Kairosplanet.com - (SCAM)

Başlatan gurkan05, 27 Ocak 2016, 02:02:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kamilkaya

Alıntı yapılan: Mucahid - 26 Nisan 2016, 23:02:35
Bilgi?

Yok mucahid saka yaptım ortam gergin bizde kairosla yetinmeye çalısıyoruz gúvenimiz tam 1 adet paketim var  ($$)

Mucahid

Alıntı yapılan: kamilkaya - 26 Nisan 2016, 23:08:56
Yok mucahid saka yaptım ortam gergin bizde kairosla yetinmeye çalısıyoruz gúvenimiz tam 1 adet paketim var  ($$)

Bu günlerde giden gidiyor.Bu konular şakaya gelmez. :)

famila63

coptorbasi

Boyle şakamı yapılır. Yüreğim ğzıma geldi. 2 platin bir gümüş var. Allah iyiliğini versin emi. :D
Bari burda kardayız. bırak karını yiyelim biraz. :D

gurkan05

[spoiler][/spoiler]

Bu şekil reklama devam eden firma Kısa vadede çekip giderse vay haline :)

fzthkurmaz

ihtiyaçlarını 120000 paketten 250000 pakete çıkarılmış sebeb ise yeni anlaşma yaptıkları firma ile disk alanı ihtiyaçları olmuş burnuma pis kokular gelmiyor değil , nakit ihtiyaçları olup akış sağlamak için olabilir mi ? ve disk ihtiyaçları varsa bunu mevcut üyelerinden neden karşılamazlar çok inandırıcı gelmedi bana biraz daha gider ama nere gider bilemedim şimdi:D

fzthkurmaz

kredi kartı kabul etse girerdim :D neden kabul etmiyor acaba bu kadar güvenilir firma :D hele bi düşünün ....

gurkan05

yakın zamanda Türkiyede banka hesabı açıcaklar haberini aldım ilerliyen zamanda net ögreniriz.

gurkan05

Hocam insan herşekilde şüphe edicektir ama diğer hiç bi sistem gibi ödemelerini kolay tutmuyorlar. Düşünün her pc için ayrı kimlik lazım.Kimlik olayını kaldırsalar kaç kişi olur. Kaçtane arkadaşım kimliği oralara vermem diyerek girmedi işe . Ve en önemlisi ödeme şeklini bitcoin yapsa bundan daha fazla üyesi olur her şekilde zorlaştırmışlar ama yinede çok hızlı büyüyor şuan 90 bin üye var 16 bini Türkiyede

coptorbasi

Evet geçen istanbul seminerinde satış ortaklığı direktörü kendisi söyledi. Şuanda türkiyedeki bankalarla görüşme halindelermiş. bir kaç ay sonra artık swift yapmayacak direk türkiyedeki bankaya yatıracakmışız. Ayrıca kazancıda bu bankadan açtıracağımız dolar hesabına yatacak dediler. Hadi hayırlısı