Kairosplanet.com - (SCAM)

Başlatan gurkan05, 27 Ocak 2016, 02:02:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gelir_uzmani

bende düşünüyordum fakat böyle bir sayfa var ciddi iddaları var bu konuda nediyorsunuz

http://kairosdolandiriciligi.blogspot.com.tr/

coptorbasi

işte hepsi iddia sorunda orada. ben internette çok araştırma yaptım. bu adamın yazdığının dışında bir tek olumsuz yazı görmedim. bu adamda başka bir network firmasının üst düzey yöneticilerinden biri olduğunu buldum. Kendi ekibinden yaklaşık 300 kişi bırakıp kairos geçmiş. Yani anlayacağınız kuyruk acısı var. Bu sebeple çamur at izi kalsın hesabı yapıyor.

gelir_uzmani

Alıntı yapılan: coptorbasi - 30 Nisan 2016, 20:35:11
işte hepsi iddia sorunda orada. ben internette çok araştırma yaptım. bu adamın yazdığının dışında bir tek olumsuz yazı görmedim. bu adamda başka bir network firmasının üst düzey yöneticilerinden biri olduğunu buldum. Kendi ekibinden yaklaşık 300 kişi bırakıp kairos geçmiş. Yani anlayacağınız kuyruk acısı var. Bu sebeple çamur at izi kalsın hesabı yapıyor.
saol kardeş, bende ingilizcede var biraz yurtdışında baya olumsuz yazmışlar scam listelerinde kapanma alerti verilmiş ondan sorayım dedim saolasın.

gurkan05

Hocam kuyruk acilari var . 2 dk da blog acip herkes istedigini yazabilir. Eger dolandiriciysa kairos versin savciliga.

coptorbasi

Benden size yeni bir bilgi daha vereyim. Cldmine sitesi kairos şirketine ait. ve 3 yeni şirket daha aramıza katılacak.

kamilkaya

Alıntı yapılan: coptorbasi - 02 Mayıs 2016, 10:10:21
Benden size yeni bir bilgi daha vereyim. Cldmine sitesi kairos şirketine ait. ve 3 yeni şirket daha aramıza katılacak.

güzel kairos büyüyor ama bu iş sıkıntı madencilik işine giren herkes kaçtı gitti güvenilir 3 5 tane var diğerleri kaçtı gitti bakalım neler olacak diğer 2 firma ne peki :D :D :D

coptorbasi

Diğeri 2sinden birini biliyorum ama daha aktif olmadı bildiğim kadarıyla. Zulutrade olarak forex piyasına girecek yada girdi. İncelemedim daha. diğeri sır gibi tutuyorlar. onunda çıkar yakında kokusu. şirket büyüyor görülüyor.

kamilkaya

Alıntı yapılan: coptorbasi - 02 Mayıs 2016, 10:33:02
Diğeri 2sinden birini biliyorum ama daha aktif olmadı bildiğim kadarıyla. Zulutrade olarak forex piyasına girecek yada girdi. İncelemedim daha. diğeri sır gibi tutuyorlar. onunda çıkar yakında kokusu. şirket büyüyor görülüyor.

peki bu cld konusunda kimse bişey bilmiyor bu %100 luk ayarlanacak kısmı nasıl yapmalıyız kimisi diyor %100 yaparsak para birikmez CLD olur %100 YAPSAK bitcoin birikmez mi :D

coptorbasi

Cld %100 yaparsan hepsini cld'a aktar demek istersin. Kazdığın ne var ise hepsini cld'a aktarır. Şayet Bunu %0 olarak ayarlarsan CLD aktarma hepsini kazanç olarak biriktir demek istersin. %50 yaparsan her 5 dakikada yarısını cld' a aktar yarısını kazanç olarak biriktir demektir. Cld yükseltmek istersen %100 yap. Kazanç biriktirmek istersen %0 yap. Ben şahsen öyle yapıyorum.

kamilkaya

Alıntı yapılan: coptorbasi - 02 Mayıs 2016, 10:48:35
Cld %100 yaparsan hepsini cld'a aktar demek istersin. Kazdığın ne var ise hepsini cld'a aktarır. Şayet Bunu %0 olarak ayarlarsan CLD aktarma hepsini kazanç olarak biriktir demek istersin. %50 yaparsan her 5 dakikada yarısını cld' a aktar yarısını kazanç olarak biriktir demektir. Cld yükseltmek istersen %100 yap. Kazanç biriktirmek istersen %0 yap. Ben şahsen öyle yapıyorum.

yani % 0 olsun diyosun ama öyle birikmez ki birikirde çok az bitcoin kazmak için CLD gücünü artırmamız lazım :D :D :D