İnternet ve Bilgisayar Soruları

Başlatan ElisaMcCline, 18 Şubat 2012, 03:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rainanon

Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim. Ytpara sitesinde üyeliği olan, benim üyeliğimi aktifleştirebilecek biri var mı?

bilalyuzugullu

epicclix de chapta kodunu vermiyor, dün chrome da vermiyordu, bugün firefox ve explorer da da aynı sorunu yaşıyorum :D

tarayıcı temizliği yapmama rağmen sorun devam ediyor :S bir fikri olan varmıdır acabaa durumu düzeltmek için ???

6il9in

Benimda yandex ve hotmailden mail adresimden mail indirmede belli bir yere kadar gelip belli yerden sonra ağ hatası diyor yada tam tamamlıyor ama sonlandırmıyır. Aynı Modem üstünden bağlı başka pc indiriyor. Bu pc kablo ile bağlı ben Wifi ile :)

Ayrıca az önce Adfiver fonlama yapacağım Paypala bağlantıda sorun yaşatıyor. Başka pc de bu yok (d)

Turkcel Superonline kullanıyorum. ' önce modem değişikliği yapıldı modem sorunu sebebi ile zannediyorum sorun bundan sonra başladı :D

Help Me :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 23 Ekim 2015, 13:56:49
epicclix de chapta kodunu vermiyor, dün chrome da vermiyordu, bugün firefox ve explorer da da aynı sorunu yaşıyorum :D

tarayıcı temizliği yapmama rağmen sorun devam ediyor :S bir fikri olan varmıdır acabaa durumu düzeltmek için ???

Adobe flash tabanlı dır belki. Dün sanırım bazı güncellenmemiş PC lerdeadobe ile ilgili izin hatası gördüm.
Bir ihtimal olarak güncelleme denenebilir :)

https://get.adobe.com/tr/flashplayer/

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: blqn - 23 Ekim 2015, 14:02:59
Benimda yandex ve hotmailden mail adresimden mail indirmede belli bir yere kadar gelip belli yerden sonra ağ hatası diyor yada tam tamamlıyor ama sonlandırmıyır. Aynı Modem üstünden bağlı başka pc indiriyor. Bu pc kablo ile bağlı ben Wifi ile :)

Ayrıca az önce Adfiver fonlama yapacağım Paypala bağlantıda sorun yaşatıyor. Başka pc de bu yok (d)

Turkcel Superonline kullanıyorum. ' önce modem değişikliği yapıldı modem sorunu sebebi ile zannediyorum sorun bundan sonra başladı :D

Help Me :)

Wi-fi parolalarında bir değişiklik yapıldı mı ?
Yeni modeme eski modem erişim vee wi-fi parolabilgiler girilerek, PC trarında bir değişiklik yapılmadan devam edilmesi mi sağlandı ?

Donanımsal bir eksik ya da sorun olmasını önce gözardı edersek. Yukarıda bahsettiğim durumda da benzer sıkıntılar çıkabiliyor.
PC tarafında wi-fi ağı silip, tekrar tamama yapılıp ağ buldurularak, yeni bir bağlantı tanımlaması yapılmasında fayda olabilir. :)

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 23 Ekim 2015, 14:31:34
Wi-fi parolalarında bir değişiklik yapıldı mı ?
Yeni modeme eski modem erişim vee wi-fi parolabilgiler girilerek, PC trarında bir değişiklik yapılmadan devam edilmesi mi sağlandı ?

Donanımsal bir eksik ya da sorun olmasını önce gözardı edersek. Yukarıda bahsettiğim durumda da benzer sıkıntılar çıkabiliyor.
PC tarafında wi-fi ağı silip, tekrar tamama yapılıp ağ buldurularak, yeni bir bağlantı tanımlaması yapılmasında fayda olabilir. :)

Modem Resetleyince sorun düzeldi gibi şuan indirebildim Farklı browserlarda denedim sorun yok sadece yandex mailin hafif sürümünü açabiliyor pc tek sıkıntım bu :D

Sorunun devamı halinde teamviewer laşırız :g :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: blqn - 23 Ekim 2015, 14:45:23
Modem Resetleyince sorun düzeldi gibi şuan indirebildim Farklı browserlarda denedim sorun yok sadece yandex mailin hafif sürümünü açabiliyor pc tek sıkıntım bu :D

Sorunun devamı halinde teamviewer laşırız :g :P

Yandexte de sorun olabilir. Geçici olarak sunucu yükü fazla olabiliyor. Arada gmailde de çok oluyordu önceden :)

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 23 Ekim 2015, 14:26:58
Adobe flash tabanlı dır belki. Dün sanırım bazı güncellenmemiş PC lerdeadobe ile ilgili izin hatası gördüm.
Bir ihtimal olarak güncelleme denenebilir :)

https://get.adobe.com/tr/flashplayer/

bir ihtimal dahilinde verdiğiniz linkten flashplayer i yükledim ve pc yi yeniden başlattım :D ancak halen vermiyor chapta mı :S
başka aklınıza gelen bişey varmı hocam ???

Dio

hocam chromeda yeni profil ekleyebilirsiniz. sonra eklediğiniz profilden başlatıp eklentisiz çerezsiz deneyebilirsiniz.
[spoiler]https://support.google.com/chrome/answer/2364824?hl=tr[/spoiler]

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: Dio - 23 Ekim 2015, 16:52:03
hocam chromeda yeni profil ekleyebilirsiniz. sonra eklediğiniz profilden başlatıp eklentisiz çerezsiz deneyebilirsiniz.
[spoiler]https://support.google.com/chrome/answer/2364824?hl=tr[/spoiler]

hay sağolasın @Dio modum yaaa :D sayende çil çil dolarlarım hebaa olmaktan kurtuldu :))

peki herseferinde bunu yapmak yerine asıl kullandığım kişi1 de neleri temizlemeliyim ??? bu sorun hangi eklentiden kaynaklanıyor olabilirki,
çerez temizliğinin işe yaramadığınıda dipnot olarak belirteyim :D o yüzden eklentilere bulacam sanırım kabahati :D