İnternet ve Bilgisayar Soruları

Başlatan ElisaMcCline, 18 Şubat 2012, 03:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ero

birde bunlar var

www.frmtr.com/windows-isletim-sistemleri/2052594-pcye-format-attim-fakat-c-var-d-yok.html

www.chip.com.tr/forum/d-surucum-kayboldu-mahfoldum-ben-yardin-lutfenn_t72717.html

acayip9000

Biçimlenmemesi lazım. D sürücüsünde bulunan dosyalarım gitmemeli. Yani düsündüğüm gibi olmuş ise . Dosyalar çok önemli. Bir kurtarabilirsem bundan sonra harddisk alıp ona yedekleme yapıcam bütün dosyalarımı ama şu an önemli olan kurtarabilmem arkadaşlar.

Alıntı yapılan: ero - 06 Ekim 2015, 20:30:58
Arkadaşlar yapmanız gereken tek şey bilgisayarıma sağ tıklayıp yöneti seçin. Depolama/disk yönetimine gelin (not:hiçbir şey gözükmüyorsa 10 dakika bekleyin gelicektiir.)
C sürücüsüne sağ tıklayın birimi küçült deyin istediğiniz gibi ayarları yapın. C sürücüsününaltta bazı verileri vardır sağlam etkin ntfs ve sağlam birincil bölüm gibi bunlar 3tanedir ama birimi küçült deyip işlemi yapınca 4.gelicektir o yeni birbölümdür. Ona tıklayıp yeni basit birim deyin ayarları yapın sonra d gelicektir son işlemimizde biçimlendirmek yeni çıkan D ye sağ tıklayıp biçimlendir deyin. Biçimlendirirken dosyalar silinecektir yazar D daha yeni olduğu için ve içinde dosya olmadığı içinbişey olmaz.
Biçimlendirdikten sonra D gelicektir

ben boyle bisey buldum isine yararmi bilmem

Kardeşim güvenemiyorum işte. Ya biçimlendirme sırasında silinirse çok kötü olur.

ero

geri alma programlardan birini yukle onu bi dene

acayip9000

O programları biliyorum. Dosyaları tamamen getirmiyorum. Parça hallerde geliyor. Hatta çok ufaklaştırıyor. Yani işe yaramıyor. Denemiştim bir yerde

ero

Alıntı yapılan: acayip9000 - 06 Ekim 2015, 20:48:54
O programları biliyorum. Dosyaları tamamen getirmiyorum. Parça hallerde geliyor. Hatta çok ufaklaştırıyor. Yani işe yaramıyor. Denemiştim bir yerde
ustte attigim linkleri denedinmi ayni sorunla karsilasan birisi var mahvoldum diye

acayip9000

Denemedim kardeşim. Aklıma yatıyor. Ne kadar bilgisayarda uzmanlıgım olsa bile yine de ben bilgisayarcıya hallettirecegim bu sorunu. Bir arkadaşım bilgisayarcıya düzelttirmiş bi zaman. Hepinizden Allah bin kere razı olsun kardeşlerim. Rabbim gönlünüzde olanı nasip etsin İnşallah hepinize.

gkhan08

Bir sitede şifremi unuttum. şifremi unuttum dediğim halde spam kutuma gelmiyor. sizce sorun ne olabilir ? Yardımcı olursaniz sevinirim.

ElisaMcCline

Bazı siteler, özellikle hotmail e gönderi yapamıyorlar.

Hangi site ? Siteyi bilirsek belki daha çok yardımcı olabiliriz.

gkhan08

Bu siteyi kullanan var ise bu sitenin mail adresini yazabilir mi ?

[spoiler]https://farmsatoshi.com[/spoiler]

ricci

Alıntı yapılan: gkhan08 - 17 Ekim 2015, 23:04:42
Bu siteyi kullanan var ise bu sitenin mail adresini yazabilir mi ?

[spoiler]https://farmsatoshi.com[/spoiler]

Site sadece support bölümünden iletişim kurmanızı istiyor,  Terms & conditions bölümünde dahi mail'e yer vermemiş. Siteyi kullanan arkadaşlar var ise eğer onlarda maili dahi olsa geri döneceklerini sanmıyorum.