instagc GPT sitesi

Başlatan nvrbkmz, 31 Ocak 2016, 21:25:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nvrbkmz

10. ödeme ödeme kanıtlarına eklenmiştir

vedat61

video izliyorum puanlar hesabıma eklenmiyor  :(

Elektronick

Video bendede aynı puan eklenmiyor ticket attık admine komik cevap geldi tabi bu sadece bu site icin degil Offertoroda da sorun var bu aralar bekliyoruz bakalim bu arada sitede minutestaff da caktırmadan uçmuş :)

nvrbkmz

Son ödeme, ödeme kanıtlarına eklenmiştir (dns)

umutrey

Alıntı yapılan: nvrbkmz - 17 Mart 2016, 11:30:03
Son ödeme, ödeme kanıtlarına eklenmiştir (dns)
Ben 1 ödeme aldım da u aralar minutestaff ta sorun var ya  ex e tıklayorum target bolumu açılılyor

suskun

Alıntı yapılan: umutrey - 28 Mart 2016, 00:03:54
Ben 1 ödeme aldım da u aralar minutestaff ta sorun var ya  ex e tıklayorum target bolumu açılılyor
Target bölümü açılmıyor hocam değişiklik yaptılar 500 puan kazanma şartı getirdiler ex kısmının aktif olması için. Düne kadar sadece target kısmı için vardı o kural şuan ex kısmında da aynı kural var.

umutrey

Alıntı yapılan: suskun - 28 Mart 2016, 00:11:10
Target bölümü açılmıyor hocam değişiklik yaptılar 500 puan kazanma şartı getirdiler ex kısmının aktif olması için. Düne kadar sadece target kısmı için vardı o kural şuan ex kısmında da aynı kural var.
Nasıl yani 500 puan derken olay ne şimdi anlamadım ben

nvrbkmz

minutestaff yaparak 5 dolar kazanman lazım ex ve target olmadığını düşünürsek iyi bi çalışmayla 1 ayda yaparsın sonrasında günde 30 cent en az kazancın olur

umutrey

Alıntı yapılan: nvrbkmz - 28 Mart 2016, 10:32:07
minutestaff yaparak 5 dolar kazanman lazım ex ve target olmadığını düşünürsek iyi bi çalışmayla 1 ayda yaparsın sonrasında günde 30 cent en az kazancın olur
şu anda 140 puan var bilsem durekli online olurdum çok uğraşmak lazım o zaman şimdi

umutrey