İnternet ve Bilgisayar Soruları

Başlatan ElisaMcCline, 18 Şubat 2012, 03:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dio

telefon açmaya gerek yok. "Ttnet fiber nerede" diye bir harita var. Evinizi seçiyorsunuz size desteklediği en yüksek hızı gösteriyor.
Ttnette 16 mbit ultranet olarak geçiyor. Benimkisi ultranet ve adsl modem kullanıyorum. Kullandığınız modem vdsl değil modum. Zaten 16 mbit internet için vdsl e gerek yok. Hipernet , fibernet için vdsl gerekiyor :y

yanlışım varsa düzeltin lütfen :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aydyar13 - 14 Eylül 2015, 16:56:13
Bende ttnetin verdiği TP-Link 854w model bir modem var. Bu modem de VDSL desteği varmı? 16 mbit için VDSl mi gerekiyor? Bir sıkıntı olur mu ?

bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim :)

Aslında TP-Link ten bilgi almakta fayda var ama, teoride açıklayayım.
Ve aslen TTnet in dağıttığı modemlerden biri olduğu için 444 0 375 ten de bilgi verebileceklerdir. Çünkü sürekli karşılaştıkları bir durum olmalı.
Kendi modemleri çünkü :)

Ürün VDSL desteklemiyor yani aslen VDSL siyalini alamazsın.
Ancak ürün ADSL2+ destekli bir ürün. yani teoride 24Mbps ye kadar destekliyor. Konu 16Mbit konusu ise, VDSL performansında olmasa da 16Mbit kullanabilir.
VDSL hatlarında ADSL2+ destekli modemler çalışıyor. Verimi konusunda birşey diyemem sadece.

Tabii ki bu bilgiler, bu modem için teoride bilgiler. En temizi ttnet 444 0 375 bence.
Ya da santral yakınındaysa, yakala bir arızaya çıkan ya da teknik görevliyi. Asıl bu işi bilen ve varsa sorunla karşılaşan ya da çalıştığını bilen onlar olur :)

ero

ya arkadaslar bir siteye ptsu reklami verdim 3 kisi guya uye olmus gozukuyo ama siteme bakiyorum kayit olan kimse yok ne yapmam gerekiyo,detaylara bakiyorum
Welcome email or any extra information.:    Hello,sign up me pls.
Welcome email or any extra information.:    ready to work at any time
Welcome email or any extra information.:    [email protected]

ama bana gelen ref bu insanlar gozukmuyo yada benmi yanlis bisey yapiyorum anlamadim bu islemden sonra benim baska bi islem yapmam gerekiyomu acaba bilen birisi yardimci olursasevinirim

ElisaMcCline

Bazı sitelerde "ben talibim" mantığıyla yürüyor bu işler. Mail adreslerine görev bekliyorlar.
bu yüzden verilen PTSU bilgisinde açıkça ne yapmalarının istendiği bilgisini yazmanda fayda var.

Tabi, dikkat etmeyenleri avlamaya çalışan çakallar da var. Görev yerine gelmediyse Decliene edip geç. yoksa başedemezsin ;)

ero

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 18 Eylül 2015, 03:58:16
Bazı sitelerde "ben talibim" mantığıyla yürüyor bu işler. Mail adreslerine görev bekliyorlar.
bu yüzden verilen PTSU bilgisinde açıkça ne yapmalarının istendiği bilgisini yazmanda fayda var.

Tabi, dikkat etmeyenleri avlamaya çalışan çakallar da var. Görev yerine gelmediyse Decliene edip geç. yoksa başedemezsin ;)

yani gorev derken iste 10 gun reklamlara tikla diyemi ornegin. ben mail adreslerine sunlari yapinmi diyecem ,gerci gorevi vermistim reklam verirken ama neden boyle oldu anlamadim aslinda uye olarak gozuken benim reklam verdigim yerdede gozukmesi gerekmezmi,simdi 1 tanesi gozuktu ama oda tiklama yapmamis

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ero - 18 Eylül 2015, 04:07:01
yani gorev derken iste 10 gun reklamlara tikla diyemi ornegin. ben mail adreslerine sunlari yapinmi diyecem

Mail bilgisi verip, görevi mailine talep edenlere (ve uğraşmak istiyorsan tabii ki)
Evet, şu siteye üye ol, 10 gün tıkla diyeceksin mail ile.
Ama dediğim gibi, çakallık peşinde olan da vardır. Şansını dener. Es kaza görmezsen de otomatik bir onay süresi sonrasında sen onaylamasan da onaylanır.

bu otomatik onay süresi ptsu verdiğin yere göre, 3 gün ile 10 gün arasında değişiyor.
Taleplerini bildiren kişileri onaylamaz ya da reddetmezsen, bu süre dolduğunda, görevi yaptım diyenlerin talepleri otomatik olarak onaylanır. ;)
Hangi sitede veriyorsan bu sireyi de öğren eğer bilmiyorsan.

ero

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 18 Eylül 2015, 04:19:05
Mail bilgisi verip, görevi mailine talep edenlere (ve uğraşmak istiyorsan tabii ki)
Evet, şu siteye üye ol, 10 gün tıkla diyeceksin mail ile.
Ama dediğim gibi, çakallık peşinde olan da vardır. Şansını dener. Es kaza görmezsen de otomatik bir onay süresi sonrasında sen onaylamasan da onaylanır.

bu otomatik onay süresi ptsu verdiğin yere göre, 3 gün ile 10 gün arasında değişiyor.
Taleplerini bildiren kişileri onaylamaz ya da reddetmezsen, bu süre dolduğunda, görevi yaptım diyenlerin talepleri otomatik olarak onaylanır. ;)
Hangi sitede veriyorsan bu sireyi de öğren eğer bilmiyorsan.

dedigin gibi bunlar yukaridaingilizce biseyler yazmislar sanki ne yapicam diye maillerine bilgi istiyorlar ama ben reklam hazirlarken bildirmistim ama neyse simdi gonderirim peki bunlar uye olmadan bende nasil gozukuyo ben bu yeni site varya adheza oraya verdim 25 tane 3 tanesi var diye gozukuyo uye olmadan nasil gozukur ona anlam veremedim

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ero - 18 Eylül 2015, 04:33:12
dedigin gibi bunlar yukaridaingilizce biseyler yazmislar sanki ne yapicam diye maillerine bilgi istiyorlar ama ben reklam hazirlarken bildirmistim ama neyse simdi gonderirim peki bunlar uye olmadan bende nasil gozukuyo ben bu yeni site varya adheza oraya verdim 25 tane 3 tanesi var diye gozukuyo uye olmadan nasil gozukur ona anlam veremedim

Anlamadım, o yüzden birkaç soru sorayım.

PTSU görevini hangi sitede verdin ?
PTSU görevini hangi site için verdin, yani hangi siteye üye olmalarını istedin ?
Bu 3 kişiyi nerede (hangi sitede) görüyorsun ?

ero

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 18 Eylül 2015, 04:39:36
Anlamadım, o yüzden birkaç soru sorayım.

PTSU görevini hangi sitede verdin ?
PTSU görevini hangi site için verdin, yani hangi siteye üye olmalarını istedin ?
Bu 3 kişiyi nerede (hangi sitede) görüyorsun ?
adheza sitesinden easymoney systemz sitesine verdim bu 3 kisiyi adhezadan manage ads den ptsu bolumunde goruyorum ama easy money systemz de gozukmuyo sadece bir tanesini gordum oda 5 dk once ama tiklama yok yani

ero

egerki sen uye isen adheza ya oradan bakabilirmisin yanlislik varmi diye ben goremiyorum cunku gorevi felan