Toluna Anket

Başlatan laylaylom400, 10 Mart 2012, 23:17:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

anjelik

Alıntı yapılan: regortaz - 01 Mayıs 2013, 00:56:59
Toluna'da bugün epey bir anket onaylanmış sanırım 10 bin civarı puan geldi bir günde, ödeme limitine ulaşmış olabilirsiniz kontrol edin, ben ödeme istedim :)

Regortaz, ödemeyi nasıl istedin?

hakanatik01

Hayırlı olsun şimdiden ;Uyarılar içinde teşekkürler;
Alıntı yapılan: anjelik - 13 Ağustos 2013, 20:07:33
Regortaz, ödemeyi nasıl istedin?
hangi anlamda tam anlayamdım bende :) Yeterli puanınız olduysa buradan isteycekseniz ; siteye girş yaptıktan sonra  http://tr.toluna.com/rewards  [yada menüden ödüller-Ödül butiği ksımından]bu linke tıklayın ;)

benim paypal için 4605 puana ihtiyacım kalmış  ama bu durumda 2gb bellek plaj topu falan alabiliyormuşum biraz daha ilgi göstereyim bu siteye :)
35000 olmuşum bende hiç ilgilenmeden en güzeli burası gibi  ,Anket kutumdada 5400 puanlık anket varmış becerebilirsem güzel olucak :)

anjelik

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Ağustos 2013, 20:28:42
Hayırlı olsun şimdiden ;Uyarılar içinde teşekkürler;hangi anlamda tam anlayamdım bende :) Yeterli puanınız olduysa buradan isteycekseniz ; siteye girş yaptıktan sonra  http://tr.toluna.com/rewards  [yada menüden ödüller-Ödül butiği ksımından]bu linke tıklayın ;)

benim paypal için 4605 puana ihtiyacım kalmış  ama bu durumda 2gb bellek plaj topu falan alabiliyormuşum biraz daha ilgi göstereyim bu siteye :)
35000 olmuşum bende hiç ilgilenmeden en güzeli burası gibi  ,Anket kutumdada 5400 puanlık anket varmış becerebilirsem güzel olucak :)

Çok teşükkür ederim arkadaşım. Burası harika bir site. İsim taktım bu siteye her derde deva diye. Kötü tarafı öğrenci çok acemi işte. Artık utanıyorum sorarken.  :-[ :-[ :-[

GameHunter

Alıntı yapılan: anjelik - 13 Ağustos 2013, 20:04:26
Arkadaşlar, Toluna'dan ödeme alan var mı? Varsa ödeme puanı nedir? Nasıl talep edebilirim. Şu andaki puanım 38.000.

Ben bugün ödeme aldım 25 gün sonra ödedi.

40000 puana 12,9$ verdi yani yaklaşık 20 TL. Düşük ödeme yapıyor o kadar fazla anket dolduruyoruz daha fazla verse iyi olur.

anjelik

Evet, düşükmüş. Ben ilk ödememi alacağım inş. Anketleri sık ve çok uzun söylenen sürenin neredeyse iki misli sürüyor biraz daha fazla verse iyi olur gerçekten.

regortaz

Alıntı yapılan: GameHunter - 14 Ağustos 2013, 01:29:02
Ben bugün ödeme aldım 25 gün sonra ödedi.

40000 puana 12,9$ verdi yani yaklaşık 20 TL. Düşük ödeme yapıyor o kadar fazla anket dolduruyoruz daha fazla verse iyi olur.

40bin puanın karşılığı 25TL'dir, o günün kuruna göre dolar üzerinden ödeme yapılır. İlk ödeme olduğu için o kadar bekletmişler sanırım, üç defa ödeme aldım ben, son ödemelerim ortalama bir haftada geldi :)

nuso07

öncelikle merhaba tolunaya üye oldum. sadece bir anket geldi rahat 10 gündür hiç anket gelmiyor. bu profil bilgilerimize göre anket gonderdiklerini hesap edersek, bu porfil bilgilerini her şeyim varmış gibi mi doldurayım? yoksa hiç bir şeyim yokmuş gib mi ? :) cevaplarınızı bekliyorum :)

fkork

Alıntı yapılan: nuso07 - 10 Eylül 2013, 00:51:46
öncelikle merhaba tolunaya üye oldum. sadece bir anket geldi rahat 10 gündür hiç anket gelmiyor. bu profil bilgilerimize göre anket gonderdiklerini hesap edersek, bu porfil bilgilerini her şeyim varmış gibi mi doldurayım? yoksa hiç bir şeyim yokmuş gib mi ? :) cevaplarınızı bekliyorum :)

neyin varsa ona göre doldur ;)

nuso07

hocam neyim varsa ona göre doldurdum zaten. onun için hiç anket gelmiyo :D

fkork

Alıntı yapılan: nuso07 - 10 Eylül 2013, 00:56:18
hocam neyim varsa ona göre doldurdum zaten. onun için hiç anket gelmiyo :D

ne zamandan beri?