Toluna Anket

Başlatan laylaylom400, 10 Mart 2012, 23:17:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nuso07

tesekkur ederim hocam birde orayı deniyelim :)

abcb

Rica ederim, ödemelerini euro olarak yapıyor ve ınstant, bazen haftada iki anket bile geliyor
4-5 defa ödeme aldım, tavsiye ediyorum  :)

nuso07

abcb

hakanatik01

Birde tolunadan bakıyorsun değilmi? maile hepsi gelmiyor şimdi  bir anket vardı herkese farklı soruyorlarmış o yüzden yazmadım ,bana metlife ve aviva hakkında sordu [sizlere başka olabilirmiş] 15-20 kadar şirket var bunlar hakkındaydı bitirdim anketi;Anketin güzel tarafı benim için kötü olan tarafı :D bu anket belli sorulardaki cevaplarınızıda soruyor tüm anketler artık böylemi olur bilemem hızlıca geçmeyi engellemek için yapıyor olabilrler kibarca diyorki "biliyoruz çoğu kişi soruları okuyup cevaplıyor ama arada okumayanlarda olabilir diyerek size bir soru sormak istiyoruz "dedi  "ilk sorudaki cevabınız neydi?" dedi 5 şık verdi neyi işaretlediğimi tam hatırlamıyordum salladım bakalım kabul edilcekmi 6 hafta içinde belli olucakmış :) anket 2000 puan değerindeydi....

abcb

O zaman biraz değiştir  :) Daha ilgi çekici cazip şeyler yaz  :)
Çocuğum var de, arabam var de mesela  :)

nuso07

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Eylül 2013, 18:42:36
Birde tolunadan bakıyorsun değilmi? maile hepsi gelmiyor şimdi  bir anket vardı herkese farklı soruyorlarmış o yüzden yazmadım ,bana metlife ve aviva hakkında sordu [sizlere başka olabilirmiş] 15-20 kadar şirket var bunlar hakkındaydı bitirdim anketi;Anketin güzel tarafı benim için kötü olan tarafı :D bu anket belli sorulardaki cevaplarınızıda soruyor tüm anketler artık böylemi olur bilemem hızlıca geçmeyi engellemek için yapıyor olabilrler kibarca diyorki "biliyoruz çoğu kişi soruları okuyup cevaplıyor ama arada okumayanlarda olabilir diyerek size bir soru sormak istiyoruz "dedi  "ilk sorudaki cevabınız neydi?" dedi 5 şık verdi neyi işaretlediğimi tam hatırlamıyordum salladım bakalım kabul edilcekmi 6 hafta içinde belli olucakmış :) anket 2000 puan değerindeydi....

takipteyim ustad :)

nuso07

Alıntı yapılan: abcb - 13 Eylül 2013, 18:42:47
O zaman biraz değiştir  :) Daha ilgi çekici cazip şeyler yaz  :)
Çocuğum var de, arabam var de mesela  :)

bi ara oyle yaptım hep değiştim anket geliyodu gelmesine ama önceden yaptığım anketler geliyodu ve teşekkür edeip atıyolardı anketten :D