Kairosplanet.com - (SCAM)

Başlatan gurkan05, 27 Ocak 2016, 02:02:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurkan05

fzthkurmaz

mjozzy

bence karalama kampanyası araştırdım o muhabirin neredeyse bütün haberleri bu işlerle ilgili türkiyede büroları olmadığından kairosun dolayısıyla vergide vermediği için şimdi insanları suçlıcaklar bu sistem kötü diye zorlarına gidiyor birilerinin

celomania

Doğrudur yanlıştır bilemem ama bir bilişimci olarak son satırdaki bilgisayarları zombi olarak kullanmaları ilk aklıma gelen olasılıktı. Sırf bu yüzden üzerime atılı bir suç kalmasın diye girmemiştim bu işe.

yasin 83

Hemen facebookta ufak bir gezinti yaptım ve kairos ile ilişkisi olanların yorumlarını okudum. Nedense yasalız şirketiz diyen bir kuruluşun üyeleri bu zamana kadar her platformda köşe bucak reklam dağıtıp sistemi savunurken şimdi geri adım atmaya başlamışlar. Neden yasalsanız onu silin bunu kaldırın bunu paylaşmayın diyorsunuz? Kendine güveni olan insanlar işlerine özgürce ve hiç korkmadan kaldığı yerden devam eder. Ama demek ki ortada bir gerçeklik payı var ki  durum bu yönde ilerliyor. Atalarımızın da dediği gibi " Ateş olmayan yerden duman çıkmaz dostlar".

Buda haberden sonra sistemle alakalı kişilerin facebook üzerinden yaptıkları uyarı içerikli paylaşımlardan bir tanesi.

Cromwelle

Nedense bu adama güveniyorum kendisi ile kısa bir muhabbetim olmuştu yalnız bu şirketi savunmuyorum ama şuda bir gerçekki haladaha şirket var ile yok arasında bir şey diyebilirim.

ptcsite46

(scm)Şu an Beyaz TV de haberi yapılıyor. 50 bin kişiden 25 milyon toplamışlar... Saadet zinciriymiş

Sisteme üye olduktan sonra şirket bilgisayarları istediği gibi kullanıp sizi suça itebilirmiş. Sizi cezaevine kadar götürürmüş.

yasin 83

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 13 Temmuz 2016, 00:01:10
(scm)Şu an Beyaz TV de haberi yapılıyor. 50 bin kişiden 25 milyon toplamışlar... Saadet zinciriymiş

Sisteme üye olduktan sonra şirket bilgisayarları istediği gibi kullanıp sizi suça itebilirmiş. Sizi cezaevine kadar götürürmüş.

Bakalım daha neler duyucaz. Evde tw bozuktu bizim. Bilgi verdiğin için teşekkürler kardeşim.  (hp)