clixsense anket

Başlatan MRCOE, 27 Ocak 2016, 06:55:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MRCOE

@erenyener ankete başlamadan önce sana sorular sorarak anketin araştırma konusu hakkında hedeflenen kitlede olup olmadığını kontrol ediyor. Bazen yaşadığın yere göre, bazen yaşa, bazen gelir seviyene, yaptığın işe vs. vs. değişkenlik gösteriyor. Demek ki o anketlerin hedef kitlesinde değilsin :)
Benim de anketlerin %90'ından atıldığım doğrudur :D

erenyener

Çok sinir bozucu bi durum 1 saat ankette duruyorum bi bakıyorum uygun deilsiniz. Bari emeği için bi ödeme yapar insan ya :D

enderege

Alıntı yapılan: erenyener - 09 Şubat 2016, 15:07:26
Çok sinir bozucu bi durum 1 saat ankette duruyorum bi bakıyorum uygun deilsiniz. Bari emeği için bi ödeme yapar insan ya :D

Anketin gidişatına göre cevaplar verin. Sizin doğrularınız önemli değil, anketin doğruları önemli. Banada bugün 3 tane anket çıktı. Sadece birini tamamlayabildim. Ama tamamlayamadığım iki anket başından attı beni. 2 saat uğraşıp atan ankete rastlamadım hiç. Ya ilk baştan atuyor yada 2-3 soru sonra.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

6arti9

H&M  david beckham reklamı (http://www.hm.com/tr/) ve giyim tercihleri üzerine bir anket yaptım yoursurveys
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

bayram4558

6arti9

CINT #116547 araç alımları ile ilgili tüketici anketiD
geçen sene araç satın aldın mı diye soruyor evet hersene bir araç alıp kolleksiyon yapıyoruz :)
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

Elektronick

Güzel konu yalnız anket var diyen arkadaslar hangi anket ve konusunu yazarsa cok iyi olur :)

bayram4558

anket var  (prt) :y (ok) (dns) (dnsz) (eht) :m

arama motorları ile ilgili ben yandex ve google seçtim sıkıntı çıkmadı parayı verdi kaçırmayın. yüzde 10 diyor ilerleme ama hemen yüzde yüz oluyor merak etmeyin.

ikose

Alıntı yapılan: bayram4558 - 26 Şubat 2016, 17:30:46
anket var  (prt) :y (ok) (dns) (dnsz) (eht) :m

arama motorları ile ilgili ben yandex ve google seçtim sıkıntı çıkmadı parayı verdi kaçırmayın. yüzde 10 diyor ilerleme ama hemen yüzde yüz oluyor merak etmeyin.

Bunlardan hangisi hatırlıyormusun  @bayram4558

bayram4558

Alıntı yapılan: ikose - 26 Şubat 2016, 17:33:30
Bunlardan hangisi hatırlıyormusun  @bayram4558

hatırlamıyorum pek dikkat etmiyordum

şimdi bir tane daha geldi 1,33 lük çocuğun var mı diyor ben evet dedim ki var zaten 0-4 arası ama kabul etmedi
tolunaydı şimdi gelen diğerini hatırlamıyorum ama cint di galiba 0,85 gibi bir şeydi

bundan sonra dikkat ederek ekran görüntüsünü alayım bari Sn. @ikose