İnternet ve Bilgisayar Soruları

Başlatan ElisaMcCline, 18 Şubat 2012, 03:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Twitter'a erişim yok.

acayip9000

Selamın Aleyküm
Kardeşlerim benim sorunum tarayıcılarım çok yavaşladı. Bilgisayarım güzel çalışıyor fakat tarayıcılarda çözemediğim bir arıza.
Dc Unlocker diye bir virüs olduğunu gördüm ama. Açılan sayfalarda reklamlara gidiyor. Normal bir websitesini tarayıcı virüs olarak algılıyor. Virüs programı , Toolbar silme programları denendi. Yardım edecek var ise çok memnun olurum. Hayırlı Geceler

ptcsite46

Dc-unlocker.exe nedir?
Dc-unlocker.exe, Windows İşletim Sistemi için UAB Digiteka tarafından geliştirilmiş olan, DataCard-Unlocker Client ile ilişkili bir EXE dosyası türüdür. Dc-unlocker.exe dosyasının en son bilinen sürümü, Windows 7 için üretilmiş olan 1.0.4.60 sürümüdür. Bu EXE dosyası 1 yıldız popülarite derecelendirmesi ve "Bilinmeyen" güvenlik derecelendirmesine sahiptir.

Hangi tarayıcıları kullanıyorsunuz? Tarayıcıları komple silip chromu yükleyin bakalım hızlanacak mı... Bende firefox çok kasıyordu

sevdayagmu

Sosyal medya siteleri yavaşlatıldı. Ülke genelinde teröre ve ele başlarına yönelik eylemlerin organize edildiği ve haberleşme aracı olarak kullanılan sosyal medya siteleri yavaşlatıldı. Halkın tepkisinden korkan yönetim iletişimi kısıtlayarak halkın eylemlerini engellemeye çalışıyor. Başta Facebook ve Twitter olmak üzere yaygın sosyal medya sitelerine girmek ve içerik paylaşmak çok zorlaştırıldı.

ricci

Alıntı yapılan: acayip9000 - 04 Eylül 2015, 00:33:23
Selamın Aleyküm
Kardeşlerim benim sorunum tarayıcılarım çok yavaşladı. Bilgisayarım güzel çalışıyor fakat tarayıcılarda çözemediğim bir arıza.
Dc Unlocker diye bir virüs olduğunu gördüm ama. Açılan sayfalarda reklamlara gidiyor. Normal bir websitesini tarayıcı virüs olarak algılıyor. Virüs programı , Toolbar silme programları denendi. Yardım edecek var ise çok memnun olurum. Hayırlı Geceler

Malwarebytes sorununuzu halledecektir. Malware ile tarattırmadan önce kullandığınız tarayıcıyı kaldırmanızı öneririm.

aydyar13

Microsoft Edge le forumda ve reklam tıklarken problem yaşıyorum. Örneğim ileti yazarken spoiler, ifadeler falan çalışmıyor tıklayınca. Bişeyi mi eksiktir acaba?

Dio

Alıntı yapılan: aydyar13 - 11 Eylül 2015, 15:01:04
Microsoft Edge le forumda ve reklam tıklarken problem yaşıyorum. Örneğim ileti yazarken spoiler, ifadeler falan çalışmıyor tıklayınca. Bişeyi mi eksiktir acaba?

bende de aynı. tıklanmıyor ???

aydyar13

Bende ttnetin verdiği TP-Link 854w model bir modem var. Bu modem de VDSL desteği varmı? 16 mbit için VDSl mi gerekiyor? Bir sıkıntı olur mu ?

bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim :)

oguzsurucu

16 mbit icin evinizin bulundugu bolgenin desteklemesi gerekiyor telefon acin ogrenebiliyosunuz