işletim sistemiyle mi ilgili yoksa kullandığını< materyallere dayalı olarak mı sıkıntı var, daha net görülecektir :)

Önce bunu ayırımını yapmak lazım, çözümden önce tetkik yani :)

Yaa, söylemeyeyim söylemeyeyim diyorum ama, Chrome tam bir baş belasıdır :)
Aynı anda en az iki aktif exe çalışır ve siz kapattığınızda biri yine sistemde açık kalır. Habire sistemi oyalar, kaynak tutar :)
İşi size şirin görünmek, açtığınızda aktif tuttuğu için chrome hızlı açılıyor olur ama aslen sisteme verdiği kaynak tüketiminin yanında yaptığı iş değil.
İlk açılışta biraz yavaş olsun , ne olur ki ;)
Ama işte sonra sorsan chrome daha hızlı der birileri .. Ok devam etsinler :D

Bakıyorum zaten refresh açıkken cpu kullanımı %42 lere çıkıyor crome un :D Galiba firefox u denemeliyim herşeyden önce. Tşkler :)

Edit: Bu arada geliştirici mod olarak yüklediğim bi eklenti vardı her açışımda uyarı veren onuda kaldırdım şimdi. Siz söyleyince yoksa hiç ummuyordum eklentilerdende olabileceğini

garobaba

Yroo sitesini illaki duymuşsunuzdur bende siteye giriyor normal her yerde giriyor ama kutu açma yerine gelince boş sayfa oluyor yardımcı olabilecek varmı iki gundur deliye döndüm :(

6arti9

farklı bir tarayıcan denedin mi
ekran görüntüsü atabilirmisin
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

garobaba

Farklı tarayıcıdan denendi olumsuz olmadı

diğer sayfaları girerken o sayfaya girmiyor