İnternet ve Bilgisayar Soruları

Başlatan ElisaMcCline, 18 Şubat 2012, 03:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dio

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 23 Ekim 2015, 17:34:05
hay sağolasın @Dio modum yaaa :D sayende çil çil dolarlarım hebaa olmaktan kurtuldu :))

peki herseferinde bunu yapmak yerine asıl kullandığım kişi1 de neleri temizlemeliyim ??? bu sorun hangi eklentiden kaynaklanıyor olabilirki,
çerez temizliğinin işe yaramadığınıda dipnot olarak belirteyim :D o yüzden eklentilere bulacam sanırım kabahati :D
yeni profil eklediğinizde idm, antivirus vb programların eklentileri otomatik kurulur. ya da kurulması, etkinleştirilmesi için izin ister. sizin kişi1 profilde captcha yı engelleyen şey şuan kurulu ve etkindir. ayarlarda solda eklentiler kısmında etkin olanları yazarsanız belki anlarız.
Bu sorundan dolayı ($) kaybınız oldu mu :m keşke başka tarayıcıdan deneseydiniz

bilalyuzugullu

yok ben izin vermedim neolur neolmaz diye :)) etkin olanlar; Avira Browser Safety, Google Çeviri, HP Product Detection Plugin.
başkada yok :D  dolarlar yerinde duruyor çok şükür :D
dün başladı sorun ve firefox ile hallettim :y ancak bugün aynı sorunu firefox ve explorerda da yaşadım :S
o yüzden burdan yardım istedim :)

Dio

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 23 Ekim 2015, 17:58:20
etkin olanlar; Avira Browser Safety, Google Çeviri, HP Product Detection Plugin.
google çeviri desek FF ve ie'de yoktur. Avira ve hp vardır hepsinde. ikisinden biridir ama anlamadığım FF'de sorun neden sonradan ortaya çıktı. eklenti kuruluysa onda da başta olması gerekirdi ???
Sonuç olarak FF>chrome :D

bilalyuzugullu

o zaman ben epic için kişi2 den devam edecem desene :D taaki pc format yiyene kadar ;)

Dio

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 23 Ekim 2015, 18:43:32
o zaman ben epic için kişi2 den devam edecem desene :D taaki pc format yiyene kadar ;)
format mı :m boşverin uğraşmayın formatla.
chrome'da shift+Esc yapıp görev yöneticisini açın. sonra ordaki Uzantı: yazanları teker teker (hepsini aynı anda değil) işlemi bitir yapın. her uzantıyı kapattığınızda epic'e girmeyi deneyin bakalım hangi uzantı kapatılınca captcha görünecek

bilalyuzugullu

aviradanmış @Dio modum :y e şimdi tarayıcıda antivirütiğim kalmadı :D ya grip olursak noolacak :D
bide aşı tavsiye etde tam olsun işimiz :D

Dio

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 24 Ekim 2015, 21:52:46
aviradanmış @Dio modum :y e şimdi tarayıcıda antivirütiğim kalmadı :D ya grip olursak noolacak :D
bide aşı tavsiye etde tam olsun işimiz :D
aviramıymış (zopa)
tarayıcıda eklenti olmasına gerek yok pcde anti olsun yeter. tarayıcıdaki eklenti arama sonuçlarının yanına site güvenli-güvenli değil diye işaret koyar sadece. başka özellikleri de vardır ama gereksiz bence.
evdeki pcde kendi bölümümde antivirüssüz takılıyorum :m diğer bölümlerde avast var. free olsun diyorsanız avast kurabilirsiniz. tarayıcı eklentisi var onu kurmazsanız iyi olur :y
internetten crackli bulur kurarım diyorsanız Eset'i de deneyebilirsiniz :y

bilalyuzugullu

yok be modum şemsiye kapalı :)) açamadım bi türlü :D tamamen savunmasızım :PP

Dio

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 24 Ekim 2015, 22:58:33
yok be modum şemsiye kapalı :)) açamadım bi türlü :D tamamen savunmasızım :PP
şemşiye duruyor mu hala :m çöpe atın bence :PP hiç sevmiyorum avirayı. uyarı sesinden olsa gerek ???

ero

arkadaslar tlfnu root yaptim kapatip actim ekranim siyah yani masaustunde hicbisey yok nasil yapicaz bu isi