Kairosplanet.com - (SCAM)

Başlatan gurkan05, 27 Ocak 2016, 02:02:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: Ogun6034 - 15 Temmuz 2016, 22:16:04
bende telefondan girdim ulaşılmıyor siteye.

Yukarıdaki linke siz ulaşılamıyor diyince kablosuz ağı kapatıp 4.5 g ile bağlandım yine girdim.
Haber hala duruyor.
[spoiler][/spoiler]

vedat61

patlamaya yakın site, girsek bile ana para çıkmadan gümler

gurkan05

Yetkili olmadigimiz icin kesin konusamiyoruz.zamanla gorecezgorecez:)

Developer

gurkan05

Yani beklenen buydu 50 bini gecti uye mutlaka ses getirecekti.

mjozzy

eee sonuç pekii boş işlerle meşkuller gene

gurkan05

Suan tam arastiracak zamanim olmadigi icin saece duydugumu aktariyorum.haberi hazirlayan gazeteci kovulmus

mjozzy

daha ne olsun en güzel haber

ibrhmsny

Alıntı yapılan: gurkan05 - 22 Temmuz 2016, 12:07:26
Suan tam arastiracak zamanim olmadigi icin saece duydugumu aktariyorum.haberi hazirlayan gazeteci kovulmus
@gurkan05
Dinçer Gökçe hala hürriyette çalışmaktadır.
Gazeteyi arayıp öğrenebilirsiniz.
Bu 2. yanlışla yanlış bilgi verişiniz.
Açığı olmayan bir sistem hakkında çıkan olumsuz haberleri görmezden gelebilir. Dava açabilir, haklıysa sonucu bekler.
Ancak para yatırdığınız bu site sadece bu haberin asılsız olduğunu veya bu haberi yapanın kötü bir gazeteci olduğunu ya da gazeteden konulduğunu söyleyerek savunma yapıyor
Bu siteye veya sisteme dahil olmamış tarafsız bir gözlemci sırf bu reflekslerinden ötürü bile uzaklaşır ortamdan.
Tanıtım yaptığın konun için bir şey söylemiyorum, beğenen yatırım yapar beğenmeyen yapmaz.
Hangi sistemin nasıl çalıştığına dair ilgili  konularda söyleyeceğimi söylüyorum.
Bu sebeple konumun içerisinde tarafsızlığımı koruyorum ancak lütfen gerçek bilgiler sun.
Hayırlı kazançlar.

huseyinkesgi

Merhaba arkadaşlar,

3 ayı geçik bende kairos teknolojide para kazanıyorum. Buradaki bazı yazıları okuyunca bilgiler vermek istedim.
Hürriyet gazetesinin yayınlamış olduğu haber ile ilgili herkes kendi yorumunu yapabilir. o gazetenin kendi yorumudur.( Gazetecinin başka bir network marketing yapıp  yapmadığıda meçhüldür )
Şu anda Türkiye'de kairos ile para kazanan onbinlerce insan vardır. bu kişilerden sadece bir tanesi ben para kazanamadım, paramı yatırmadılar ve ya paramı çekemedim diyen gördünüz mü yada bir yerde öyle bir yorum. onbinlerce kişiye mi inanıyorsunuz yoksa  bir kişiye mi?

Not olarak da şu anda Türkiye Ticaret ve Gümrük Bakanlığı Kairos Planet için inceleme başlatmıştır. Bu incelemeden sonra da Kairos Planet 'in ne kadar doğru bir şirket olduğun herkes anlayacaktır.

Herkese iyi kazançlar